Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Adamlar sizin yüzünüzden Türkiye'den çekilecek.

3 mouse satıyoruz 5 tane replacement gönderiyoruz diyecekler.

Ben de g500 almıştım 3 sene önce falan, hala tık demedi sağolsun. Sadece başparmağımı koyduğum yer aşınmaya başladı.
Mesaj tarihi:
yeni konu açmayım buraya yazayım.

g500 ümün sağ clickinde bi bozukluk var garanti belgesi vs duruyor internetten almıştım bunu nasıl garantiye yollicam ben şimdi napmam gerek biri izah edebilir mi
Mesaj tarihi:
g500 ümün kablosu dibinden kopmuş içeri ittirince çalışır gibi oluyor.

Garantim yok
Tamire versem para
Parayı geçtim kafadan 2 hafta süründürecekler o kadar süre mouse olmadan olmaz.

birkaç saat içinde mouse alıcam g300 g400 veya yeni bir g500 arasında kaldım g9 a aklım gidiyor ama bana rahatsız geldi.

Tavsiyesi olan var mı?
Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:

g500 ümün kablosu dibinden kopmuş içeri ittirince çalışır gibi oluyor.

Garantim yok
Tamire versem para
Parayı geçtim kafadan 2 hafta süründürecekler o kadar süre mouse olmadan olmaz.

birkaç saat içinde mouse alıcam g300 g400 veya yeni bir g500 arasında kaldım g9 a aklım gidiyor ama bana rahatsız geldi.

Tavsiyesi olan var mı?

bende 1 yildir g500 kullaniyorum cok sorun cikardi. 6 ay sonra double click yapmaya basladi alet. acip tamir etmekten gina geldi artik. Logitechten sogudum daha almam.
Mesaj tarihi:
greenpeace'in attığının farklı renklisi var bende. görünüş vs her bi şeyi aynı, yalnızca örümcek desenli. 1 sene oldu yaklaşık gayet memnunum.
Mesaj tarihi:
a4 tech fiyat performansta basarili.

uber mouse ile avarage mouse arasindaki fark cok cok az oldugundan ucuz ve performansli aletlere yonelmek daha mantikli.

ha razer mamba, cat 9 fln ego tatmini icinyine alinabilir tabi
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
a4 f/p hiç iyi değil kablosuz alacaksanız. ben almıştım 24 lira verip, logitech'in 60-70 liralık farelerinden de üstündü performans ve özellik olarak, ama 7-8 ay pil gitmesini bırak, üç haftada bir resmen iki tane aaa duracell turbo yiyordu. sonra gittim logitect aldım 4 ay kadar önce, hala içinden çıkan tek aa pili kullanıyorum.

oyun faresi olarak bilmiyorum ama günlük kullanım için a4tech'den uzak durun.
  • Yeni Oluştur...