progamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 http://www.joblo.com/posters/images/full/enders-game-final-poster.jpg http://www.youtube.com/watch?v=nC6OYmj6YT8 kitabı okumayan bakmasın Baya hep kitabın sonlarını koymuşlar yine trailera. Birde böle filmin adı Ender's game ama OYUND EĞİL BU diye çok salak bir reklam kampanyası var adamların asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Flassh said: bu seri kaç kitap ya wikiden 3525636266 tane gözukuyor Toplamda 12 kitap falan var sanirim ama bolunmus hikayeler. Ender's Saga mesela 3 kitap sanirim. Ana roman da Ender's Game, ilk yazilan ve simdi filmi cekilen bu. Ama ayni zaman da seri ilk bu kitaptan ciktigi icin butun seriye de Ender's Game diyorlar. Karisik yani asdf. Bu arada kitaba dun basladim, bugune bitti. Inanilmaz bir kitapmis. Birakamadim resmen kitabi butun is guc kaldi. Nebula ve hugo almis kitaplar hic uzmuyor ama bu bekledigimden de iyiydi. Peki bunlari niye soyledim? Cunku film muhtemelen fazlaca action based olcak. "KITABI DAHA IYI YEAAA" diyen itici insan olmak istemesem de, kitabin en guzel yani ender'in aklindan gecenler, action degil. Karakterlerin dusunce stillerini filmde nasil verebilecekler bilmiyorum. O yuzden kesin okuyun 350 sayfa bir sey zaten. kitap Trailer'da her seyi soyleselermis be. "This is not a game" diyor, "he is in command now" diyor. Twist mwist kalmamis :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 e bu fim underdog sports team in spacemiş. doksanlarda sittin tane underdog sports team filmi izledim ben. karnım tok böyle şeylere. ben de masum masum "ulan aksiyonlu sci-fi filmi yapmışlar galiba lan" diyordum kendi kendime. meğersem adam sandler seviyesine kadar düşen genredanmış film. ıyk. uzayda geçiyor, olayı o kadar. bir de film kitap uyarlaması. tam suyunun suyu olmuştur artık. silkin ve kendine gel holivut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 kitabını 1 günde bitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Aferim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Deacon said: Flassh said: bu seri kaç kitap ya wikiden 3525636266 tane gözukuyor Toplamda 12 kitap falan var sanirim ama bolunmus hikayeler. Ender's Saga mesela 3 kitap sanirim. Ana roman da Ender's Game, ilk yazilan ve simdi filmi cekilen bu. Ama ayni zaman da seri ilk bu kitaptan ciktigi icin butun seriye de Ender's Game diyorlar. Karisik yani asdf. Bu arada kitaba dun basladim, bugune bitti. Inanilmaz bir kitapmis. Birakamadim resmen kitabi butun is guc kaldi. Nebula ve hugo almis kitaplar hic uzmuyor ama bu bekledigimden de iyiydi. Peki bunlari niye soyledim? Cunku film muhtemelen fazlaca action based olcak. "KITABI DAHA IYI YEAAA" diyen itici insan olmak istemesem de, kitabin en guzel yani ender'in aklindan gecenler, action degil. Karakterlerin dusunce stillerini filmde nasil verebilecekler bilmiyorum. O yuzden kesin okuyun 350 sayfa bir sey zaten. kitap Trailer'da her seyi soyleselermis be. "This is not a game" diyor, "he is in command now" diyor. Twist mwist kalmamis :p kitabın tüm olayı o twistti ya baska bisi için diyodur belki öyle bi salaklık yapmazlar heralde böyle okuduktan sonra hsktr demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 az sonra izleyeceğim, gece yazarım görüşleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 piçoz ender ve saz arkadaşları. kitap iyidi, filmi de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 valla kitabı okuyanlar beğenmeyecek maalesef. bana bu sebeple böyle mi geldi bilmyorum ama hikaye çok kopuktu, çoğu önemli an çıkarılmış veya ufak değiştirlmişti. rush yapmışlar gibi garip bitti anlamını yitirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 izleyen oldu mu? değer mi gitmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 film iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 kitabını okumadıysan izleyince keyif alırsın da okuduysan ıhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 ben okumadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 ben de okumadım traileri gördüm hoş gibiydi aslında gideyim yarın geldi mi tr'ye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Geldide az sinemada gösterime girdi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 ilk kez duydum hiçbişey bilmiyodum hakkında. arkadaşlar gidiyodu takıldım peşlerine. çocuk filmi izlemiş gibi oldum. ne bileyim. kötü değildi ama. çok çocuk içinde kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 okumadım, ve film baya iyiydi bence. Sığdırabilecekleri kadar sığdırmışlar gibi bir izlenim vermesine rağman çok keyifliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 izlim ya merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 fena değil aman aman değil kötü değil izletiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 agustos 2012'den beri beklediğim feysbok profl fotom yaptığım film, ulan garip memleketlerdeyiz izleyemiyoruz bekleyecez brrip'i. bu arada ilk kitap yani ender's game çok efsanedir, filmi izledikten sonra okunmaz da fırsatı olan filmden önce okusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Ya ben başrolünde çocuk-ergen tiplerin olduğu işlerden pek hoşlanmıyorum. Bu da öyleyse hiç başlamayayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 başrolde ergen çocuklar var. ama fena değil bu gene de.. Seru said: agustos 2012'den beri beklediğim feysbok profl fotom yaptığım film, ulan garip memleketlerdeyiz izleyemiyoruz bekleyecez brrip'i. bu arada ilk kitap yani ender's game çok efsanedir, filmi izledikten sonra okunmaz da fırsatı olan filmden önce okusun. sinemada izledim abi ben... sen neyi izleyemiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 bulunduğum yerde sinemalarda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Film iyi..zaten uzayda donanma savas vs bsg tarzı olunca catlıyorum...cocuklar basrolde ama cocuk filmi degil..ters köşeler falan var ki catlama yani..rahat rahat gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Oglan Turkmuymus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar