Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

satilacak harddisk icin formatlama onerileri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selamlar,

elimde 4 tane eski laptoplardan kalma harddiskler var, iclerinde sacma sapan eskiden kalma vista isletim sistemi, benim projeler, bilmiyorum ama belki cibildak fotolarim falan dahi olabilir :)

simdi bunlari internnette satisa koymadan once windows formatindan gecirsem yeterli olur mu?

yani icinde olum kalim bilgileri yok sonuctada, ne bilim son bi kez kontrol ediyim dedim.

yada bu isi yapan en iyi programlar ne olabilir?
Mesaj tarihi:
low level dedigin windows un quick formati falan mi oluyo,

kasmaya gerek yok yani sonucta sanirim, ugrasacak olursada adam ugrassin yani ne diyim :)
Mesaj tarihi:
kendim icin sorun degilde, hatirlamiyorum simdi eski sirketimle ilgili dosyalar falanda olmus olabilir icinde,
ben etik bi adamim sonucta kimseye zarar gelsin istemem heheh
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

"scarlett johanssonun memeleri" diye direk google da arattım ve anlamsızlık çölünün ortasında buldum kendimi

Yanlış aratmışsın , scarlet johanson tits boobs vs. ingilizce dene çıkar bir yerden bir şeyler.
Mesaj tarihi:
en kısa en güvenli yol, içine 1-2 gb lık bir film at, ve üst üste hdleri dolduruncaya kadar kopyala, eraser gibi programlar var ama onlarda acayip uzun sürüyor
Mesaj tarihi:
Trias said:

en kısa en güvenli yol, içine 1-2 gb lık bir film at, ve üst üste hdleri dolduruncaya kadar kopyala, eraser gibi programlar var ama onlarda acayip uzun sürüyor

ben de bunu önerecektim :)
  • Yeni Oluştur...