Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 en iyisi avrupa sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 adam paket paket 1 ton çitoz almış ya, of ağlıcam asdlkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 kendinden aromalı olur koyunlar gsdgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Laorx said: adam paket paket 1 ton çitoz almış ya, of ağlıcam asdlkf hhehehehe umut sarıkaya bunu resmetmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 SeaGle said: Laorx said: galiba artık sadece balık yicem. Denize dokulen sanayi atiklati nedeniyle baliklarda biriken agir metalleri duyma o zaman hic sdf Beyin ve bobrek rahatsizliklarinin asiri artisinin onemli sebeplerinden. türkiye de böyle bir sorun yok artık off shore balıkcılığa geçildi açık denizlerde yapılıyor üretim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 mani said: cheetos yiyen koyunlarımız var http://www.youtube.com/watch?v=9yI7ETYRb00 şunu izlerken çitos yiyordum lan bi değişik hissettim koyunlarda aynı şeyi yerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 samanın kilosu 1 milyon dediği eski tl heralde. ulan çitosun bi pakedi 50 kuruş 10 gram yok içinde. hani tamam dikkat çekmek için yapmışınız da biraz daha yakın fiyatlarla bişey bulaydınız bu ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 toplu alınca indirim yapıyordur bakkallar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 ya çitoz var çitoz var.o gördüğünüz adi köy çitozu,pançosu.bizim metropolde yediğimiz çitozlar gorfetlerden değil yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 yine de samandan ucuz olması zor geldi biraz bana. samanı alıp sıkıştırsan yine ham samandan pahalı olmalı :D belki bayatlamış satılmayan çitozları almışlardır hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Samanın kilosu 1.5 lira diyor. 1 kg çitos nasıl 1.5 liradan ucuz olur anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 sadece saman verilmez ki. hatta saman çok az verilmeli ya da verilmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 olamaz işte yok öle bi dünya sdf hadi 1 paket çitozun en dandiğinden olduğunu varsayarakdan 5 kuruş diyelim, daha da ucuz olamaz heralde lol. 20 paket çütüz 1 lira 100 gram 200 gram falan çıkar o 20 paketten. ben tayyip olsam böle derdim valla. saman gayet daha ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 iarwain said: ya çitoz var çitoz var.o gördüğünüz adi köy çitozu,pançosu.bizim metropolde yediğimiz çitozlar gorfetlerden değil yanı. aynen ya, çükoz fln dır ismi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 ağustos böceği ve karınca hikayesi işte neyi anlamadınız. Bunlar kış gelince saman, ot, çiçek falan toplayamıyorlar doğal olarak. toplamış olanlar ise bunlara dayıyor yüksek fiyattan. Haliyle dandik cipsler daha ucuza geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 mani said: cheetos yiyen koyunlarımız var http://www.youtube.com/watch?v=9yI7ETYRb00 error verdim pc başında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Saeros said: TD)Pentagram said: gerçek tavuk bu değil denmeden diyeyim. :( bunun için gelmiştim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 iarwain said: ya çitoz var çitoz var.o gördüğünüz adi köy çitozu,pançosu.bizim metropolde yediğimiz çitozlar gorfetlerden değil yanı. ahaha metropol citosu sdfsdfhjdshfdkjs ayni bokun sarisi iste lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Adamlar ciddi ciddi hesap yapmışlar Yahu orada bi eylem var. Herkes biliyor çitosun samandan pahalı olduğunu. Gerçekse de yalan sa da tepkileri çok renkli olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Gece 2 rakı, 2 bira, 4 shot rom-malibu-tequila'lı bişeyler, 2 tequila shot'tan sonra gece 4 gibi food, inc. diye bi belgesel koydu arkadaş. orda tavuklara bişiler yapıyolardı da sonrasını hatırlamıyorum. ama tavukların tavuk olmadığından bahsediyodu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Tavuklar aslında kuzuymuş abi o belgeselde xaty said: Gece 2 rakı, 2 bira, 4 shot rom-malibu-tequila'lı bişeyler, 2 tequila shot'tan sonra gece 4 gibi food, inc. diye bi belgesel koydu arkadaş. orda tavuklara bişiler yapıyolardı da sonrasını hatırlamıyorum. ama tavukların tavuk olmadığından bahsediyodu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 xaty said: Gece 2 rakı, 2 bira, 4 shot rom-malibu-tequila'lı bişeyler, 2 tequila shot'tan sonra gece 4 gibi food, inc. diye bi belgesel koydu arkadaş. orda tavuklara bişiler yapıyolardı da sonrasını hatırlamıyorum. ama tavukların tavuk olmadığından bahsediyodu galiba ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Xenocide said: samanın kilosu 1 milyon dediği eski tl heralde. ulan çitosun bi pakedi 50 kuruş 10 gram yok içinde. hani tamam dikkat çekmek için yapmışınız da biraz daha yakın fiyatlarla bişey bulaydınız bu ne be Fabrikadan yeni çıkıp gelmiyor, piyasada bayatlamış son kullanma tarihi geçmiş cipsler imha edilmeyip böyle değerlendiriliyor sözde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Yedigim tavukta tavuk diyeniniz tatava bir esnaf büfesinde tavuk döner yememiştir denildi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 mani said: cheetos yiyen koyunlarımız var http://www.youtube.com/watch?v=9yI7ETYRb00 ya şu çok komik diye dolanırken bunu gördüm http://www.youtube.com/watch?v=WIyRW28Bb7k&feature=relmfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar