dreagloth Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 http://www.guildwars2.com/global/includes/images/hero-guardian.jpg http://www.youtube.com/watch?v=LPRmFQHjSpY&feature=BFa&list=UUH-_hzb2ILSCo9ftVSnrCIQ&lf=plcp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Two-handed Hammer — provides powerful close range AoE attacks and abilities. Greatsword — imbue allies with swiftness and control foes with leaping attacks and binds. Staff — controls enemies with wards and AoE damage and supports allies with defensive spells. Main-hand Mace — gives access to a chain of mace attacks, as well as support abilities. Scepter — offensive spellcasting weapon to bind and smite single enemy. Sword — a melee weapon with a good balance of offense and defense. Off-hand Focus — provides supportive spells for both offense and defense. Shield — A protective off-hand shield for local area of effect shielding. Torch — Scorches enemies while cleansing allies of conditions. Aquatic Spear — Used for rapid, close range damage. Trident — Magical, long range support. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Greatsword <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=7Uv8rEtkArU&feature=plcp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Release'de guardian oynamayi dusunuyorum fakat cok az yorum yapilmis. Beta weekendlerde oynayanlar class hakkinda ne dusunuyorlar bir kac yorum alabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 İnanılmaz sinir bozucu bir class acıkcası. Düzgün oynayan bir Guardian'ı yatırmak çok zor, iki üç tanesi bir araya gelince dozer gibi ezip geçiyorlar herkezi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 oyunun www,spvp için en önemli iki class'ından biri bence. hem inanılmaz support abilityleri var, cc'leri falan da fazla baya hem de survivalı baya iyi. buna rağmen dpsi de yabana atılır cinsten değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Guardian açtım Traitleri inş resetleyebiliyoruzdur direk valore gittim çünkü sonumuz hayrolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 cicibeybe said: Guardian açtım Traitleri inş resetleyebiliyoruzdur direk valore gittim çünkü sonumuz hayrolsun In PvE and WvW, however, resetting trait points has to be done by: Using a Training Manual, or Paying 71 /point to a trainer (at L80, this could cost 49 70 ). http://wiki.guildwars2.com/wiki/Trait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Evet gittim sordum trainera yapabiliiyoruz dedi zaten tenk yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 şöyle birşeyle takılmayı düşünüyorum. lvl düşük olduğu için trait lere bulaşmadım. http://www.gw2builds.org/create/bwe_1/guardian#5.2.1.0-1.6.3.19.3-0.0.0.0.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 bi yer buldum direk bot haline donusuoyrsun , bilgisayarı acık bırakın gidin her 10 dakika 900xp alıyorum. gece bilgisayarı acık bırakıcam bakalım ne olacak, gerci 1 saattır bıraktım karakteri 1.5 lvl felan aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 neresi orası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 gerci yerle alakası yok, reset olacak bir event seçtim , 10dk bi tekrarlanıyor, kopru var oraya saldırıyorlar moralleri 0 a indiğinde xp alıyorsun, karakteri orda bırakıyorum , auto atak olayını purging flames 'e veriyorum her 40 saniyede yere aoe vuruyor ben hıc bır sey yapmıyorum , event basladıgında bı suru kısı oluyor burda arada aoe ıle damage vermek yetıyor 10dk da bi 900xp alıyorum. bıraktım makineyi kendi kendine xp geliyor, ama gece olmaz , kalabalık olması lazım ki ölmeyesin. ben maç izlerken kendi kendine xp gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 ben çok yavas kasiyorum ya, content questlerinde iyi exp gelio ama onada levelim yetmiyor geberiyorum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 event kovalayın bence. Hayvan gibi lvl almışlara baktım da hepsi hepsi event takılıyor. Yada arada görmediğim şeyler yapıyorlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Daha önce yapılmış olsa bile her eventa koşmak iyi exp getiriyor. Sonra haritayı keşfetme şeyleri iyi exp getiriyor. Crafterına bir hayrı dokunmayacak olsa bile gördüğün her şeyi toplarsan hem exp kazanırsın hem trading post'ta(açılabilirse) gereksiz materyalleri satarsın iyi para kırarsın. En olmadı, gir WvW'ye 1-2 saatte milletin peşinde takıl. Orda da level atla =) Bu arada Trading Post bugün bir 5 dakika açık kaldı. Elimdeki tüm cooking mataryellerini fahiş fiyata trading post'a attım. Hepsi anında bitti =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 hangi trait lere gitmeli ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 valore gidiyorum ben Zeal artı sword torch gidersen güzel bişyler olabilir gibi gözüküyor şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 ben leveling için SWORD + Justice kombosu uygulayacağım. her npc öldürdüğümde justice cd resetlenecek, adam yanarken %10 fazla vuracağım yanması uzun sürecek.. gibi bir kombo var trait de (zeal ve radiance) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Guardian sPvP Immortal Healer Tamamen sPvP odaklı yaptığım bir build. İlk olarak amacımı ölmemek olarak belirledim. Böylece hem ölüp karşı takıma puan kazandırmayacağım, hem de kilit noktaları tutabileceğim veya tutamasam bile tacizde bulanabileceğim. Bunu sağlamak için protection, toughness ve vitality odaklı itemlar ve skiller seçtim. Son olarak da kendimi ve takım arkadaşlarımı ayakta tutmak için heal ve regen tabanlı skiller seçtim. Single dolaşırken amaçları; Choke pointleri tutmak ve düşman akışını durdurmak. Boş olan strategic pointleri elde etmek ve yardım gelene kadar dayanmak. Grup içinde; Combat'ın ortasında olup heal ve regen sağlamak. Strategic point ortasında bölge hakimiyetini kendi grubunda tutmak. Önümüzdeki bir kaç gün deneyeceğim bakalım. Toughness/Vitality/Healing dengesini kontrol edeceğim. Bir kaç da trait'de kafamda soru işareti bırakan nokta var, onlara bakacağım. Guardian özellikle sPvP'de oynaması çok zevkli bir sınıf. Yorumlarınızı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Bir thief olarak; spvp de defans kasmış guardian görünce hiç saldırmıyorum bile. Başka hedef varsa ona saldırıyorum, yoksa da ellemiyorum yine. spvp'de en kilit sınıf olabilir ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Aslında Guardian'ın en korktuğu sınıf crit chance/crit dmg gitmiş thief. O yüzden canı 2/3'e düştüğünde thief'in burst dmg rotation'ı üzerine ölme şansın çok yüksek. Tabii farklı bir thief yaptıysan uğraştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 crit chance gitmiş thief'i kesmeten kolay bir şey yok. tek yapman gereken backstab yemekten kaçınmak. Adam görünmez olduğunda yerinde durma, asla arkanı dönüp kaçma yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Alan Heal, trait alan regen'leri, prot ve toughness'lar herkese gitsin diye combat'ın en civcivli yerinde ortada duruyorsun ya, kenarda stealth basıp dalıyor hainler :P Farkedersen dediğin gibi şansı yok zaten, en kötü kaçmaya üşeniyorsan invul basıp bekliyorsun çıkmasını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar