Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wizard, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı


pekaziz

Öne çıkan mesajlar

@pekaziz fena değil ama magic weapon gereksiz bence deffansive açıdan biraz kötü kalmış, tamam ranged wizard ama yanına hell infernoda 3-4 hızlı mob geldimi yatırabilir bence magic weapon yerine energy armor - energy tap rune uyla alabilirsin, blizzard ağır dps aoesi olmasada slow yapması açısından güzel bir control sağlıyor ayrıca blizzard ve arnce orbu aynı anda kullanman için energyi armorun max arcane ni artırmasıda işine yarıycak. Mobların kalabalığına göre 1 yada 2 blizzard atıp arcane orbla işlerini bitirebilirsin.

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#acglOm!YTX!abYZbY

bossta ise blizzardı ekstra dmg dotu gibi kullanıp fazladan arcane powerını arcane orb ile üstüne boşaltabilirsin single target skillin zaten arcane power harcamıyor hatta her 5 vuruşta spenderını %75 boostluyor. Yani iş yapar buildin bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o değilde azına vurduğumun blizzardı wizardı tek skill seçimiyle barbardan daha dayanıklı hale getiriyor, sırf başta melee wizard viable olacak dediler diye ona yanıyorum -.-

Mesala şu pvp için yaptığım build http://us.battle.net/d3/en/calculator/wizard#aZXgOQ!WXd!caaYca

burda ki energy armor ve rune'na bir bakın, +%65 armor veriyor buda warriorun warcry+rune+tough as nail passive ile ulaşabileceği armor he anca rune'suz haline. rune ise +%40 ressistleri artırıyor o ressistlerde fiziksel hasardan tut tüm elemental hasar reduceları kapsıyor ve intellegnt bu ressistleri artırıyor 2k inti olan ve sırf bu skilli alan bi wizard zaten barbardan daha dayanıklı oluyor. Ayrıca wizard range class tı dimi ? http://toychop.files.wordpress.com/2011/01/troll-face-meme.png?w=468 bide blur alırsan melee hasar %20 daha düşüyor kthxbye -.-
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

itemlar herkez için aynı armoru veriyor classlar arası fark yok, he str den gelicek armoru kastediyorsan onda haklısın ama oda dağlar kadar fark değil yani. Tabiki barbarın buildinde istediğinde herkezden fazla armoru olabilecek de 1 skill 1 rune 1 passive in vericeği armor boostu wizard tek skille rune suz olarak alıyor ona ayar oldum :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ne alaka ya armorlar 14 tier mi ne. tierler arttıkça stat olarakta armor olarakta artıyor itemın kalitesi. atıyorum 300 armor veren bi chestte 200str de çıkabilir 200int de. Tier seviyesinde itemların armoru aynı olacak.

Silah konusuna gelirsek örneğin 2h silahlar yavaş ve hasarları yüksek olucak buda resource kontrolü olarak wizarda avantaj sağlıycak. Wizardın specific silahları wand+orb ikilisi mesala resource u bufflayabilir bunun nedenide hızlı olup çok fazla resource harcaması. Axe sword wand orb 2h hepsi viable olucak wizard için.

Örneğin betada 18dps lik bir wand ile orb taşıdığınız zaman dpsiniz baya yüksek gözüküyor yüzük vs ile. 2h sword yaptınız dpsi 19 atıyorum ama total dpse baktığınızda yani oyunun hesapladığı daha düşük çıkıyor ancak arcane power harcıyan skiller daha güçlü vuruyor. Oyun mekaniklerini çözememişiniz bunlar offical forumlarda yazıyor. Beta oynayınlarda tastikliyebilir zaten durumu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok %20 değil %30 dmg reduction eklediler 1.5 ay önce barbarla monka ancak bunun nedeni melee olmaları, ancak wizard ve wd intellect ile gelen ressist ile armora ek olarak, elementalden tut fiziksel hasara karşı büyük bir ressist sahibi oluyor base olarak denebilir.

hatta dur şimdi o mantığı sayısal değerlerle gösteren başlığı bulup koyucam. edit inc..

Edit: buldum http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/4427536938?page=2#37
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Level 60'a gelindiğinde Barbarian'ın strength'iyle Wizard'ınkinin arasında uçurum olacaktır. Bunun yanı sıra barbarian strength, Wizard intelligence arttıran itemları tercih edecektir. D2'ye göre vücudun çok daha fazla bölümüne zırh giyiliyor, o itemların her biri barbariana + strength verirken Wizard'a + intelligence verirse oradan da devasa bir fark oluşur. Yani oyun sonunda Barbarian Wizard'dan kat kat daha az hasar alıyor olacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...