Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barbarian, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

İşten pek vakit kalmadığı için oynayamıyorum o yüzden fakirim, dolayısı ile gear bok gibi. Yavaştan geliştireyim diyorum ben de.

Gear şu şekilde, ilk önce neyi upgrade ediyim, hangi statlara abanayım bi yardımcı olabilirseniz sevinirim.

http://i.minus.com/ibvhNEPd3FU6Ep.jpg

Solo build şu, act 2'de falan idare ediyo:

http://us.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WSPVkT!Vbg!acZccb
Sosyal ağlarda paylaş

o shieldi degistirmen lazım sword and board devam edeceksen. ayrıca helm of command ve justice lantern de gerekli o yola devam edeceksen.

belt olarak iki opsiyonun var, ya strli 17+ string of ears yada 200+strli all resistli, vitali ve tercihen frenzy dmg arttıran belt.

silah için 750-800+ dmgli yüksek loh veren bişey olabilir, tercihen socketli.

düşük strli itemlardan kurtulmaya bak en kısa sürede. 1500+str 1000+ vita gibi bişeyler olsun hedefin.

attack speedli itemlara çok para yatırm bu aralar.
Sosyal ağlarda paylaş

silah axe veya mace olucak pasif için ve mutlaka str,crit damage ve life drain olucak (life on hite göre çok daha ucuz üstelik daha efektif orta halli gear ile ~100k+ critliyeceğin için)
gearda öküz gibi str crit dmg ve azcık crit olcak (sage eldiven ve pasif ile zaten kafadan 17% crit gelicek)
biraz attack speed lazım nerf gelicek olsa bile atsiz oynanmıyor
bağırmasız all resist 400 üzeri çıktımı act 3-4 çok rahat yaparsın yanına bi monk tank alıp vs vs
Sosyal ağlarda paylaş

regalya'nin yazdigi en keyifli oyun tarzi su anda ama guzel para yiyor iyi set yapabilmek icin

bir de hayvan herifler ne kadar duzgun silah varsa RMAH'a koymuslar 30 milyona bile aratsan rmahdaki silahlarin kalitesinde silahlar cikmiyor malesef.

evet weapon masterdan %10 crit alabilmek icin main hand axe veya mace olmali off hand istedigini koyabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Regalya said:

silah axe veya mace olucak pasif için ve mutlaka str,crit damage ve life drain olucak (life on hite göre çok daha ucuz üstelik daha efektif orta halli gear ile ~100k+ critliyeceğin için)
gearda öküz gibi str crit dmg ve azcık crit olcak (sage eldiven ve pasif ile zaten kafadan 17% crit gelicek)
biraz attack speed lazım nerf gelicek olsa bile atsiz oynanmıyor
bağırmasız all resist 400 üzeri çıktımı act 3-4 çok rahat yaparsın yanına bi monk tank alıp vs vs

Life drain dediğin life steal ise yanlışlardasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Diablo_Angel said:

o kadar sayfa okudum herkezin farklı düşüncesi var barbar için herkez farklı yoldan gidiyo benim merak ettigim rahat rahat inferno yapabilmek için itemleri ne ağırlıklı almamız gerekiyor (str+vit+all resist) denedim yok act 1 bile çok sıkıntı veriyor

act1 sıkıntı veriyorsa gear kötüdür, öncelik vs hikaye.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...