BonePART Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Görünce hüzünlendim paylaşıyım dedim. Çocukken paramız olaydı steam olaydıda orjinal alaydık oyunlarınızı. http://i.imgur.com/RHSJ6.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 iyi dedin valla en çok westwood'a üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Nerden nereye, hüzünlendim durduk yere, yaslandık iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 DICE iyi gidiyo bence ama diğerleri yattara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 origin, westwood, mythic, bullfrog'a çok yazık oldu da dice,maxis ve bioware işte yuvarlanıp gidiyor gene. cashcow oyun yapamazlarsa onlar da gider tabii hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 westwood'un kurucu EA'nın CEO'su değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 onnarada farkındaysan ea nin aldıgı tarihe dead demiş eauhae sims su anda dunyanın en cok satan oynu konumunda expansion packlerini katınca işin icine(onnarsız sanırım pokemon) ve süper bi market tam dlclik extra paketlik online market var mı bilmiyorum ben kız kardeşim oynasın diye aldığımda yoktuda direk bole itunes gibi online marketide varsa tam tadına doyumsuz olmuştur klozet alcam 2 dolar pedeleri kadife yaptırcam 1 dolar evi boyattım 12 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 oof efkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Efkardan Theme Hospital oynayasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 dice iyi gidiyor evet. ama westwood, origin, bullfrog görünce duygulandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 90'ların ortalarından 2000'lerin başına kadar oyunlardan aldığım keyfi (çocukluğum hariç. çocukken her şey eğlenceliydi) hiç bir zaman alamıyorum. O keyifli, güzel anıların içinde yer alıyor her biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Valla 3 ay önce felan Wing Commander Prophecyi bitirdim. Asırlar önce 4 CD olarak almıştım bitirememiştim büyüyünce felan az çok öğrenmişim nasıl oynancağını bitti. İnanılmaz oyunmuş ya senaryosu olsun oyunculuklar felan olsun. O dönem için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Valla 3 ay önce felan Wing Commander Prophecyi bitirdim. Asırlar önce 3 CD olarak almıştım bitirememiştim büyüyünce felan az çok öğrenmişim nasıl oynancağını bitti. İnanılmaz oyunmuş ya senaryosu olsun oyunculuklar felan olsun. O dönem için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 rockstar yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 BonePART said: onnarada farkındaysan ea nin aldıgı tarihe dead demiş eauhae sims su anda dunyanın en cok satan oynu konumunda expansion packlerini katınca işin icine(onnarsız sanırım pokemon) ve süper bi market tam dlclik extra paketlik online market var mı bilmiyorum ben kız kardeşim oynasın diye aldığımda yoktuda direk bole itunes gibi online marketide varsa tam tadına doyumsuz olmuştur klozet alcam 2 dolar pedeleri kadife yaptırcam 1 dolar evi boyattım 12 dolar Eh bunu şimdi Sims Social'la yapıyolar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 http://www.quake.spb.ru/pics/strategy/populous3/3.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Adam bilmiyorum suan ne durumda demis zaten :) mahmud_mahmudov said: BonePART said: onnarada farkındaysan ea nin aldıgı tarihe dead demiş eauhae sims su anda dunyanın en cok satan oynu konumunda expansion packlerini katınca işin icine(onnarsız sanırım pokemon) ve süper bi market tam dlclik extra paketlik online market var mı bilmiyorum ben kız kardeşim oynasın diye aldığımda yoktuda direk bole itunes gibi online marketide varsa tam tadına doyumsuz olmuştur klozet alcam 2 dolar pedeleri kadife yaptırcam 1 dolar evi boyattım 12 dolar Eh bunu şimdi Sims Social'la yapıyolar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Selamisahin said: 90'ların ortalarından 2000'lerin başına kadar oyunlardan aldığım keyfi (çocukluğum hariç. çocukken her şey eğlenceliydi) hiç bir zaman alamıyorum. O keyifli, güzel anıların içinde yer alıyor her biri. ben de 80'lerin sonundan 90'ların ortalarına kadar oyunlardan aldığım keyfi hiç bir zaman alamıyorum... yok lan şaka şaka, battlefield 3, l4d2, the darkness, portal 2, bastion, batman arkham asylum, vtm bloodlines gayet sağlam ve zevkli oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 80ler 90lar demek yasaklanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Bone said: Selamisahin said: 90'ların ortalarından 2000'lerin başına kadar oyunlardan aldığım keyfi (çocukluğum hariç. çocukken her şey eğlenceliydi) hiç bir zaman alamıyorum. O keyifli, güzel anıların içinde yer alıyor her biri. ben de 80'lerin sonundan 90'ların ortalarına kadar oyunlardan aldığım keyfi hiç bir zaman alamıyorum... yok lan şaka şaka, battlefield 3, l4d2, the darkness, portal 2, bastion, batman arkham asylum, vtm bloodlines gayet sağlam ve zevkli oyunlar. battlefield 3 başarılı denebilir ama ben hala run and shootu tetrcih edenlerdeniz fps de quake 3 ün yerini tutamaz l4d2 eğlenceli bi oyun indie tadında oldugundan guzel zaten darkness baya kötü bi oyun. senaryo iyi olabilirde toplasan 6 saat gameplay var darkness 2 de. çok repetatif senaryo direk steamroll modunda çufçuf gidiyosyun. aha al portal 2 de aynı l4d2 gibi indie tadında. valvenin baş yapıtları zaten son kale valve. batmanı ben beğenmedim açıkcası. tercih meselesi tabe. vtm dediğin oyunda 8 senelik oyun. yeniside hayatta cıkmıcak bi oyun. 90ların sonu ve 2000lerin başı tam böle cd çağının doğumuyla disketin ölümü arasıdır benim oyunda doruk noktalarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 red dead redemption veya little big planet 1-2 oynamadınız mı siz hiç? bende sıkıntı var herhalde. senelerdir oynuyorum bayıla bayıla. ME3 falan oynayan insanlar görünce de bilgisayarı kapatıp ağlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 BonePART said: darkness baya kötü bi oyun. senaryo iyi olabilirde toplasan 6 saat gameplay var darkness 2 de. çok repetatif senaryo direk steamroll modunda çufçuf gidiyosyun. 2'yi mi diyorsun 1'i mi? ben 1'i diyorum, gerçi 2 de çok kötü değildi ya, 75-80 ayın eğlencelik oyunu gibi bişiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 üzüldüm be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 "George Bernard Shaw" said: We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. oyunalr hala iyi, siz yaslaniyorsunuz diyenler icin pesin olarak gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 origin ve westwood un sonu direk yansıdı zaten oyun dünyasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar