Norak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 lornar's pass ı da bitirdik, lvl 54 oldum, sanırım düşük zonelara akıcam biraz hmm metricadan başlayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Storyline'ı dungeon kısmına kadar bitirdim. Son dungeon'ın story mode'u zorluğu nasıl, deneyen oldu mu, spoiler vermeden azıcık bilgi veren olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 RRa said: GW2 Level süreci ile alakalı açılmış bir topak olmasada yeni bir başlık açmak istemedim ama yetkililer isterlerse bu yazıyı bir başlık olarakta açadabilirler. Patilerin çoğu kastı charları ama yinede belki ilgilinizi çekebilir. Level farm spotları ve karakterin hızlı gelişimi için bir iğrenç sayfa hazırladık. Bu sayfada belki ilerleyen günlerde tek bir item craft etmeden mesleği 400 yapma rehberi, 2 saatte craftla 10 lvl(30-40 yada 70-80 farketmiyor) alma rehberi gibi rehberlerde olabilir, üşenmezsek eğer. Belki ilerleyen ay ve senelerde başka oyunlarında hızlı gelişim rehberleri olabilir, mesela secret worldün. Ama şuan için elimizde bitek bu göze hitap etmeyen dandik sayfa var, domaini bile beleş domain, paraya bile kıyamadık :) Ayrıca bu şekilde kasarsanız charları world completiondan geri kalırsınız vs gibi hızlı kasmanın bir çok dezavantajıda vardır. -rep: http://www.30yrsold.net.tc hahah bunu siz mi hazırladınız , bende internette denk gelince gerekli GW2 siteleri kısmına yazdım onu yukarıdaki sticky de. yalnız hoşuma gitti, oldukca iyi olmuş. sonra burada farkettim lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=FmNgjXP9pio creepy B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 DeviantSun said: Storyline'ı dungeon kısmına kadar bitirdim. Son dungeon'ın story mode'u zorluğu nasıl, deneyen oldu mu, spoiler vermeden azıcık bilgi veren olursa sevinirim. zor değil ama çok uzun sürüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 RRa said: GW2 Level süreci ile alakalı açılmış bir topak olmasada yeni bir başlık açmak istemedim ama yetkililer isterlerse bu yazıyı bir başlık olarakta açadabilirler. Patilerin çoğu kastı charları ama yinede belki ilgilinizi çekebilir. Level farm spotları ve karakterin hızlı gelişimi için bir iğrenç sayfa hazırladık. Bu sayfada belki ilerleyen günlerde tek bir item craft etmeden mesleği 400 yapma rehberi, 2 saatte craftla 10 lvl(30-40 yada 70-80 farketmiyor) alma rehberi gibi rehberlerde olabilir, üşenmezsek eğer. Belki ilerleyen ay ve senelerde başka oyunlarında hızlı gelişim rehberleri olabilir, mesela secret worldün. Ama şuan için elimizde bitek bu göze hitap etmeyen dandik sayfa var, domaini bile beleş domain, paraya bile kıyamadık :) Ayrıca bu şekilde kasarsanız charları world completiondan geri kalırsınız vs gibi hızlı kasmanın bir çok dezavantajıda vardır. -rep: http://www.30yrsold.net.tc Yalnız o nasıl iğrenç bir domain öyle(:P) 3-4 dolar verip .biz .info falan alaydınız bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Çok iyi video olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Büyük yalan, 1v1'de dediklerini yapabilirsin ama ortalık curcunayken imkansız gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 WvWvW'de kale kuşatmalarında filan tamamen curcuna oluyor.Ama spvpde böyle teke tek kalınca filan gerçekten beceri konuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 organize WvW yapmadan böyle konuşmayın derim çünkü ben de düne kadar olayın sadece spammingden ibaret olduğunu sanardım fakat dün guildçene girdiğimiz WvW'de (teamspeak falan açık tabi) haberleşerek, organize iş yaptığımızda ne kadar efektif olabildiğimizi gördük. 1 örnek; trebuchet kurduk, uzaktan tower bombalıyoruz. adamların towerındaki 4 trebucheti bu şekilde indirdik, sonunda bizi farkettiler ve bikaç kişi trebucheti indirmek için stealth halde geldi. bikaç kere püskürttük, en sonunda bizim 2 katımız bir kalabalık halinde üzerimize geldiler fakat TS'den hemen uyarılar vs. geldiği için herkes yerini aldı ve o kalabalığı bildiğin darmaduman ettik. trebucheti de kurtardık :P bir başka örnek, yeni aldığımız bir kaleyi korumak ve gözcülük yapmak için 4-5 kişi kalenin içinde kaldık, diğer elemanlar uzaktaki supply camplere gitti. 5-10 dakika kadar sonra kaleye düşman towerından bi zerg gelmeye başladı, hemen haber verdik geliyorlar aga dedik, 5 dakika sonra supply campe giden ekibimiz bir zerg toplayarak kaleye geldi ve yine püskürttük. kısacası, embesil embesil gezen zerglere katılıp gate'lere 1-1-1-1-1 spamlemek değil yani WvW. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 spvp'de döktürüyorum, dünyanın en çok aranan necromancer'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 @Xenocide; Yazdığım yanlış anlaşılmasın.Bizde WvWvW yapıyoruz çok sık guildimizle.WvWvW'de kitlesel strateji çok önemli.Kaç kere sayısına güvenip zerg peşinde koşan grupları bir avuç adamla dağıttık.Kale veya kule alırken vs.de çok önemli.Benim demek istediğim kişisel beceri.WvWvW'de takımını düşünmek ve ona göre hareket etmek zorundasın.Beraber hareket etmelisiniz ve belli bir stratei içinde oynamalısınız.Ancak spvpde ortaya çıkarttığın kendi becerini orda göstermek pek mümkün olmuyor toplu savaşlarda.Curcunadan kastım o.Yoksa ikisinin zevki bambaşka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 124 sayfa okuyamadım. ilk oyunu oynamamış biri olarak denemeye değer mi? wowda dönem dönem girip pvp yapıyorum sadece. pve oynamak icin fazla vaktim yok. işten gelince 1-2 saat takılacak bişeyler arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 o zaman iyi senin için gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Arah story yaptım az önce, buglıymış sanırım. Hayatımda daha kötü bir encounter görmedim Zaitan'da. 1 dakika daha sürse uyuyakalmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 MadOrca said: 124 sayfa okuyamadım. ilk oyunu oynamamış biri olarak denemeye değer mi? wowda dönem dönem girip pvp yapıyorum sadece. pve oynamak icin fazla vaktim yok. işten gelince 1-2 saat takılacak bişeyler arıyorum. oyunun gameplay olarak gw1 ile alakası yok. %1 falan alakası vardır, onlar da skill isimleri falan benziyor. ha bi de lore tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ara ara bakıyorum gw2 videolarınada, cok curcuna geliyor ya. başlıyımmı başlamıyımmı derken oyun 5 senelik olcak galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 mmo ve pvp bu 2 sini bir arada seviyorsan şans ver bence. Pişman olacağını düşünmüyorum. Eşit şartlarda pvp çok az oyunda oluyor (item ve class dengesizliği diğer oyunları mahfediyor). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 RRa said: GW2 Level süreci ile alakalı açılmış bir topak olmasada yeni bir başlık açmak istemedim ama yetkililer isterlerse bu yazıyı bir başlık olarakta açadabilirler. Patilerin çoğu kastı charları ama yinede belki ilgilinizi çekebilir. Level farm spotları ve karakterin hızlı gelişimi için bir iğrenç sayfa hazırladık. Bu sayfada belki ilerleyen günlerde tek bir item craft etmeden mesleği 400 yapma rehberi, 2 saatte craftla 10 lvl(30-40 yada 70-80 farketmiyor) alma rehberi gibi rehberlerde olabilir, üşenmezsek eğer. Belki ilerleyen ay ve senelerde başka oyunlarında hızlı gelişim rehberleri olabilir, mesela secret worldün. Ama şuan için elimizde bitek bu göze hitap etmeyen dandik sayfa var, domaini bile beleş domain, paraya bile kıyamadık :) Ayrıca bu şekilde kasarsanız charları world completiondan geri kalırsınız vs gibi hızlı kasmanın bir çok dezavantajıda vardır. -rep: http://www.30yrsold.net.tc Hocam gayet güzel olmuş. Sade ve anlaşılır. Dün 60-70lvl arası bana çok fazla yardımı oldu, sıkılmıştım kasmaktan. Yeni karakter de denemek sıfırdan kasmak istiyordum da üşeniyordum. 60-70lvl arası için söylediğin yer gibi olduğunu düşünüyorum diğer yerlerin de, sayende yeni bir karakter açıp kasıcam. Bir de şu crafting sırlarını açıklarsan süper olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 güzel olmuş elinize sağlık. crafting için de bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Yardımcı olduğuna sevindim. Şuanda saatte 1,5 - 3 gold kasma rehberini hazirliyoruz. O bitincede crafta el atabiliriz ama malum gözümde büyüyor bu oyunun craft işi. Rehberdeki diğer yerlerde 60-70lvl gibi ama şöyle bir tavsiyede daha bulunabilirim. 30lvla kadar belli bir yerde sabitlenmek yerine, gördüğümüz her eventtte azicik oyanalabiliriz, malum başlarda biraz skill point gerekiyor ki char adam olsun. 75 sonrası içinde lvling yerlerinde xp kasmak yerine, endgame gold farm yerlerinde kasmak daha mantikli oluyor, yine malum char 80 olduğunda giyinmesi için biraz para gerekecek, yada meslekleri tamamlamak için. 75lvlkende 81lvl moblara gayet güzel vurulabiliniyor. 70den sonraki arkadaşlar içinde bu gold farm spotlarını vermemiz, nacizane iyi olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 +75 gold farming bekliyoruz (tu) Şuan tam o noktadayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ya bu WvWvW çok kalabalık olduğu zaman düşmanın bir anda belirmesi çok feci ya. can sıkıyor. Böyle laylaylom gidiyorsun ölüyorsun bir anda. bir bakmışsın 50 kişi var etrafında. load etmemesi can sıkıcı. bilgisayar kaldırmıyor diye birşey söz konusu değil çünkü gayet iyi sistem. internet bağlantısıyla alakalı diyecem ama çok oyun oynadım bu derece kalabalık böyle şey görmedim. ANet biraz optimize etmeli yoksa kalabalık oyunlar can sıkıyor bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 RRa said: alıntı Yardımcı olduğuna sevindim. Şuanda saatte 1,5 - 3 gold kasma rehberini hazirliyoruz. O bitincede crafta el atabiliriz ama malum gözümde büyüyor bu oyunun craft işi. Rehberdeki diğer yerlerde 60-70lvl gibi ama şöyle bir tavsiyede daha bulunabilirim. 30lvla kadar belli bir yerde sabitlenmek yerine, gördüğümüz her eventtte azicik oyanalabiliriz, malum başlarda biraz skill point gerekiyor ki char adam olsun. 75 sonrası içinde lvling yerlerinde xp kasmak yerine, endgame gold farm yerlerinde kasmak daha mantikli oluyor, yine malum char 80 olduğunda giyinmesi için biraz para gerekecek, yada meslekleri tamamlamak için. 75lvlkende 81lvl moblara gayet güzel vurulabiliniyor. 70den sonraki arkadaşlar içinde bu gold farm spotlarını vermemiz, nacizane iyi olacaktır. Sonrakileri bende merak ediyorum. Birde, bu domain ile olmaz bu işler sanki. google da bir blog açın, orada düzenli yayınlayın mis gibi. Tek bir blog altında tüm oyunlar için hazırladığınız şeyleri toplarsınız. Oyun isimleriylede kategorilere ayırırsınız, bu sayede zamanla çok güzel bir arşiv oluşturmuş olursunuz. Ne bileyim, değişiklikler felan olursa güncellemeside kolay olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 abi cok sacma bir noob sorum var. SPvP'deki setleri weaponlari falan wvwvw'de kullanamiyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar