Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yediğiniz tavuklar tavuk değil

fenn

Öne çıkan mesajlar

SeaGle said:

Laorx said:

galiba artık sadece balık yicem.

Denize dokulen sanayi atiklati nedeniyle baliklarda biriken agir metalleri duyma o zaman hic sdf

Beyin ve bobrek rahatsizliklarinin asiri artisinin onemli sebeplerinden.

türkiye de böyle bir sorun yok artık off shore balıkcılığa geçildi açık denizlerde yapılıyor üretim.
Sosyal ağlarda paylaş

Gece 2 rakı, 2 bira, 4 shot rom-malibu-tequila'lı bişeyler, 2 tequila shot'tan sonra gece 4 gibi food, inc. diye bi belgesel koydu arkadaş. orda tavuklara bişiler yapıyolardı da sonrasını hatırlamıyorum. ama tavukların tavuk olmadığından bahsediyodu galiba
Sosyal ağlarda paylaş

Tavuklar aslında kuzuymuş abi o belgeselde

xaty said:

Gece 2 rakı, 2 bira, 4 shot rom-malibu-tequila'lı bişeyler, 2 tequila shot'tan sonra gece 4 gibi food, inc. diye bi belgesel koydu arkadaş. orda tavuklara bişiler yapıyolardı da sonrasını hatırlamıyorum. ama tavukların tavuk olmadığından bahsediyodu galiba
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

ahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

samanın kilosu 1 milyon dediği eski tl heralde. ulan çitosun bi pakedi 50 kuruş 10 gram yok içinde. hani tamam dikkat çekmek için yapmışınız da biraz daha yakın fiyatlarla bişey bulaydınız bu ne be

Fabrikadan yeni çıkıp gelmiyor, piyasada bayatlamış son kullanma tarihi geçmiş cipsler imha edilmeyip böyle değerlendiriliyor sözde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...