aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 seneye alirsin o zaman ucuzlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Bildiğin ilk çıktığında alsak heralde 30 pound civarı filandı. Arbitrage'a gel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 abi bu nedir ya ahaha http://i.imgur.com/cKM71.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 kolonoskopi cihazı değil mi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 klipitoris ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 aleti goren kacar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Sotto said: Yurtdışındayım maalesef. Sıkıntı orada, almak istiyorum 55 pound şu an fiyatı... Türkiye'de bir arkadaşına göndersen alıp, vs? O sana serial'ı yollarsa olur. Region'a dikkat et ama. O iş belirsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 iş yerinden bağlanabilirmiyim ki? oyunu almadan bunu deneme şansım var mı canlar. o na göre almayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 satın almadan free deneme gibi bi opsiyon yok henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 ranger ile oynuyorum, maskenin görüntüsünü oyun içinde kapatmama rağmen, karakter seçme ekranında gözüküyor, genel bir sorun mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 bende de oluyor o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Karakter seçme ekranın gözükse nolacak ki? Oyun içinde gözükmesin diye kapıyorsun. Karakter seçme ekranında senin karakterinin üstünde ne var ne yoksa gösterecek tabi. Estetik dursun diye karakterin nedir üstünde ne vardır göstermek için orası =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 43 mü 45 mi öle bişi oldum level, şu levele göre ayarlama çok iyi bir sistem olmuş cidden, nereye gidersen git oynanabilirlik sağlıyor yüksek levelsin diye lvl 10 zone u tamamen çöp yapmıyor, hala lvl 25 zonelarda dolaşıyorum ben sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 ben sevmedim o sistemi ya. o kadar kas kas ilk başladığın yere gelip peşine takılan deve kuşuna tek atama. cık cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 kamera yüzünden pvp'de sürekli ergen rage'ine giriyorum abi kafayı yiyecem ya. thiefle o kadar zor oluyor ki oynamak duvar diplerinde falan, adama backstab atacam diye ruhumu teslim ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Thieflere müstehak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 o taktik işte. thief görünce sırtını duvara dayayacaksın (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Nasıl anlıyosunuz karşınızdakinin ne olduğunu? Ben genelde WvW ye giriyorum, kim kime dum duma, pek anlamıyorum karşıdakinin hangi classtan olduğunu. Pve de bile zor anlıyorum yanımda benimle birlikte attack yapan kişinin ne olduğunu. Nasıl oluyor peki? Adamın warrior mu ya da guardian mı olduğunu nerden anlıyosunuz? Bakıyosun adam asura ama mantar kadar boyu var, türlü türlü huyu var misali, okları boşaltıyorum üstüne, bana mısın demiyor, o zaman haaa bu eleman guardian ya da warrior, bulaşma diyorum kendime ama geç kalmış olabiliyorum, gelip ifademi alıyorlar. Ya da ortadan kayboluyorsa bir anda, thief olduğunu anlıyorum, yine geç olabiliyor benim için. Genelde tüfekli falansa, engineer diyorum ama emin değilim, başka classlar da tabanca, tüfek gibi silahlar kullanabiliyor sanırım. Öyle süper oyuncu değilim, herkesi keserim, öperim diyemiyorum. Bu yüzden, savaşta gözüme kestirip öyle dalmam lazım, sinsilik yapmam lazım. Bir bakışta karşıdakinin ne olduğunu anlayabilen var mı, bunun incelikleri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 kullandığı silahtan, attığı büyüden anlaşılıyor direk. Biraz dikkat et ve zaman harca, görünce anlamaya başlarsın. 5 karakterlik yer var, mutlaka diğer karakterlerden de açın. Azıcık göz alışkanlığınız olsun, büyülerini bilen biraz. pvp yaparken karşıdakinin hangi büyüsünün ne işe yaradığını, karakterler kabiliyetlerini bilmek çok önemli. bunu sadece kendi class ınızı oynayarak 100% çözümleyemezsiniz. Yeni karakter olup lvl 2 olmak hoop 5 dakka, oradan heart of the mistse gidip skilleri, silahları incelemek çok kolay. Her karakteri incelemeye 1 gün ayırsanız direk çözüyorsunuz olayı, oyun çıktığından beri aralıksız oynuyorum daha lvl 60'ım, oyunda keşfedecek çook güzel ve farklı şeyler var, aralıksız lvl kasmak veya herhangi bir şeyi aralıksız yapmak sıkıyor beni mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
argoi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Aslında ilk bir Kaç WvW de bende anlamamıştım. Özellikle Range karakterile oynadığınızda zor oluyor. Ama bir süre büyüleri yada skilleri takip ettiğiniz zaman oldukça kolaylaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Abi şu oyunda thief oynayıp tek yapabildiği hearth seeker skilline basmak olan insanları exploit diyip banlasalar; yemin ediyorum tonlarca gem alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 onların hepsi oyunun başında thieften tokat yiyip OP OP diye ağlayıp thief oynamaya çalışanlar. gelip batırıp geri dönüyorlar classlarına genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Geri döneceklerini sanmam. Sadece 3 saniye içinde ben hiç bir şey yapamadan 10-13k dmg yiyorum ondan sonra bırakıyorum zaten öleyim diye -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 betada zerre kasmayan oyun şimdi delirtiyor, napmışlar lan buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Betada zaten mail trade falan herbişi çalışıyordu sanırım o sürümü kaybettiler :) PVE dungeon olayı meeeeehhhh yani. Pek bir espirisi yok dungeonun. Bildiğim kadarıyla önceki oyunda hiç yokmuş zaten. Yani dungeona yabancı bir firma ama pek zevk alamadım açıkcası dungeon olayından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar