Robert_Poche Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 hacıt 100k dps dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 süpermiş de "butcher fastest kill" yalan olmuş :p 3 saniyede kesen var infernoda :) http://www.youtube.com/watch?v=OEF7zYN95A4&feature=g-hist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Ahahahaha sesli güldüm sağolasın video için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 800 er resist. kimisi 900, 41k hp. 9.5k dps. inferno act 2 de yerlerde sürünüyorum. Bu ne biçimi iştir anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 zorşuğu normale alıp öldürmüş olamazmı ya nası anlıycaz inferno olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 knox said: hp nasıl doluyor öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 sprint tornadolari + loh ile sanirim baska bisey gelmedi aklima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 maxrep said: 800 er resist. kimisi 900, 41k hp. 9.5k dps. inferno act 2 de yerlerde sürünüyorum. Bu ne biçimi iştir anlamadım. 43k hp, 650 civarı resist ve 13-14k dmg ile geçtim ben act2yi. buildin nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Kötü oyuncu da olmadığımı bilyorum. Kite kiteleye de durup vurmadan nasıl kesebilirim ki ? 3-5 milyon da kasmak zorunda mı kalacak yahu. Biri yardım etse iyi olur. Mouse- Frenzy, sidearm Mouse - Furious Charge. Deadnougt 1-Earthquake-path of fire (Leap- iron impac) 2-Wrath of the BErserker-insanit (ignore pain -Ignorance is Bliss) 3-Revenge-Provocation 4-Warcry-impanity Never of Steel, Tough as Nails, Supersition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Loex said: zorşuğu normale alıp öldürmüş olamazmı ya nası anlıycaz inferno olduğunu tome of secrets dusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 barbarımı 1.0.3'e hazırlıyorum, act1'i faceroll farmlıcak mf gear dizerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 maxrep said: Kötü oyuncu da olmadığımı bilyorum. Kite kiteleye de durup vurmadan nasıl kesebilirim ki ? 3-5 milyon da kasmak zorunda mı kalacak yahu. Biri yardım etse iyi olur. Mouse- Frenzy, sidearm Mouse - Furious Charge. Deadnougt 1-Earthquake-path of fire (Leap- iron impac) 2-Wrath of the BErserker-insanit (ignore pain -Ignorance is Bliss) 3-Revenge-Provocation 4-Warcry-impanity Never of Steel, Tough as Nails, Supersition statlarınla çok rahat yapabilmen lazım act2. combatlar uzun sürer ama çoğunu öldürmen lazım. belki shield - molten - fire chain gibi combolar can sıkar skip edersin. belial falan çok rahat kesmen lazım. tabi uzun sürüyor combatlar orası ayrı. yani benim ilk belial combatım 10dk sürmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 kararsız kaldığım bir şey var, şu an inf act2 deyim ama az vuruyorum sanki , elimde 577 dps lik 1h bi silah var 185 str 185 int 175 vitality veriyor.ah'den 850 dpslik bir silah alsam (üzerinde stat olmuyor fazla , en azından bu kadar çok olmuyor ) yerine vazgeçtiğim statlara değer mi emin olamıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Olm barbar çok zevkli lan dün 60ladım yüklendim itemleri resmen akıyor terminatör gibiyim lan! yaklaşık olarak shoutlu 650-700 all res 5.7k armor 40k hp ve 38k dmg 31% :)crit 265% crit dmg 600loh+3% vanpirik var 750-800 dps 1handerler ile yok ediyorum elite packları butcherı felan 10-15 saniyede ölüyor lol Barbarın resmi beklediğimden daha çok fazla dayanıyor itemler orta halli olduğu halde coop 9/2 arkası pony attık bi kaç kere dün pleygü molten elec vs packlar hariç pek ölmüyorum hatta en büyük 2 düşman şu an shielding ve arcane ench(göremiyorum anasına yandığım sentrylerini super saint 5 moddayken) şaşırtıcı şekilde en kolay invul packlar lol Build //edit: ponyde deprem yerine stomp aldım baya yardımı oldu yoksa