knox Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ya o zamanla adam olur olayini gecin abi artik kac tane mmo oynadiniz artik anlamaniz lazim .yil 2004 degil,oyuncu sabirsiz 2 aya herseyi ayarlaman lazim oyuncuyu elinde tutmak icin yoksa cogu kacar. bu oyun pvp oyunu,pve content varmis yokmus pek umrumda degil.oyunun suan en buyuk eksikligi rekabet ortaminin olmamasi,koca pvp oyununda bir tane pvp mode ile oyunu cikarmalari filan onlara girmeye bile gerek yok.WvW desen hic bir zaman adam edemicekler buglari hackleri vs ote bambaska temel bir sorunu var. buyuk umutlarim vardi ozelikle spvp icin oyun cikinca guzel modelar getirmelerini bekliyordum ama getirmedi adamlar erken cikardiklari icin oyunu! spvp icin hala umutluyum guzel bir iki mode+parali turnuvalarin baslamasi ile sukela olabilir,bakalim beklicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 wvwvw olayı biraz daha cezbedici hale getirilse , biraz daha şu zerg vs zerg halinden kurtulsa bence oyun gayet şukuluk. Zaten pve gibi bir iddiası ve derdi olmayan bir oyundu daha en başından. sPvp'yi süper sıkıcı bulan bir oyuncu olarak world pvp adına geliştirmeler yapıldığı sürece oynayacağımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 bi noktaya dikkat çekmek istiyorum, tee 2004lük bir oyun bir expansionla serverlarını tekrar doldurabiliyorsa oyuncular ne aradıklarını bilmiyorlar düşüncesi doğru değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 2004 deki total mmorpg oyuncusu sayisi ile 2012 deki mmorpg oyuncusu ayni degil bugun bence herkez wow oynuo demek dogru degil gw2 severlarida suanda full sira beklioruz saatlerce 3wye girmek icin o yuzden bence iki oyunada yetecek kadar oyuncu mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 bahsettiğin durum oyuncular ne istediğini bilmiyor demeyi haklı çıkarmaz. aksine isteyen istediği tarzı seçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 server nerden secıorz ya desolationda mı millet nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Arenanet büyük ihtimalle gelecek hafta yapacağı yenilikler hakkında yazı yayınlayacak , turnuvalarında gelecek ay başlaması planlanıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ben bu saatten sonra sandbox dısında birşeye elimi sürmem.arenanet ne getırebılır kı daha bıttı artık o devırler.bence gw 1 kendıne has bır oyundu ve gw 2 den daha ıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 bck said: ben bu saatten sonra sandbox dısında birşeye elimi sürmem.arenanet ne getırebılır kı daha bıttı artık o devırler.bence gw 1 kendıne has bır oyundu ve gw 2 den daha ıyı.Güncellemenin büyük çoğunluğu pvp ye yönelik olacak diyorlar , göreceğiz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 benim tek hayal kırıklığım şu oldu, ismi "Guild Wars" olan bi oyuna Guild savaşlarını sonra getirecek olmaları ayıp. GW1'in olayı GvG idi, GW2'de de aynısı olmalıydı. GvG 'nin release ile beraber gelmesi gerekiyordu. Bu büyük ayıp onun dışında diğer sorunlar zamanla çözülür, halledilir diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Yalnız oyunun adı hikayesinden geliyor , yani pvp den gelmiyor. Bende beklerdim GvG ile beraber gelmesini ama çok yakında ekleyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 mardox said: bahsettiğin durum oyuncular ne istediğini bilmiyor demeyi haklı çıkarmaz. aksine isteyen istediği tarzı seçiyor ne güzel söylemişler: "alışkanlık anahtarı kaybolmuş kelepçedir" wow'un durumu alışkanlıktan öte değil. exp release'de patlar, 2 ay sonra boşalır, bir sonra ki content patch'inde patlar, 1 ay sonra boşalır. So on and on and on. tamamen alışkanlık haline gelmiş durumda, geçen gün ben bile ki asla dönmem diyen ben, açıp patchledim, sonra youtube'dan panda monk gameplay yazdım ve geri sildim. herkesin geçmişten o kadar güzel anısı var ki wow'da, kim boşa çıksa, değişiklik istese her exp'de her content patch'inde kapıdan bir bakıyor. oyuncu wow istiyor diyorsan o farklı, belli bir kitlesi var, onun dışındakiler gelip geçenler, eski tayfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 geldim, dün 3-4 saat oynadım. izlenimlerimi yazıcam Ambiyans bir kere baya eksik, müzik+ grafik birleşimi hiç sarmadı. Oyun oynuyomuş havasından çıkamadım bir türlü. Baya baya Meh. Competitive olmaktan çok uzak, aion falan bile daha güzel bu konuda. Atari oynuyomuş hissi verdi bana. Mesmer açtım önce, çözemedim pek. Sonra elemental açtım ve güzel geldi. Elementler arası geçiş ve silahlara farklı büyüler so much win. Bu olayı bayaaaa sevdim. Aferim. Muhtemelen pvp side güzel olacak ama oyun aşırı kolay olduğundan ötürü sosyalleşmek pek gerekli deil. ırklar gene klasik. Abi yapmayın etmeyin, bi norn bi char var adam gibi. Ayıp. World pvp yok, sırf büyüleri açmak için yaratık kesiorm işte. Dynamic events dediği, herkesin bi yerde toplaşıp 1-2 ye basması paso Oynanabilirlik güzel, ama ambiyans çok şey kaybettiriyor. Kıssadan hisse wow çıktığında çıksa, suratına bakmazdım. Ambiyans rezalet cidden yapamamışlar hiç sarmadı. Ama skill/büyü olayı güzel sevdim. 4/10 veririm ben buna anca iiki almamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Farklı yapısı gereği wow u seven doğal olarak bu oyunu sevmez.Genel çoğunluk böyle sende onlardansın herhalde ama bu iyi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 wow kaynaklı değil aslında, hani bu tarz 3rd person view sp oyunlara da bakınca, mesela bi skyrim de bi withcerda çok daha süper atmosfer var. Bunda o yok. Müziklerle ve grafikle alakalı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Suark said: 4/10 veririm ben buna anca iiki almamışım. sen zaten bu sonucu çıkarmak için başına oturmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 ahahah yok artık :) bakalım akşam da takılıcam biraz, 99' da falan çıksa bayıla bayıla oynarmışız da 2004 sonrasının oynu deil o kadar. ha sistemler güzel evet dodge falan var, pvp oynu olarak yapılmış zaten. Hakkını veriyor. bu arada çok kolay oyun beğenen bi adamım ben yae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 3 saat oynamış az değil.. respect. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Klasik surak bu takılmayın, 10 saat sonra süper, 20 saat sonra baydım diye gelecek. Bu arada oyunun en güçlü yönleri grafik vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 bıdı bıdı yapma da oyuna gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 border ateşi sönsün de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 hıh fanboilar akşam çok pis fatality yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 suark hakkaten, craft sistemi, instancelar pvp falan eleştirsen eyvallah da, gidip grafik müzik ambiyansı eleştirmişsin hehe. oyunun zaten şu anlık tama yakın olan kısmı bi tek ambiyans olayı. müzikler, haritalar falan çok hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 kocaman şehre girdim hiç öle "vuuuu" olmadım mesela. büyüler kurtarıo oynu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 divinity's reach'den etkilenmediysen bişi demiyorum sana o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar