Soimyr Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 tükürdüğünü itinayla yalayan insanlardan daha iyi olduğu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Kangal ile yaşamadım ama Akbaşın kaçtığını görmedim duymadım, kangalda kaçmamalı ama bu karakter ve safkanlık meselesi. Köpek saldırısı demişken, caddebostana kütesiz indirmiyorum köpeğimi.Herkes pit eğitmeni olmuş, tasmasız mal kaynıyor ortalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 kars çoban köpeği ne lan ohaahahsh fotoşop http://uralmutlu.files.wordpress.com/2011/03/kars-coban-kc3b6pegi1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 akbaş ile kangalın farkı ne yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 akbaş manisa tarafından falan galiba orjin olarak, daha küçük sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 düdükler iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 2 senelik konu hortlamış ve sapmış ama yine de konusu varken buraya yazıyorum yenisini açmaya gerek yoktur herhalde. Bugün bi köpek ısırmaya çalışırken sıyırdı. Yara yok, hatta çizik bile yok deri kalkmadı/kanamadı ama hafif bi tahriş var, ısırdığı yerde kızarıklık belli oluyo yani. Köpek ufak bir şeydi, sahibi de vardı ama olay yerinde aşısı var mı diye sormak aklıma gelmedi, önemsiz bir şey gibi gözüküyor diye yürüyüp gittim ama sonradan bi "lan yoksa?" diye tırsmaya başladım. Sıyrıklardan kuduz bulaşma tehlikesi var mı? Köpeği kontrol etmemin de bi imkanı yok şu anda. Ne yapıyim? Anladığım kadarıyla kuduz tehlikesi olmasa bile tetanoz aşısı olmaya gitmem gerekiyo, tetanoza gittiğim zaman da kuduzu da ne olur ne olmaz diye basıcaklar sanırım :p Ama yine de bi danışıyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 pontipati said: kars çoban köpeği ne lan ohaahahsh fotoşop http://uralmutlu.files.wordpress.com/2011/03/kars-coban-kc3b6pegi1.jpg eyer vur bin buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 o şu: http://en.wikipedia.org/wiki/Caucasian_Shepherd_Dog o resimde ST. GEORGE'S MONASTRY OF TABAKINI diye bi yerdenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 ShadowFury said: 2 senelik konu hortlamış ve sapmış ama yine de konusu varken buraya yazıyorum yenisini açmaya gerek yoktur herhalde. Bugün bi köpek ısırmaya çalışırken sıyırdı. Yara yok, hatta çizik bile yok deri kalkmadı/kanamadı ama hafif bi tahriş var, ısırdığı yerde kızarıklık belli oluyo yani. Köpek ufak bir şeydi, sahibi de vardı ama olay yerinde aşısı var mı diye sormak aklıma gelmedi, önemsiz bir şey gibi gözüküyor diye yürüyüp gittim ama sonradan bi "lan yoksa?" diye tırsmaya başladım. Sıyrıklardan kuduz bulaşma tehlikesi var mı? Köpeği kontrol etmemin de bi imkanı yok şu anda. Ne yapıyim? Anladığım kadarıyla kuduz tehlikesi olmasa bile tetanoz aşısı olmaya gitmem gerekiyo, tetanoza gittiğim zaman da kuduzu da ne olur ne olmaz diye basıcaklar sanırım :p Ama yine de bi danışıyim dedim. teorik olarak bulaşma ihtimali var. illa kanaması gerekmiyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 İyi Tahriş ettiyse üst koruyucu deriyi geçmiş olabilir, doktor iğne yapıyor bu durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Norak said: o şu: http://en.wikipedia.org/wiki/Caucasian_Shepherd_Dog o resimde ST. GEORGE'S MONASTRY OF TABAKINI diye bi yerdenmiş Şu kısmı güldürdü: Azerbaijani: Qafqaz Iti Kafkas iti diyormuş Azeriler sdfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 ShadowFury said: 2 senelik konu hortlamış ve sapmış ama yine de konusu varken buraya yazıyorum yenisini açmaya gerek yoktur herhalde. Bugün bi köpek ısırmaya çalışırken sıyırdı. Yara yok, hatta çizik bile yok deri kalkmadı/kanamadı ama hafif bi tahriş var, ısırdığı yerde kızarıklık belli oluyo yani. Köpek ufak bir şeydi, sahibi de vardı ama olay yerinde aşısı var mı diye sormak aklıma gelmedi, önemsiz bir şey gibi gözüküyor diye yürüyüp gittim ama sonradan bi "lan yoksa?" diye tırsmaya başladım. Sıyrıklardan kuduz bulaşma tehlikesi var mı? Köpeği kontrol etmemin de bi imkanı yok şu anda. Ne yapıyim? Anladığım kadarıyla kuduz tehlikesi olmasa bile tetanoz aşısı olmaya gitmem gerekiyo, tetanoza gittiğim zaman da kuduzu da ne olur ne olmaz diye basıcaklar sanırım :p Ama yine de bi danışıyim dedim. Köpeğin dişleri değdiğinde (yani sıyırdığında) kızarıklık olması normal. Sahipli köpek ise aşılarını da düzgün yapıyorlardır. Her köpek gördüğünüzde "acaba kuduz mu oldum" diye endişelenmeyin bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 beni 5-6 kere kedi ısırdı 3-5 kere tarla - lağım faresi 3-4 kere de köpek çizdi ısırdı daha kuduz olmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 ShadowFury said: Bugün bi köpek ısırmaya çalışırken sıyırdı. Warhero said: Her köpek gördüğünüzde "acaba kuduz mu oldum" diye endişelenmeyin bu kadar. ShadowFury said: köpek ısırmaya çalışırken sıyırdı. Warhero said: Her köpek gördüğünüzde endişelenmeyin bu kadar. ShadowFury said: ısırmaya çalışırken Warhero said: Her köpek gördüğünüzde ShadowFury said: ısırmaya Warhero said: gör ShadowFury said: ıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Sakin ol Civciv, geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 https://www.facebook.com/photo.php?v=10152630965950769&set=vb.191453580768&type=2&theater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Warhero said: Sakin ol Civciv, geçti. http://www.edebiyatogretmeni.org/cumlede-anlam-konu-anlatimi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 eğitimli köpek saldırırsa zaten yapıcak bir şey yok da sokak köpeğinin durup dururken saldırdığı pek nadir görülür. havlayan ya da üstünüze doğru koşmakta olan köpekler için de üzerine yürümeniz ya da üstünüzdekini çıkartıp saldıracağınızı göstermeniz yararlı olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VazgectimSenden Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 doxylamine said: Arkadaşlar istanbulun göbeğinde yaşıyoruz ancak köpekler heryerde,hele pitbull tarzı köpek besleyen internet kafe sahipleri var dersanemin oralarda,hayvanlar garip garip bakıyorlar etrafa hissediyorum bi ara saldıracaklar. Köpek saldırısında ne yapılmalı? Genel bilgi olarak. Fin ordusundaki bir çocuk,sol kolunu yumruk yap ağzına sok,kolunu ısıramıyor fazla,sağ elini kıçına yapıştır ve sabitle,boğ hayvanı dedi,orduda böyle öğretiyorlarmış. Köpek kovucu cihaz al kurtul. En mantıklısı o.. Kapıda ödeme seçeneğiyle aynı zamanda 7 gün içerisinde iade hakkınla altta ki linkten satın alabilirsin. http://www.bulabilirim.com/Tele_Alisveris_urunleri/vitrin/ultrasonik_kopek_kovucu_cihaz_fiyatlari.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 virale gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 10 liraya köpek mi kovulur ya. saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 kovulabilen köpek cinslerini belirtmişler altında ama olay o köpeklerin saldıran cins olmaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Kelebek al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Akhlaur said: Beni de bi kere bi manyak 10 dk boyunca izlemişti oturduğu yerden.Normalde korkmam ama it bi kere gözünü ayırmadı lan.Karşısından geliyordum başladı bakmaya, arkasına geçtim çevirdi kafayı devam etti bakmaya.Sonra bi ara araya ağaç falan girdi kalktı iki adım attı devam etti, ben orda zaten sikkealllaaa diye ilk aradan döndüm. askljdfkafjlkaljkfajlks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar