emanet Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 yoo niye sinirleniyim, bu kadar saçma sapan argümanlara oturup ciddi ciddi cevap verecek halim yok. neymiş toplu taşıma kullanılsın diye zam geliyormuş da insanlar başka yerden kaçırıyormuş o yüzden. istanbul'da toplu taşıma o kadar kötü değilmiş? bunu yazan anca 1-2 senedir istanbul'da oturuyordur, eğer değilse yazık valla saçmalamanın doruklarına varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 70 milyonluk ülkede sadece 2 milyon devlet memurundan doğru düzgün vergi toplayabildiğin ve geri kalan insanların çoğunun (%90) bir şekilde de olsa vergi kaçırdığı ülkede bu kadar zama şaşırmıyorum. benzin 10 lira da olsa adam arabasına binecek nasılsa. madem kazanırken vergi vermiyorlar, harcama yaparken versinler demişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 artık baya sıkı yalnız denetimler. muhasebe dijitale dönünce zorlaştı işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 okulum asyada ben avrupadayım. şimdi arabaya binsem sabahın köründe çıkacam yola köprü möprü trafikle uğraşacam bi türlü otobüse binip sonra metrobüse binsem [metrobüse zkuyudan biniyorum gene rahatım o konuda en azından] metrobüse gelene kadar bindiğim otobüsün içinde konserver oluyorum direk ki böyle çoook otobüse binen insanların yada sabah yoğunluk olan bi yerde oturmuyorum ama yinede dolu yinede trafik var. ayrıca o iş çıkış saati olayı tamamen yalan o eskidendi artık saat 13'den sonra her otobüs hayvani dolu oluyor aşağı yukarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 ama istanbul yinede sevilir öyle degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 scorch said: Adama otobüse biniyoruz diyoruz halen Lol zenginler arabanızla surunun diyor walla şüphe ediyorum kendimden primitiv canlilarla iletişim kurabiliyorum sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Kentsel dönüşüm diye rant peşinde koşacaklarına başka şehirlerde cazibe merkezleri yapsınlar da insanlar oralara gitsin. Daha önce de demiştim, belli meslekler için uygun kent planlamaları yapılırsa oraya yerleşirim diye. İstanbul da İstanbul diyip içine ettiler şehrin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 throine said: 70 milyonluk ülkede sadece 2 milyon devlet memurundan doğru düzgün vergi toplayabildiğin ve geri kalan insanların çoğunun (%90) bir şekilde de olsa vergi kaçırdığı ülkede bu kadar zama şaşırmıyorum. memur çocukluğu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Oski said: hükümet sözcüsü olucam yakında lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 emanet "kız arkadaşını arabası olan biri mi kaptı muahsaha" yazarak nereye varabilirsin, hayır lise bahçesinde mi muhabbet ediyoruz nedir. adam yalan mı sölüyor benzin artıyor bizde istemeyiz artmasını ama tepki yok ortada var mı? internetten millete hakaret etmen mi benzin zammına tepki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 1- doğrudan vergi toplamada aksaklık var: a) iç yatırım ve fdi'ı artırmak için teşvikler var b) maliyede corruption c) kayıtdışı ekonomi ve kaçakçılık 2- dolaylı vergide toplumsal eğilim. akaryakıt fiyatı artsa da özel araç kullanımı artarak devam ediyor. yaşam standardımızı ona göre ayarlıyoruz, mesela yakıt pahalı, gıda ucuz, alkol pahalı, sağlık hizmetleri ucuz, araba pahalı, ev ucuz. avrupaya gidince tersi durum söz konusu. toplumla alakalı bi durum yani. bu yüzden dolaylı vergiden çok doğrudan vergideki problemleri çözmek lazım. şırnak'ta kaçak elektrik kullanımı %86 iken sıkıntıyı "rahatınıza düşkünsünüz, binmeyin arabaya lelelö" şeklinde çözmeye çalışmanın abesle iştigal olduğu izahtan varestedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 toplu taşımanın sorunlu olması bi yana, insanlarımız da köküne kadar sorunlu. at avrat silah'taki at, bu zamanın arabası oluyor işte, paylaşım falan hiç yok emenike. trafiğe bir bakıyorum herkes tek. bu inanılmaz bi lüks, biz bu kadar zengin bi ülke değiliz yahu. şirketlerde öyle olaylar oluyo ki şirket arabası, adamla aynı güzergahta iki kişi daha var mesela, herif 'ben şirkete servis mi çekicem otobüsle gelsin, bu arabayı bana tahsis ettiniz' diyebiliyor, hani alsa ne olacak ki. ama yok, lüksü bozuluyo, vesaire. valla yaz sıcağı dışında toplu taşıma gayet de kullanışlı - önemli not: rush hour'lar dışında kullanıyorum tabii, ha mecbursak napıcaz diyorsunuz haklı olarak, bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plaka Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Beni anlayanlarin oldugunu gormek guzel. Demek ki bazilarini okudugunu anlayabiliyor, bazilari hala kaba etiyle anlamaya calisiyor. Herhalde basbakanin danismanlari paticik.com'da ki bu basligi okuyup ''yazik lan, zam yaptik ama adamlari zora soktuk, vicdan yaptim' demiyorlardir. Yine dedigimi tekrarliyorum, siz hem zirlarsiniz hem de o arabaya binip eski yaptiklarinizi yapmaya devam edersiniz. Devlet de cebinizden o parayi alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Plaka said: Beni anlayanlarin oldugunu gormek guzel. Demek ki bazilarini okudugunu anlayabiliyor, bazilari hala kaba etiyle anlamaya calisiyor. Herhalde basbakanin danismanlari paticik.com'da ki bu basligi okuyup ''yazik lan, zam yaptik ama adamlari zora soktuk, vicdan yaptim' demiyorlardir. Yine dedigimi tekrarliyorum, siz hem zirlarsiniz hem de o arabaya binip eski yaptiklarinizi yapmaya devam edersiniz. Devlet de cebinizden o parayi alir. 2 satır üstteki Ginaly nin mesajını okusan azıcık da saksını çalıştırsan birşeyleri anlarsın da... welcome f2p çok kötü bu yeni gelenler yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 ekmek pahalılansa, yemeyin kardeşim ozaman diyecek kafa, benzin için de diyor. hayır benzin fiyatının artması sadece arabaya binenleri etkiliyor sanıyor bunlar. yedigin ekmekten, ete, tuvalet kagıdına, sana ulaşana kadar hepsinde benzin kullanılıyor ve dolaylı olarak sana da yansıyor. biz me öğreticez bu yaşınızdan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Loxias said: ekmek pahalılansa, yemeyin kardeşim ozaman diyecek kafa, benzin için de diyor. hayır benzin fiyatının artması sadece arabaya binenleri etkiliyor sanıyor bunlar. yedigin ekmekten, ete, tuvalet kagıdına, sana ulaşana kadar hepsinde benzin kullanılıyor ve dolaylı olarak sana da yansıyor. biz me öğreticez bu yaşınızdan sonra. aynen öyle.. olaylara biraz daha geniş bakın.. zam gelen şeyi işinize gelmiyorsa kullanmayın mantığını anlamak güç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Abi, insanların ekonomide herşeyin içiçe geçmiş olduğunu anlaması için ekonomi masterı yapması gerek bence. Ben kaç yıl ekonomi okudum, daha tam kavramayadım. Bu nedenle en iyisi araba kullanmamak ya da tüm şehri gezip toplu taşımın rahat olduğu yerleri bulmak diyorum. Mesela benzin fiyatı ekmeği nasıl etkilermiş? Ekmeğin içine benzin mi konuluyor? Karışık işler. Büyüklerimiz bizim için düşünüyor, bize düşünmek mi kalmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Grafiğe bakıp aşağı kaydırınca: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plaka Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 E bu mantikla petrol fiyatinin dusuk oldugu ulkelerde sigara, yiyecek, toplu tasima vs. gibi seylerin bu ulkeden daha ucuz olmasi gerekir. Bir karsilastirma yapin bakalim. Fiyat artislari ya da pahalilik sadece petrole gore degil ki. Sel oldugunda da tarim urunlerinin fiyatlari yukseliyor. O zaman ne yapacaksiniz? Zirlamalarinizi Tanri'ya mi yonlendireceksiniz fazla yagmur yagdirdi diye? Madem cok dertlisiniz bu konuda bilgisayarin basindan kalkin birseyler yapin. Sizde o kapasite olmadigina gore boyle devam eder bu zamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 kafanin ici beetlejuice un dunyasi gibi sanirim. nerden nereye nasil baglanti kuruyosun cok acaip. heyecanla okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Plaka dünyanın en sığ adamı galiba. edit: "galiba" fazla oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 abi ben hep en yükske fiyattan dolduruyorum bana göre değişen bişey yok olmadı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 GERGE said: Abi, insanların ekonomide herşeyin içiçe geçmiş olduğunu anlaması için ekonomi masterı yapması gerek bence. Ben kaç yıl ekonomi okudum, daha tam kavramayadım. Bu nedenle en iyisi araba kullanmamak ya da tüm şehri gezip toplu taşımın rahat olduğu yerleri bulmak diyorum. Mesela benzin fiyatı ekmeği nasıl etkilermiş? Ekmeğin içine benzin mi konuluyor? Karışık işler. Büyüklerimiz bizim için düşünüyor, bize düşünmek mi kalmış? abi ya aklıma birşey takıldı ben seni güzel sanatlar okuyorsun sanıyordum ama geçen gün bir yerde hukuk okuduğunu yazmışsın, şimdi de burada ekonomi demişsin. bir üniversiteyi bitirip diğerine mi başlıyorsun sürekli? çok merak ettim ya cidden garip oldu böyle ama kusura bakma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 ev ortaköyde okul beşiktaşta her yere yürüyerek gidiyorum ama sandığınız gibi değil hala göbek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar