Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barbarian, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

Kötü oyuncu da olmadığımı bilyorum. Kite kiteleye de durup vurmadan nasıl kesebilirim ki ?

3-5 milyon da kasmak zorunda mı kalacak yahu. Biri yardım etse iyi olur.

Mouse- Frenzy, sidearm
Mouse - Furious Charge. Deadnougt
1-Earthquake-path of fire (Leap- iron impac)
2-Wrath of the BErserker-insanit (ignore pain -Ignorance is Bliss)
3-Revenge-Provocation
4-Warcry-impanity

Never of Steel, Tough as Nails, Supersition
Sosyal ağlarda paylaş

maxrep said:

Kötü oyuncu da olmadığımı bilyorum. Kite kiteleye de durup vurmadan nasıl kesebilirim ki ?

3-5 milyon da kasmak zorunda mı kalacak yahu. Biri yardım etse iyi olur.

Mouse- Frenzy, sidearm
Mouse - Furious Charge. Deadnougt
1-Earthquake-path of fire (Leap- iron impac)
2-Wrath of the BErserker-insanit (ignore pain -Ignorance is Bliss)
3-Revenge-Provocation
4-Warcry-impanity

Never of Steel, Tough as Nails, Supersition

statlarınla çok rahat yapabilmen lazım act2. combatlar uzun sürer ama çoğunu öldürmen lazım. belki shield - molten - fire chain gibi combolar can sıkar skip edersin. belial falan çok rahat kesmen lazım. tabi uzun sürüyor combatlar orası ayrı. yani benim ilk belial combatım 10dk sürmüştü.
Sosyal ağlarda paylaş

kararsız kaldığım bir şey var, şu an inf act2 deyim ama az vuruyorum sanki , elimde 577 dps lik 1h bi silah var 185 str 185 int 175 vitality veriyor.ah'den 850 dpslik bir silah alsam (üzerinde stat olmuyor fazla , en azından bu kadar çok olmuyor ) yerine vazgeçtiğim statlara değer mi emin olamıyorum?
Sosyal ağlarda paylaş

Olm barbar çok zevkli lan dün 60ladım yüklendim itemleri resmen akıyor terminatör gibiyim lan!
yaklaşık olarak shoutlu 650-700 all res 5.7k armor 40k hp ve 38k dmg 31% :)crit 265% crit dmg 600loh+3% vanpirik var 750-800 dps 1handerler ile yok ediyorum elite packları butcherı felan 10-15 saniyede ölüyor lol

Barbarın resmi

beklediğimden daha çok fazla dayanıyor itemler orta halli olduğu halde coop 9/2 arkası pony attık bi kaç kere dün pleygü molten elec vs packlar hariç pek ölmüyorum hatta en büyük 2 düşman şu an shielding ve arcane ench(göremiyorum anasına yandığım sentrylerini super saint 5 moddayken) şaşırtıcı şekilde en kolay invul packlar lol
Build
//edit: ponyde deprem yerine stomp aldım baya yardımı oldu yoksa ip cddeyken 3-5 tane çicek ayu felan yamultabiliyo gerçi iyide oluyor stunlock rotasyonu yapiyoruz monkla beraber.
Sosyal ağlarda paylaş

Regalya said:

Olm barbar çok zevkli lan dün 60ladım yüklendim itemleri resmen akıyor terminatör gibiyim lan!
yaklaşık olarak shoutlu 650-700 all res 5.7k armor 40k hp ve 38k dmg 31% :)crit 265% crit dmg 600loh+3% vanpirik var 750-800 dps 1handerler ile yok ediyorum elite packları butcherı felan 10-15 saniyede ölüyor lol

Barbarın resmi

beklediğimden daha çok fazla dayanıyor itemler orta halli olduğu halde coop 9/2 arkası pony attık bi kaç kere dün pleygü molten elec vs packlar hariç pek ölmüyorum hatta en büyük 2 düşman şu an shielding ve arcane ench(göremiyorum anasına yandığım sentrylerini super saint 5 moddayken) şaşırtıcı şekilde en kolay invul packlar lol
Build
//edit: ponyde deprem yerine stomp aldım baya yardımı oldu yoksa ip cddeyken 3-5 tane çicek ayu felan yamultabiliyo gerçi iyide oluyor stunlock rotasyonu yapiyoruz monkla beraber.

armor veren passive skill almadan hic denemdim, cok farkettiriyor mu ?
Sosyal ağlarda paylaş

su yuzden soyluyorum. oyunu acma imkanım yok ama 600 resist 60% civarı reduction verir, 5500 armor da 60% verir.

shoutlarla 850 civarı all resistim var bu da 74% civarı reduction veriyor, skill ile armor da 74% civarı veriyor yine de pony level da champlar ve unicornlar büküyor resmen. cicekler ve ayılarda sorun yasamasam da :)
Sosyal ağlarda paylaş

icphedia said:

33k hp
8.5k dps
10k armor (buff ile birlikte)
%23 Block
600 küsür all res var (buff ile birlikte)

Act 2 de düşe kalka 6. quest e geldim. bikaç item upgrade daha lazım. Çok zor oluyor. Bazı pack leri atlıyorum direk. 10 taneden 3-4 tanesini ancak kesebiliyorum diyelim :)

aşağı yukarı aynı durumdayım

32k hp
14k dps
7.2k armor
%22 block
500-600 arası res war cry ile
loh falan yok :/

co op ile zoltun kullenin son questine kadar geldik ama single da patlıyorum sıkıntı var bi yerlerde ama çözemedim.

revenge-provocation
leap-armor rune
ignore- +2 sn.
war cry-all res rune

frenzy-damage
charge-life rune
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...