ip cddeyken 3-5 tane çicek ayu felan yamultabiliyo gerçi iyide oluyor stunlock rotasyonu yapiyoruz monkla beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Regalya said: Olm barbar çok zevkli lan dün 60ladım yüklendim itemleri resmen akıyor terminatör gibiyim lan! yaklaşık olarak shoutlu 650-700 all res 5.7k armor 40k hp ve 38k dmg 31% :)crit 265% crit dmg 600loh+3% vanpirik var 750-800 dps 1handerler ile yok ediyorum elite packları butcherı felan 10-15 saniyede ölüyor lol Barbarın resmi beklediğimden daha çok fazla dayanıyor itemler orta halli olduğu halde coop 9/2 arkası pony attık bi kaç kere dün pleygü molten elec vs packlar hariç pek ölmüyorum hatta en büyük 2 düşman şu an shielding ve arcane ench(göremiyorum anasına yandığım sentrylerini super saint 5 moddayken) şaşırtıcı şekilde en kolay invul packlar lol Build //edit: ponyde deprem yerine stomp aldım baya yardımı oldu yoksa ip cddeyken 3-5 tane çicek ayu felan yamultabiliyo gerçi iyide oluyor stunlock rotasyonu yapiyoruz monkla beraber. armor veren passive skill almadan hic denemdim, cok farkettiriyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 denemedim armorla ama zannetmiyorum çok aşırı bi fark yaratacağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 su yuzden soyluyorum. oyunu acma imkanım yok ama 600 resist 60% civarı reduction verir, 5500 armor da 60% verir. shoutlarla 850 civarı all resistim var bu da 74% civarı reduction veriyor, skill ile armor da 74% civarı veriyor yine de pony level da champlar ve unicornlar büküyor resmen. cicekler ve ayılarda sorun yasamasam da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 olm sen o stormsheildi bi cubuga ilistir koy kenara o kendi basina tanklar unicornlari sdklfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 abi desecrator ve plague cok cok cok vuruyor, unicorn 10-15k vuruyor. armor kalkan var diye geziyoruz ama barbar uber gear olana kadar harbi işkence. melee olmayan anlamaz kanka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 abi 2 gun oldu barbari 60layali act 2 yi bitirdim 2-h ile nerdeyse 7 sn ingore pain 15 sn berzerk zaten berzerkle 130k felan damage oluo immune acan yoksa kasap mode on, bak sen sat o shieldi al bitane 2-h 1600 dpslik gelsin 500k revengeler dinle beni :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 1k+ AR 1200 PR 11.4 armor 52k hp block %20 loh 800 dps 12.5k act3 başları rahatım,gerisine yetemiyorum block % artırmam lazım+DR 30 m a tamamım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
recaikutan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 43K HP 1.6K AR 18K DPS 500 Life Per Hit %31 Block Chance %85 Damage Reduce Gayet ACT 3 farmliyorum. ACT 4 dede bazı elite packlere ölüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 33k hp 8.5k dps 10k armor (buff ile birlikte) %23 Block 600 küsür all res var (buff ile birlikte) Act 2 de düşe kalka 6. quest e geldim. bikaç item upgrade daha lazım. Çok zor oluyor. Bazı pack leri atlıyorum direk. 10 taneden 3-4 tanesini ancak kesebiliyorum diyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 icphedia said: 33k hp 8.5k dps 10k armor (buff ile birlikte) %23 Block 600 küsür all res var (buff ile birlikte) Act 2 de düşe kalka 6. quest e geldim. bikaç item upgrade daha lazım. Çok zor oluyor. Bazı pack leri atlıyorum direk. 10 taneden 3-4 tanesini ancak kesebiliyorum diyelim :) aşağı yukarı aynı durumdayım 32k hp 14k dps 7.2k armor %22 block 500-600 arası res war cry ile loh falan yok :/ co op ile zoltun kullenin son questine kadar geldik ama single da patlıyorum sıkıntı var bi yerlerde ama çözemedim. revenge-provocation leap-armor rune ignore- +2 sn. war cry-all res rune frenzy-damage charge-life rune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar