Aceace Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Caladorn said: benim barbarın geari linkleyeyim; 1.03'e kadar demon hunter ile devam sdf sattığın justice lantern'in random olan 2 özelliğini hatırlıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 ben yaptim sonunda barbari 5x valor diablo bile kesebiliyorum çok parada harcamadım ah da deal kovaladım baya ucuza kritik itemlar kaptım şimdi rmah da satıcam tum geari.çok bayik class oynamasi,surekli düz atk beyaz dmg ile mob kesmek.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Aceace said: Caladorn said: benim barbarın geari linkleyeyim; 1.03'e kadar demon hunter ile devam sdf sattığın justice lantern'in random olan 2 özelliğini hatırlıyor musun? 12 life regen gibi bişeydi biri, diğeri de 20 civarı str idi sanırım ama int de olabilir tam hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 İşten pek vakit kalmadığı için oynayamıyorum o yüzden fakirim, dolayısı ile gear bok gibi. Yavaştan geliştireyim diyorum ben de. Gear şu şekilde, ilk önce neyi upgrade ediyim, hangi statlara abanayım bi yardımcı olabilirseniz sevinirim. http://i.minus.com/ibvhNEPd3FU6Ep.jpg Solo build şu, act 2'de falan idare ediyo: http://us.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WSPVkT!Vbg!acZccb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 abi 1.5-2m civari bi 950 civari dpsli 1-h mace alabilirsin ama ias olmasin uzerinde str vit yada str daha makbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 o shieldi degistirmen lazım sword and board devam edeceksen. ayrıca helm of command ve justice lantern de gerekli o yola devam edeceksen. belt olarak iki opsiyonun var, ya strli 17+ string of ears yada 200+strli all resistli, vitali ve tercihen frenzy dmg arttıran belt. silah için 750-800+ dmgli yüksek loh veren bişey olabilir, tercihen socketli. düşük strli itemlardan kurtulmaya bak en kısa sürede. 1500+str 1000+ vita gibi bişeyler olsun hedefin. attack speedli itemlara çok para yatırm bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 build olarak şöyle bişey kullanıyorum ben http://us.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WRkVPS!VZc!abccZc son passive solo yada grupla oynarken değişiyor, tam da karar veremedim gibi zaten hangisinin daha iyi olduğuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 silah axe veya mace olucak pasif için ve mutlaka str,crit damage ve life drain olucak (life on hite göre çok daha ucuz üstelik daha efektif orta halli gear ile ~100k+ critliyeceğin için) gearda öküz gibi str crit dmg ve azcık crit olcak (sage eldiven ve pasif ile zaten kafadan 17% crit gelicek) biraz attack speed lazım nerf gelicek olsa bile atsiz oynanmıyor bağırmasız all resist 400 üzeri çıktımı act 3-4 çok rahat yaparsın yanına bi monk tank alıp vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Oha çok sevindim herkes yorum yapmış, eyvallah sdf Hangi pasif için axe veya mace olmalı bu arada? Weapons master mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 regalya'nin yazdigi en keyifli oyun tarzi su anda ama guzel para yiyor iyi set yapabilmek icin bir de hayvan herifler ne kadar duzgun silah varsa RMAH'a koymuslar 30 milyona bile aratsan rmahdaki silahlarin kalitesinde silahlar cikmiyor malesef. evet weapon masterdan %10 crit alabilmek icin main hand axe veya mace olmali off hand istedigini koyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Regalya said: silah axe veya mace olucak pasif için ve mutlaka str,crit damage ve life drain olucak (life on hite göre çok daha ucuz üstelik daha efektif orta halli gear ile ~100k+ critliyeceğin için) gearda öküz gibi str crit dmg ve azcık crit olcak (sage eldiven ve pasif ile zaten kafadan 17% crit gelicek) biraz attack speed lazım nerf gelicek olsa bile atsiz oynanmıyor bağırmasız all resist 400 üzeri çıktımı act 3-4 çok rahat yaparsın yanına bi monk tank alıp vs vs Life drain dediğin life steal ise yanlışlardasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Barbar için life steal fena değil ya, dual wield+belt ile ve yüksek critlerle kullanışlı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 70 dex 70 int %15 attack speed (2 tane daha özelliği vardı üstünde pek önemli özellikler degildi hatırlayamadım şimdi :/) yüzüğü 7.5m ye sattım koydugum gibi gitti azmı yazmışım fiyatı sıkıntı yaptım şimdi :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Katılmıyorum ben ona. iLvl63 item'larda çok çok az life steal görüyorum, belki bir ikidir. Sadece silahla da varabileceğin 3 oluyor. 100k critlesen 600 steal eder. Onun yerine socketed item alıp her hit'te 600 almak bana çok daha makul geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 yapilmisi var http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5820802089?page=1#10 streami acilinca izlersin. http://tr.twitch.tv/rrowland Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Iste dual wield ve kemeri hesaba katarsak 9 oluyor maksimum, 20%si 1.6% eder. Maksimum olmasa da 1.4% falan olsun. 400%+ crit damage stackleyenler var ve life stealin aoe avantajı var. Test etmek lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 dmg converted to life birden fazla itemda olunca güzel oluyor yüksek dmgli buildlerde. sockete life per hit takmak yerine % crit dmg çok daha iyi bi de çok çok ihtiyacın yoksa ordan gelecek 300-400 life on hite, hele ki crit stacklediysen. ben değiştirdim hep life on hit gemleri % crit ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 bu arada life on hit skillede bağlı, sürekli orda yazan kadar gelmiyor life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Evet, 300 LOH Frenzy ile 475 veriyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 o kadar sayfa okudum herkezin farklı düşüncesi var barbar için herkez farklı yoldan gidiyo benim merak ettigim rahat rahat inferno yapabilmek için itemleri ne ağırlıklı almamız gerekiyor (str+vit+all resist) denedim yok act 1 bile çok sıkıntı veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 daha az olmasi lazim sanki, tam emin değilim ama, eve dönünce deniyeyim unutmazsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Diablo_Angel said: o kadar sayfa okudum herkezin farklı düşüncesi var barbar için herkez farklı yoldan gidiyo benim merak ettigim rahat rahat inferno yapabilmek için itemleri ne ağırlıklı almamız gerekiyor (str+vit+all resist) denedim yok act 1 bile çok sıkıntı veriyor act1 sıkıntı veriyorsa gear kötüdür, öncelik vs hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 8700 armor (buffed) 16k dps 30k hp 500+ all resist aslında hiçte fena gözükmüyo bana ama çok fazla dmg alıyorum alıyorm sıkıntı orda resistler desen hiçte fena degil, hp normal dps düşük sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 ben 12k dpsle bitirdim act2yi. bu arada life on hit sıkıntısı gear ile scale olmaması. bi de aoe de azalıyor loh ile gelen life , life steal öyle değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 itemler bunlar çoğunu değiştirmem gerekiyor aslında.. yeni itemler alıcam ama ne ekli olması gerekiyor, hangi özellikleri olan itemleri alsam daha rahat inferno oynarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar