YGT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Simdiye kadar hic sezon oynamadim ama bu yukaridaki build, aklimi fena halde celiyor. Tum karakterlerimin stashlari full'du. Bugun sezon karakterine yer acabilmek icin epey leg kirdim. Sezon oynasam mi, oynamasam mi hala karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 asıl sezon oynamamak çok saçma. haftada 1-2 gün sadece yarım saat girip çıkıyorum diyorsan bilemem tabi ama max 1 hafta sürüyordu son sezonda açtığın yeni karakterin gr45+ yapmaya başlaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Monk eğlenceli görünüyor ama niyeyse bana sıkıcı geldi. Yeni sezonu hardcore oynayacaktım Wizard deneyeceğim. Umarım Monk a göre daha fazla eğlendirir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YGT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Aluriel said: asıl sezon oynamamak çok saçma. haftada 1-2 gün sadece yarım saat girip çıkıyorum diyorsan bilemem tabi ama max 1 hafta sürüyordu son sezonda açtığın yeni karakterin gr45+ yapmaya başlaması. 1 gunun sonunda, tum esyalari dizip GR50+ atmaya baslamistim :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 madem kolay olduğunu biliyorsun o zaman niye soruyorsun sezon oynasam mı oynamasam mı diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YGT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Bu benim ilk sezon deneyimim. Kolaylik degil; sans daha cok... Esyalari toparlamasi 3-4 gun suren arkadaslar oldu. Bana dusen ilk leg poison; ikinci, Lion's Claw; ucuncu ise Az'Turrasq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Monk rerolledim elimden tutcak var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Zed#2442 Bana Boostmaster2000 diyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 monk çok güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 bu monk health regen tank/support buildi manyakmış ya, rezil dmg veriyorum ama grubun geri kalanı full ofans gidip ölmüyor. Build bu http://www.diablofans.com/builds/57533-quin69-gr74-healing-monk-group-only 840k buffsız health per second var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 benim torch build yalan olmus. bir deneyeyim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Valla seven sided la iki monk lvl60 -70 kasabiliyorsun. üç monk biri healsa, grift falan nafile. tadından yenmiyor. Sıkıntıdan giriyim ya season açıyım dedim. tüm h.sonu oynadım ark lar sağolsun seti fln dizdik. şimdi kübün itemleri de dizdimmi oh. Ama kiminle oynadığın da çok önemliymiş eğlenmek için onu atlamamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 3 monk 1 barbar gidiyoruz, ben tank yapıp mobları skille pulluyorum öbür 2 monk resmen havaya uçuruyor, boom booom BOOOOOM sesleri altında yaratıklar etrafa saçılıyor. Single target biraz sıkıntılı, grift boss u ortada yaratık kalmayınca biraz geç ölüyor ama bayağı zevkli setup. Tanklarken sürekli mantra spamlediğim için 1 shot yemezlerse ölmüyorlar, sanırım gruba toughness ın bir kısmı aktarılıyor, benim yanımda gezince hepsinin toughnessda abarıyor. Hala ölünce patlayan moblar ve mallet lordlar 1 shotlayabiliyor. Onun içinde açtığınız circle ın içinde durmaları lazım (%55 dmg reduction). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 sezon oynuyorsanız ben de gelebilirim monk olarak http://eu.battle.net/d3/en/profile/Catze-2289/hero/68579810 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Arkadaşlar Monk olarak yardıma ihtiyacı olan bana ulaşabilir elimden geldiğince yardımcı olurum. quatermain#2412 Sezon pl 1020 Yardımcı olmamı isteyen kişiler patiden geldiğini belirtirse sevinirim iyi günler iyi eglenceler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 double unity hala calisiyor mu? nerflediler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 bu sezon monk ölü yatırım mı ya kimse oynamıyor? biri hayrına bişeyler paylaşsın ben ilk defa monk oynuyorum bende nasipleneyeim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 monk solo oynayacaksan ölü yatırım ama grup metasında var sup monk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 inna setin mastery q inde ne yapmam lazım adamları sal diyorda nasıl salıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 valla ben monku beğendim. bizim clana baktım full monk takılıyorlar, açtım bir tane. sunwuko set ile takılıyorum şimdilik bakalım. tabii durduğunda sweeping wind stack veren belt ve sw ye 6 stack ekleyen fist weapon ile bir anlam ifade ediyor sunwuko 6 set bonusu. daha çömezim ama tabii, silahlar ancient fln değil, ramaladni lenmiş değiller dolayısıyla t7 t8 fn yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Abi t7 t8 sürünme rift yapıyorsan. Gir direk t10'a. Zaten genelde herkes yardıran bir kişinin arkasında loot topluyor oluyor lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 ya işte ben öyle takılmaktan çok sıkıldım, dmg verdiğimi göreyim istiyorum manyak gibi lksajdsaklj ama yapılabilir, biraz daha toughness arttırmam lazım sanırım. zira arkadaşlarla grift 61 yapınca ağzım burnm dagılıo :| (gerçi grift 61 t kaç onu bilmiyorum herhalde t10 dan yüksek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 monklar nabıyonuz, şöyle kısmen mütevazi bir gearla abidik kubidik bir skill rotation yaparak 84 yapmış adam paragon 1200 ayrı konu tabi :p http://www.youtube.com/watch?v=FwMWyUUJX2M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 benim monk şöyle: http://www.diabloprogress.com/hero/muratogut-2309/SonGoku/73479298 nasıl geliştirsem onu düşünüyorum şöyle bi monkla oynadım baya hoşuma gitti elindekiler... http://www.diabloprogress.com/hero/mjo-2506/MJo/73181312 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar