mani Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 ya şu sorunlar konusunda bir adam gibi bilgi gelsin ondan sonra belli olur üretim hatası mı, nakliye sorunu mu nedir. Arıza oranı önemli. kaç tane konsol satıldı ve kaç tanesi sorunlu. Belki belli tarihlerde üretilmiş ve nakliyatı gerçekleştirilmiş ürünler taşıma sırasında zarara uğradı. düştü, çarptı, kamyon devrildi, kaza oldu ıvır zıvır. Dolayısıyla bu ortaya çıkar. Üretim yapan farklı fabrikalar var. Belki bir fabrikanın spesifik bir üretim bandında sorun yaşandı. Bu gene ortaya çıkar. Çok kolay toplatılır bu ürünler ve yenisiyle değiştirilir. Sonuçta Türkiye'ye gelene kadar belli olacak bunlar. Hangi parti ürünlerin Türkiye'ye gireceği belli olur belki 9. ay'da üretilen ürünlerde sorun vardır iptal edilir yeni stoktan verilir vs. Ama almayın yani acele edip yurt dışından. En azından Türkiye'ye gelmesini bekleyin, garantili alın. Benim PS Vita sorunluydu. sağ shoulder tuşu çalışmıyordu. Gittim sıfırıyla değiştirdim. Oluyor yani olmuyor değil ürünlerde. Kronik sorunların ortaya çıkması 2-3 ayı bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 jagd said: Microsofttan para alıp karalama yapan saçmalıkları niye koyuyorsunuz ? Hem eski (en az iki haftalık bu saçmalık) hem özeliikle çarpıtılmış bir hadise. O işin aslı şu ; O PS4 bir plexiglass kasanın içinde güvenlik nedeni ile , hava almadığı için ısınmış , kapağı açılıp hava ile buluşunca normal haline geri dönmüş . Kısaca aşırı ısınmadan dolayı konsol kendini kapamış , klima falan değil hadise ,normal hava alamamış durumda. vaperon said: Assassin's Creed 4: Black Flag konsolun çok ısınmasına sebep oluyormuş. Makine güvenlik sebebiyle kapatıyormuş kendini kırmızı ışık vererek. Yanında bir de 9000'lik klima almak lazım... This shit sux Mesajımı okumamışsın direk rage'e girmişsin. Benim anlattığım konsolu alanların yaşadıkları. Resim temsilidir mi yazacağız okuyamayanlar için? Hoş onu da okumazdın herhalde. Alacaktım aleti, şimdi mecburen ikinci seriyi bekleyeceğim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Black flag direk daha ps4 tanıtımında göçmemişmiydi =P Oynayamamıştı adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 ac pc oyunu ya, üzgünüm. o kadar derin bir senaryoyu hiçbir alet kaldıramıyor hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 SenariouS said: yanliz nette biraz bakinca bu DOA olan playstation 4lerin tamami amazondan geliyor. Daha walmart veya sony centerdan alipta sorun cikan bir post bulamadim. Amazonla alakali olabilitesi durumun yuksek deniyor ama spekulasyon sonucta. bu sirada sony %0.4 hata beklediklerini aciklamis. Zaten sony centerlarda falan sorunlu aletlerin yedekleri mevcutmus (satilmiyor sadece degisim icin olan ozel bir stok). bunun disinda %0.4 gercektende az bir oran bence. Test etmeye vakitleri yoktu dusununce. Neyse 2. batch icin preorderi vermeyi dusunuyorum amazondan. Bu sirada amazon eger sorunlu ps4 var ise 120 dolar hediye ceki veriyormus mis ahahah. Assassin creed olayinda ise sorun birazcik onlara kaliyor. Sc2 ciktiginda ana menuye frame limit koymadiklarindan milletin kartlari yanmisti. Onun gibi bir durum olsa gerek. Bir ürünün production rate i %0.4 ise bir hayli yüksek bi oran. Büyük miktarda fire ve maddi zarar olur. Six sigma diye bişeyden haberleri yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Aynen, .4 az bir oran degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 yok lan düşündüm de %0.4 çok da yüksek değil sanki evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 1000 tanede 4, 1milyon satistan 4000 tanesi hatali olur. abarti degilmis gibi sanki. normal yani vardir kullanici hatasi , tasima transport hatalari vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 bu rakam sony acikladigi tahmini tabii. Belki daha dusuktur belki daha yuksektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 -Deno- said: ac pc oyunu ya, üzgünüm. o kadar derin bir senaryoyu hiçbir alet kaldıramıyor hehe. O inventory ve hareket takımıyla daha ziyade pc işkencesi gibi. Klavyede milyon tuş var, gamepadin kıçı kırık dört tuş dağılımına mahkum ediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 bencede assassin creed pc oyunundan cok pc portuna benziyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=fc6sPVPd1Sc ben utandım lan şu videodan. Bukadar leş bir unboxing olabilir mi ya ahahaha. Adam utanmasa kartonun kalitesinden, poşetin üretiminden bahsedecek. SAPI VARMIŞ LAN KUTUNUN ÇOK İLGİNÇ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 ACİL DUYURU. arkadaşlar fiyatlar belli oldu, şimdi sony deki arkadaş aradı sony den gelecek stok belli oldu bana özel fiyat olarak 1299 tl ye dusuruyor ... alacak olanlar mutlaka bana gun ıcınde haber versın urunler cok sınırlı sayıda olacak. bugun halletmemız lazım.. 1299 TL taksitlede alabilirsiniz bu arada... bir daha ki parti ocak sonu gelecek... adam 100 tl ındırım yapıyor, acıkcası yapmayabılırdı her halukarda 1400 e satardı urunlerı yıne ıyı kıyak yapıyor , değerlendirmek isteyen mutlaka bana gun ıcınde haber versın.. [email protected] a da mail atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 mani said: http://www.youtube.com/watch?v=fc6sPVPd1Sc ben utandım lan şu videodan. Bukadar leş bir unboxing olabilir mi ya ahahaha. Adam utanmasa kartonun kalitesinden, poşetin üretiminden bahsedecek. SAPI VARMIŞ LAN KUTUNUN ÇOK İLGİNÇ! ulan sanki kendi icat etti playstation4 u boyle bisey ilk defa goruyorum asfkoasfkoask Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Yeni alinmis bir seyin kutusunu boyle acmak neden bu kadar zevkli acaba? Poset sesinden midir? Kokusundan midir? Cozemedim hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 @tinu, mail attim hacit. ben aliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 tinu said: ACİL DUYURU. arkadaşlar fiyatlar belli oldu, şimdi sony deki arkadaş aradı sony den gelecek stok belli oldu bana özel fiyat olarak 1299 tl ye dusuruyor ... alacak olanlar mutlaka bana gun ıcınde haber versın urunler cok sınırlı sayıda olacak. bugun halletmemız lazım.. 1299 TL taksitlede alabilirsiniz bu arada... bir daha ki parti ocak sonu gelecek... adam 100 tl ındırım yapıyor, acıkcası yapmayabılırdı her halukarda 1400 e satardı urunlerı yıne ıyı kıyak yapıyor , değerlendirmek isteyen mutlaka bana gun ıcınde haber versın.. [email protected] a da mail atabilirsiniz. 1 - fizban... ben şimdi alacakların nasıl alacağınıda net ogrenıyorum yanı odemeyı nasıl yapacaksınız gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 güncel durum: 1- Fizban 2- Skyfire 3- Gangren 4- Dreagloth 5- LathspeLL 6- Barbu 7- Arnis 8- Glatheros 9- Serju bu listede telefonlarını bıldıklerınız varsa bı ararmısınız ya bugun halletmemız lazım bu ps4 olayını , deli gibi talep varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 tinu iletisim ve detaylar icin ben de mail attim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Abi sende çok ay sonuna denk gelmişsin , ay başında yapacaktın şu işi hemen kapıvericektim bi tane ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Alırım ben de, cc ye taksitle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 fiyat iyi 200lira pahali sadece romanyadan. info olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 yanlis oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 sadece 200 lira pahalıysa romanyadan iyimiş. :D 1200 liralik üründe 200 lira çok ciddi bir rakam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar