DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Sıkıntı olmaz hiç birinden, ama D&R'lara bir sor istersen, oralarda da vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 d&r değil ki olay. londradayım ben ama kalkıp, gidip de satın alabileceğim zamanım yoktu bugün. işte bu yüzden, bu gece uyuyacağım zamana kadar; oyunu yarın sabah uyandığımda oynayabileceğim şekilde satın alıp, dl edebileceğim bi site bulmaktı kendi sitesinden ucuza. var ucuzları da işte. fakat ne ayak lan bunlar kafasına düştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 fir3blad3 said: Var mı şu veya muadili bir kartla oyunu oynayan? Ona göre indirime girince alim. zotac gtx 465 var bende, normal pve'de medium detail çok rahat oynuyorum da wvw'de çok kalabalık ortamlarda low detailda 10-15 fps ile oynuyorum. ama o da işlemciyle alakalıymış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 8 çekirdek var bende kasıyo alakası yok. direk ekran kartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 ya wvwvw de 2 zerg arasında benim oyunum kasmıyor diyen zati külliyen yalancı bence heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Abi authorized retailer listesinden herhangi birisinden al yeter ki, o zaman sorun çıkmaz. Fiyatlar değişebilir, bazıları indirim yapıyor, bazıları farklı kurlardan satıyor, bazıları vergi koymuyor, normal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 ANET BİZE BOOOHMİYİİİR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 ulan bende bir ekran kartı var. spvpde zerre kasmıyor neredeyse wvwde +50 kişi olunca kasmaya başlıyor. Ama nedense black citadele bir giriyorum o şeyi hissediyorum hani küçükken yeni bir oyun çıkar açarsın bilgisayarın kaldırmaz ama öyle oynamaya devam edersin ya. Ekran kartıda onboard ati radeon hd4200 ha ahahudhsa gidip 6850mi alıcam az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Hevesini kursağında bırakmak gibi olmasın ama 6850'den çok fazla bir şey bekleme. Bende 5870 var ki daha iyi kart 6850'den, eğer ucuza 6990 falan bulabilirsen ondan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Grimnax said: ya wvwvw de 2 zerg arasında benim oyunum kasmıyor diyen zati külliyen yalancı bence heh Yeni sistemle kasmıyor bende sdfd.Lag olabiliyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 6870 ile aglamaklı oluyorum arada wvw de ya. yeni kart alıcaksan gw2 icin özellikle daha güclü bisi al :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Black Citadel'de bir şey var abi. Sıkıntısız max oynuyorum ben, BC'ye girince zortluyor FPS. Ayarlara giriyorum Best Performance yapıyorum, sonra bir kaç saniye bekleyip tekrar Best Appearance'a çekiyorum düzeliyor. Bunda kimse ekran kartına suç atmasın :D (560 Ti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Yavaştan guildwars patladımı başlığı alalım artık... Ben bıraktım ya da ara verdim diyelim. Pve diye birşey yok (cıkan itemlar craft'tan iyi değiller). wvw oynamıyorum zerg hoşuma gitmiyor onun hakkında yorumda bulunamam. spvp'de ayni pve gibi amaçsızlık geliyor. Ulan bari kafada rütbe,lvl fln yazsın.Hiçbişey vermiyosun makyaj dışında... itemlar bile belli pvp'de okadar kısıtlıki strateji . Dota gibi bişeye dönmüş spvp ama ondan çeşitsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 boss kestirip içine loot koymayan oyun mu olur patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Bazı wow seviciler oyunun patlamasını bekliyor ama olmayacak istediğiniz.Hazır panda çıkıyor dönün wow ada kurtulalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Kisir oyun, haftada 1-2 girip oynama zevkli hal olur zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Makarov said: Bazı wow seviciler oyunun patlamasını bekliyor ama olmayacak istediğiniz.Hazır panda çıkıyor dönün wow ada kurtulalım. Oyuna legendary koyup NE İÇİN legendary yapacağını anlayamadığın tek oyunda kolay gelsin sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 panda monk akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Oyun hala zevkli diyecegimde thief oynayana sadece zevkli sanki. Neyse 1-2 gun daha kasarım sonra eski dost WoWa dönerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 hiç 1-80 arası pve content falan kasmayıp , oyun mekaniklerine daha fazla ağırlık verip dota , tf falan kafası bi oyun çıkarsalarmış keşke. Zerg Wars 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Mesmer'i düzgün oynayanlar da PVP'de felaket akıyor bence. Sadece 2 spam'leyerek kesilmiyolar mesela :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Arkadaşlar; Her oyun çıktıktan sonra yapılan yedinci sınıf eleştirilere artık bir son verelim. Her oyunun bir olgunlaşma süresi vardır, WoW çıktığında nasıldı? Oynayanlar hatırlar, ben sekiz ay dayandım ve sonra bıraktım.. Onun olgunluk süresi geçeli çok oldu ve birçok şey oturdu, GW2 güzel bir oyun, süper bir harita ve çevre yaratılmış bana göre. Arkadaşlarla eğleniyoruz açıkçası. PvP'yi seven bir adamım, küçük gruplarla adam vs. öldürünce birşey alamıyorsunuz şu an için o biraz üzücü ama bu adamlar oyuncuları dinleyerek oyunu daha iyi götürmeyi düşünen kişiler olduğundan kesinlikle "end-game" içeriğini geliştirip herkesi mutlu edecek hale sokacaklarını düşünüyorum. Herkesin beklentisi aynı olamaz bir oyundan, çok hızlı kasar iki haftada herşeyi tamamlayıp oyundan bayarsın, diğer tarafta öteki oyuncu dağ tepe dolaşır iki ayda levellayıp yapması gerekenlere başlar. Zevkler ve renkler bana göre ne olursa olsun belli sınırlarda tartışılarak belrtilmeli, bu kadar basit ithamlarla eleştirilecek bir oyun değil bence. Ayrıca "casual" oyuncuları çok mutlu eden bir oyun olduğunu düşünüyorum, herkesin sabaha kadar oynama lüksü veya bir "epic" parça almak için kırk kişilik raidi bekleme şansı olmayabilir lütfen bunu da göz önünde bulundurun. Sevgiler, saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 bu ilk aylardaki eleştirilerin oyunun ilerlemesinde çok rolü var yalnız. ben de çok seviyorum oyunu ama gerçekten düzeltilmesi gereken şeyler var, biraz değişiklikle daha iyi hale gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 GW2 adına konuşmuyorum ama artık "olgunlaşma" süreci diye belirttiğiniz şey işlemiyor hiçbir MMO'da. 1 ay, bilemediniz 2 ay süresi var yeni çıkan bir MMO'nun. Bu süre içerisinde elindeki oyuncu kitlesini koruyamazsa, bir daha toparlayamıyor zaten. Ya F2P oluyor, ya da çok kısıtlı bir oyuncu kitlesi ile devam ediyor. "Olgunlaşma" sürecini WoW öldürdü ne yazık ki, artık o kadar sabırlı bir oyuncu kitlesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 havuç lazım oyuna. Yoksa bukadar aç tavşan havuçların bol olduğu tarlaya döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar