ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 z 5500 şu efsane ses sistemi di mi? Baya kaliteliymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 G9 6 senedir akıyor, bozuldu yenisini alıcam, böyle bir rahatlıgı başka mouseta yakalayamadım, belki sadece benim ele böyledir bilemicem ama çok iyi tutuşu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Disappear said: evde z-5500 var kontrol unitesinin isigi patladi ve garantisi bitti, onun icinde mail atsam mi acaba yollarlar mi yenisini sdf bana yolladılar 2 tane z5500'üm var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 neyse biraz bekliyim de bari ayip olmasin adamlara sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Adamlar sizin yüzünüzden Türkiye'den çekilecek. 3 mouse satıyoruz 5 tane replacement gönderiyoruz diyecekler. Ben de g500 almıştım 3 sene önce falan, hala tık demedi sağolsun. Sadece başparmağımı koyduğum yer aşınmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 mail at abi yenisini gönderirler asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 logitech guzel somuruluyor oyle ya bi aralar sendit'e yapioduk o da guzel oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 bu sol tuşa iki kez tıklanma sorunu tozdan oluyor sanırım. ben hafif düğmeyi kaldırıp içine üflediğimde düzeliyordu. bir süre böyle gitti artık hiç olmuyor öyle bir sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 uygun fiyatlı oyun amaçlı fare tavsiyesi lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 g400 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 yeni konu açmayım buraya yazayım. g500 ümün sağ clickinde bi bozukluk var garanti belgesi vs duruyor internetten almıştım bunu nasıl garantiye yollicam ben şimdi napmam gerek biri izah edebilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 garanti belgesinde yazıyordur nerde olduğu. hangi distribütörden ise oranın teknik servisi ilgilenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 g500 ümün kablosu dibinden kopmuş içeri ittirince çalışır gibi oluyor. Garantim yok Tamire versem para Parayı geçtim kafadan 2 hafta süründürecekler o kadar süre mouse olmadan olmaz. birkaç saat içinde mouse alıcam g300 g400 veya yeni bir g500 arasında kaldım g9 a aklım gidiyor ama bana rahatsız geldi. Tavsiyesi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 g400 alırdım ben olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 dpi göstergesi yok o canımı sıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 max 60 liralık kablolu mous tavsiyesi yapar mısınız banada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 benim yazdıgım konuda kuraklık oluyor ben bunu gördüm :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Mighty_THoR said: g500 ümün kablosu dibinden kopmuş içeri ittirince çalışır gibi oluyor. Garantim yok Tamire versem para Parayı geçtim kafadan 2 hafta süründürecekler o kadar süre mouse olmadan olmaz. birkaç saat içinde mouse alıcam g300 g400 veya yeni bir g500 arasında kaldım g9 a aklım gidiyor ama bana rahatsız geldi. Tavsiyesi olan var mı? bende 1 yildir g500 kullaniyorum cok sorun cikardi. 6 ay sonra double click yapmaya basladi alet. acip tamir etmekten gina geldi artik. Logitechten sogudum daha almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Razer aldım ben yandaki tuşları kullanacağım diye , görünüş , kullanım felan çok hoşda bakalım ne kadar dayanacak =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 dün aldım gayet güzel elime tam oturdu, ilerde ne olur bilinmez şuan için tavsiye edilir (tu) A4 TECH F7 V-TRACK KABLOLU GAMER MOUSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 greenpeace'in attığının farklı renklisi var bende. görünüş vs her bi şeyi aynı, yalnızca örümcek desenli. 1 sene oldu yaklaşık gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 a4 tech fiyat performansta basarili. uber mouse ile avarage mouse arasindaki fark cok cok az oldugundan ucuz ve performansli aletlere yonelmek daha mantikli. ha razer mamba, cat 9 fln ego tatmini icinyine alinabilir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 a4 f/p hiç iyi değil kablosuz alacaksanız. ben almıştım 24 lira verip, logitech'in 60-70 liralık farelerinden de üstündü performans ve özellik olarak, ama 7-8 ay pil gitmesini bırak, üç haftada bir resmen iki tane aaa duracell turbo yiyordu. sonra gittim logitect aldım 4 ay kadar önce, hala içinden çıkan tek aa pili kullanıyorum. oyun faresi olarak bilmiyorum ama günlük kullanım için a4tech'den uzak durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 kablolu icin dedim ben. kablosuz mous sevmiyorum zaten geri kafali oldugumdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 g400 aldım iyi güzel ama g500 ile arasındaki farklar canımı sıktı dpi göstergesinin olmaması kabul edilebilir ama free scroll olmmaası can sıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar