Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barbarian, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

Sorieno said:

Abi o sineklerin ataklarını dodgelamak zor değil, çok yavaş ilerliyor missile'leri. Neden bu kadar zorlandınız bilmiyorum, inferno'da hızlanıyor mu missile'ler?

Dodgeliosun stunlayıp kesiosun veya herhangi bir şekilde geçiyorsun orayı. Ama onların shield minion vortek vs.vs. lisi gelince karakteri silerim :) Bir çoğalıyorlardı hell'de allahım sana geliyorum diyordum evde
Sosyal ağlarda paylaş

Robert_Poche said:

bu loot sistemiyle mumkun degil ki,

nephalem buff vs alayıyla act4 bastan sonra bitirdik 3 kisi, 10 tane falan mavi düstü sadece...

Abi mümkün, sadece priority'ini yanlış belirlemişsin. Dediğim gibi, senin hp ve dmg bende yok inferno'da. Ama armoru ve elemental resist'i biraz sallamışsın sanırım. Bir de

1- enchantress kullan, armor aurası inanılmaz
2- tough as nails'den vazgeçme
3- superstition
Sosyal ağlarda paylaş

hell'i bugun oldukca rahat sekilde bitirdim sıkıntı yasamadan. yanlız inferno act-1 itibari ile gozum korktu;

build'ım; http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WQXVkP!eVS!ccacbZ
hp: 31k buffed
dps: 8.3k
armor: 5.9k

nedir, yetmez herhalde degil mi? tavsiyelere acigim. birde all resistance set yeni basladim toplamaya ama pek uzerimde bisey yok.

dps'imi yükselteyim all resistance'a mı gideyim?
Sosyal ağlarda paylaş

Barbar oynamak işkenceden başka birşey değil. Düşük lvl arkadaşlar yok yakınken bıraksınlar derim. Hesapta melee'sin. Ama kite etmeden mavi mobları bile kesemiyorsun "hell"de. Kite yapılır bazen eywallahta , her mob grubunda da yapılmazki. Kite yapmak istesem ranged açardım. En azından kite yaparken keserdim. Barbarla kite yapıyoruzda , niye yapıyoruz onuda anlamıyom. Adam gibi vuran skillde yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Harbiden ha. Rage harcadığın skiller cidden çok leş.

Crit yüzdemi artırayım HotA'nın +5 crit şansını kullanarak birşeyler yapayım diyosun. HotAnın critle ilgili kayda değer hiç bir rünü yok.
Rend'i beğenmedim. Kullanmıcam.
WW ciddi anlamda çok rage yiyo. Ve verdiği dmg komik (110 ne allaşkına. Runelerinde ise Crit başına %1 heal denenebilir gibi duruyodu ama ııh.)
Slam'i partydeyken kullanmak diğer party elemanlarını çok riske atıyor.

E bu rage nerde kullanılcak
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

Crit yüzdemi artırayım HotA'nın +5 crit şansını kullanarak birşeyler yapayım diyosun. HotAnın critle ilgili kayda değer hiç bir rünü yok.
WW ciddi anlamda çok rage yiyo. Ve verdiği dmg komik (110 ne allaşkına. Runelerinde ise Crit başına %1 heal denenebilir gibi duruyodu ama ııh.)

Rage kullanmıyorsun zaten ilerde heh. Direct damage adına kullandığın ya fury generator'ın oluyor ya da Revenge ki o da fury harcamıyor. Bir Earthquake olabilir fury harcadığın, o da zaten 120 sec cd'si.

Ha zaten bu yüzden alıyorsun Berserker passive'ini, fix 25% dmg buff.
Sosyal ağlarda paylaş

Sorieno said:

Aceace said:

Rage kullanmıyorsun zaten ilerde heh. Direct damage adına kullandığın ya fury generator'ın oluyor ya da Revenge ki o da fury harcamıyor. Bir Earthquake olabilir fury harcadığın, o da zaten 120 sec cd'si.

Ha zaten bu yüzden alıyorsun Berserker passive'ini, fix 25% dmg buff.

Rage spenderlara bi ayar çeker umarım blizz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...