Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ender's Game (2013)

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

Flassh said:

bu seri kaç kitap ya wikiden 3525636266 tane gözukuyor

Toplamda 12 kitap falan var sanirim ama bolunmus hikayeler. Ender's Saga mesela 3 kitap sanirim. Ana roman da Ender's Game, ilk yazilan ve simdi filmi cekilen bu. Ama ayni zaman da seri ilk bu kitaptan ciktigi icin butun seriye de Ender's Game diyorlar. Karisik yani asdf.

Bu arada kitaba dun basladim, bugune bitti. Inanilmaz bir kitapmis. Birakamadim resmen kitabi butun is guc kaldi. Nebula ve hugo almis kitaplar hic uzmuyor ama bu bekledigimden de iyiydi.

Peki bunlari niye soyledim? Cunku film muhtemelen fazlaca action based olcak. "KITABI DAHA IYI YEAAA" diyen itici insan olmak istemesem de, kitabin en guzel yani ender'in aklindan gecenler, action degil. Karakterlerin dusunce stillerini filmde nasil verebilecekler bilmiyorum. O yuzden kesin okuyun 350 sayfa bir sey zaten.

kitap

Trailer'da her seyi soyleselermis be. "This is not a game" diyor, "he is in command now" diyor. Twist mwist kalmamis :p

Sosyal ağlarda paylaş

e bu fim underdog sports team in spacemiş. doksanlarda sittin tane underdog sports team filmi izledim ben. karnım tok böyle şeylere.

ben de masum masum "ulan aksiyonlu sci-fi filmi yapmışlar galiba lan" diyordum kendi kendime. meğersem adam sandler seviyesine kadar düşen genredanmış film. ıyk. uzayda geçiyor, olayı o kadar.

bir de film kitap uyarlaması. tam suyunun suyu olmuştur artık. silkin ve kendine gel holivut.
Sosyal ağlarda paylaş

Deacon said:

Flassh said:

bu seri kaç kitap ya wikiden 3525636266 tane gözukuyor

Toplamda 12 kitap falan var sanirim ama bolunmus hikayeler. Ender's Saga mesela 3 kitap sanirim. Ana roman da Ender's Game, ilk yazilan ve simdi filmi cekilen bu. Ama ayni zaman da seri ilk bu kitaptan ciktigi icin butun seriye de Ender's Game diyorlar. Karisik yani asdf.

Bu arada kitaba dun basladim, bugune bitti. Inanilmaz bir kitapmis. Birakamadim resmen kitabi butun is guc kaldi. Nebula ve hugo almis kitaplar hic uzmuyor ama bu bekledigimden de iyiydi.

Peki bunlari niye soyledim? Cunku film muhtemelen fazlaca action based olcak. "KITABI DAHA IYI YEAAA" diyen itici insan olmak istemesem de, kitabin en guzel yani ender'in aklindan gecenler, action degil. Karakterlerin dusunce stillerini filmde nasil verebilecekler bilmiyorum. O yuzden kesin okuyun 350 sayfa bir sey zaten.

kitap

Trailer'da her seyi soyleselermis be. "This is not a game" diyor, "he is in command now" diyor. Twist mwist kalmamis :p

kitabın tüm olayı o twistti ya baska bisi için diyodur belki öyle bi salaklık yapmazlar heralde böyle okuduktan sonra hsktr demiştim

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
başrolde ergen çocuklar var. ama fena değil bu gene de..

Seru said:

agustos 2012'den beri beklediğim feysbok profl fotom yaptığım film, ulan garip memleketlerdeyiz izleyemiyoruz bekleyecez brrip'i. bu arada ilk kitap yani ender's game çok efsanedir, filmi izledikten sonra okunmaz da fırsatı olan filmden önce okusun.

sinemada izledim abi ben... sen neyi izleyemiyosun?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...