Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barbarian, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

Bence bu build dmg konusunda sıkıntısı daha az cooldownları yerli yerinde kullanınca kolay kolay da yatmıyorsun bi dene derim;ama oyunda esas olan gear.Cok zorlanıyorsan ah cingenligi yapmak lazım vitality esaslı yanında işine yarayacak statları olan bazı cok iyi itemleri cok ucuza koyanlar oluyor da tabi millet bilinclendi biraz daha cok kötü itemin varsa degistirmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

bende tam çözemedim ancak dw ile 250-300 vururken 1h ve shield ile 500-600 vurmaya başladı. aynı silah. nasıl olabiliyor ki bu..

Illumemati said:

beyler kafayı yicem dual wielding esprisi ne?
mantığı ne yani? wow gibi değil atağı sırayla iki silahla da yapıyor gibi geldi sanki. kalkanla 1h kullanınca da aynı sayıda atak yapmıyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Evet artık Infernoda act 1 elitelarını sololayabilir hale geldim böylece farmımada başladım life regene yönelik çok güzel bir buildle kit yaparak eliteları kesiyorum.

build
Bu buildde rendin önemi çok büyük kit yaparak rend ile vuruyoruz ve böylelikle elitları dot ile kesmiş oluyoruz revenge ve overpwoerda bizi ekstra olarak hem healliyor hemde güzel damage veriyor tavsiye ederim bu buildi şu an valor buffı 5 yaptım ve sürekli rahat rahat rare farmlamaya başladım infernoda.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben single oynamıyorum normalde scoundrel çıplak zaten öyle tıkladım gelmiş. stompsuz sorun olmuyoda arcane lerde sıkıntı çekiyorum eger hızlı kesemezsem cunku yerimdne hareket edersem wrath boşa gidiyo yalan oluyorum.

demin act 2 de 2 kişi acaip reskill yedim şimdi solo denyiecem bakalım solo gidebilecekmiyim.

edit2: yok act 2 de yokediyolar act1 e devam.
Sosyal ağlarda paylaş

Robert_Poche said:

level 55 icin
18k hp
3k dps
5k armor
80% magic find hell de cok acı ceker mi ?
2. actın sonlarındayım, öyle travma gecirecek birsey yasamadım(tabi bir kac yerde reskiller yedim).

yazmayı unutmusum, genelde party halinde tank olarak oynuyorum.

Lvl 51 barb var bende de.
22k hp
3.4k dps
3.6k armor
%50 küsür mf var.

Armoru artırmaya bakma. Evet evet armoru en azından bir süre 2. plana itebilirsin. Nasıl yani? Şöyle ki warcry'dan %20 yerine %40 armor rune aldığım zaman bana yaklaşık %4 dmg reduction veriyor. Ki tam emin olmamakla beraber sende de %4-%6 aralığında bir değer olacaktır bu. Onun yerine warcry'dan %15 dodge rune aldığım zaman %11.küsür dodge'dan %24.küsür dodge'a çıktım. Solo olarak rahatlıkla hell'de ilerleyebilmekle beraber wizard arkadaşımla beraber giderken çok güzel tanklıkta yapabiliyorum.

Kısacası, hp, armor artıracağım diye uğraşma. Öncelikle eksik olan taraflarını toparlamaya bak. Mesela int'im çok düşük olduğundan resistance sağlamak için ufak tefekte olsa int veren eşyalar aramaya başladım.
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

Robert_Poche said:

level 55 icin
18k hp
3k dps
5k armor
80% magic find hell de cok acı ceker mi ?
2. actın sonlarındayım, öyle travma gecirecek birsey yasamadım(tabi bir kac yerde reskiller yedim).

yazmayı unutmusum, genelde party halinde tank olarak oynuyorum.

Lvl 51 barb var bende de.
22k hp
3.4k dps
3.6k armor
%50 küsür mf var.

Armoru artırmaya bakma. Evet evet armoru en azından bir süre 2. plana itebilirsin. Nasıl yani? Şöyle ki warcry'dan %20 yerine %40 armor rune aldığım zaman bana yaklaşık %4 dmg reduction veriyor. Ki tam emin olmamakla beraber sende de %4-%6 aralığında bir değer olacaktır bu. Onun yerine warcry'dan %15 dodge rune aldığım zaman %11.küsür dodge'dan %24.küsür dodge'a çıktım. Solo olarak rahatlıkla hell'de ilerleyebilmekle beraber wizard arkadaşımla beraber giderken çok güzel tanklıkta yapabiliyorum.

Kısacası, hp, armor artıracağım diye uğraşma. Öncelikle eksik olan taraflarını toparlamaya bak. Mesela int'im çok düşük olduğundan resistance sağlamak için ufak tefekte olsa int veren eşyalar aramaya başladım.

eyvallah

warcry basmadan 25k hp, 3k armor 5k dps 70%MF ye getirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...