Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barbarian, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
maxrep said:

800 er resist. kimisi 900, 41k hp. 9.5k dps. inferno act 2 de yerlerde sürünüyorum.

Bu ne biçimi iştir anlamadım.

43k hp, 650 civarı resist ve 13-14k dmg ile geçtim ben act2yi.

buildin nasıl?
Mesaj tarihi:
Kötü oyuncu da olmadığımı bilyorum. Kite kiteleye de durup vurmadan nasıl kesebilirim ki ?

3-5 milyon da kasmak zorunda mı kalacak yahu. Biri yardım etse iyi olur.

Mouse- Frenzy, sidearm
Mouse - Furious Charge. Deadnougt
1-Earthquake-path of fire (Leap- iron impac)
2-Wrath of the BErserker-insanit (ignore pain -Ignorance is Bliss)
3-Revenge-Provocation
4-Warcry-impanity

Never of Steel, Tough as Nails, Supersition
Mesaj tarihi:
maxrep said:

Kötü oyuncu da olmadığımı bilyorum. Kite kiteleye de durup vurmadan nasıl kesebilirim ki ?

3-5 milyon da kasmak zorunda mı kalacak yahu. Biri yardım etse iyi olur.

Mouse- Frenzy, sidearm
Mouse - Furious Charge. Deadnougt
1-Earthquake-path of fire (Leap- iron impac)
2-Wrath of the BErserker-insanit (ignore pain -Ignorance is Bliss)
3-Revenge-Provocation
4-Warcry-impanity

Never of Steel, Tough as Nails, Supersition

statlarınla çok rahat yapabilmen lazım act2. combatlar uzun sürer ama çoğunu öldürmen lazım. belki shield - molten - fire chain gibi combolar can sıkar skip edersin. belial falan çok rahat kesmen lazım. tabi uzun sürüyor combatlar orası ayrı. yani benim ilk belial combatım 10dk sürmüştü.
Mesaj tarihi:
kararsız kaldığım bir şey var, şu an inf act2 deyim ama az vuruyorum sanki , elimde 577 dps lik 1h bi silah var 185 str 185 int 175 vitality veriyor.ah'den 850 dpslik bir silah alsam (üzerinde stat olmuyor fazla , en azından bu kadar çok olmuyor ) yerine vazgeçtiğim statlara değer mi emin olamıyorum?
Mesaj tarihi:

Olm barbar çok zevkli lan dün 60ladım yüklendim itemleri resmen akıyor terminatör gibiyim lan!
yaklaşık olarak shoutlu 650-700 all res 5.7k armor 40k hp ve 38k dmg 31% :)crit 265% crit dmg 600loh+3% vanpirik var 750-800 dps 1handerler ile yok ediyorum elite packları butcherı felan 10-15 saniyede ölüyor lol

Barbarın resmi

beklediğimden daha çok fazla dayanıyor itemler orta halli olduğu halde coop 9/2 arkası pony attık bi kaç kere dün pleygü molten elec vs packlar hariç pek ölmüyorum hatta en büyük 2 düşman şu an shielding ve arcane ench(göremiyorum anasına yandığım sentrylerini super saint 5 moddayken) şaşırtıcı şekilde en kolay invul packlar lol
Build
//edit: ponyde deprem yerine stomp aldım baya yardımı oldu yoksa ip cddeyken 3-5 tane çicek ayu felan yamultabiliyo gerçi iyide oluyor stunlock rotasyonu yapiyoruz monkla beraber.
Mesaj tarihi:
Regalya said:

Olm barbar çok zevkli lan dün 60ladım yüklendim itemleri resmen akıyor terminatör gibiyim lan!
yaklaşık olarak shoutlu 650-700 all res 5.7k armor 40k hp ve 38k dmg 31% :)crit 265% crit dmg 600loh+3% vanpirik var 750-800 dps 1handerler ile yok ediyorum elite packları butcherı felan 10-15 saniyede ölüyor lol

Barbarın resmi

beklediğimden daha çok fazla dayanıyor itemler orta halli olduğu halde coop 9/2 arkası pony attık bi kaç kere dün pleygü molten elec vs packlar hariç pek ölmüyorum hatta en büyük 2 düşman şu an shielding ve arcane ench(göremiyorum anasına yandığım sentrylerini super saint 5 moddayken) şaşırtıcı şekilde en kolay invul packlar lol
Build
//edit: ponyde deprem yerine stomp aldım baya yardımı oldu yoksa ip cddeyken 3-5 tane çicek ayu felan yamultabiliyo gerçi iyide oluyor stunlock rotasyonu yapiyoruz monkla beraber.

armor veren passive skill almadan hic denemdim, cok farkettiriyor mu ?
Mesaj tarihi:
su yuzden soyluyorum. oyunu acma imkanım yok ama 600 resist 60% civarı reduction verir, 5500 armor da 60% verir.

shoutlarla 850 civarı all resistim var bu da 74% civarı reduction veriyor, skill ile armor da 74% civarı veriyor yine de pony level da champlar ve unicornlar büküyor resmen. cicekler ve ayılarda sorun yasamasam da :)
Mesaj tarihi:
abi 2 gun oldu barbari 60layali act 2 yi bitirdim 2-h ile nerdeyse 7 sn ingore pain 15 sn berzerk zaten berzerkle 130k felan damage oluo immune acan yoksa kasap mode on, bak sen sat o shieldi al bitane 2-h 1600 dpslik gelsin 500k revengeler dinle beni :p
Mesaj tarihi:
33k hp
8.5k dps
10k armor (buff ile birlikte)
%23 Block
600 küsür all res var (buff ile birlikte)

Act 2 de düşe kalka 6. quest e geldim. bikaç item upgrade daha lazım. Çok zor oluyor. Bazı pack leri atlıyorum direk. 10 taneden 3-4 tanesini ancak kesebiliyorum diyelim :)
Mesaj tarihi:
icphedia said:

33k hp
8.5k dps
10k armor (buff ile birlikte)
%23 Block
600 küsür all res var (buff ile birlikte)

Act 2 de düşe kalka 6. quest e geldim. bikaç item upgrade daha lazım. Çok zor oluyor. Bazı pack leri atlıyorum direk. 10 taneden 3-4 tanesini ancak kesebiliyorum diyelim :)

aşağı yukarı aynı durumdayım

32k hp
14k dps
7.2k armor
%22 block
500-600 arası res war cry ile
loh falan yok :/

co op ile zoltun kullenin son questine kadar geldik ama single da patlıyorum sıkıntı var bi yerlerde ama çözemedim.

revenge-provocation
leap-armor rune
ignore- +2 sn.
war cry-all res rune

frenzy-damage
charge-life rune
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...