Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 4 - Fun and Video Games

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

ya şu sorunlar konusunda bir adam gibi bilgi gelsin ondan sonra belli olur üretim hatası mı, nakliye sorunu mu nedir.

Arıza oranı önemli. kaç tane konsol satıldı ve kaç tanesi sorunlu.

Belki belli tarihlerde üretilmiş ve nakliyatı gerçekleştirilmiş ürünler taşıma sırasında zarara uğradı. düştü, çarptı, kamyon devrildi, kaza oldu ıvır zıvır. Dolayısıyla bu ortaya çıkar.

Üretim yapan farklı fabrikalar var. Belki bir fabrikanın spesifik bir üretim bandında sorun yaşandı. Bu gene ortaya çıkar. Çok kolay toplatılır bu ürünler ve yenisiyle değiştirilir.

Sonuçta Türkiye'ye gelene kadar belli olacak bunlar. Hangi parti ürünlerin Türkiye'ye gireceği belli olur belki 9. ay'da üretilen ürünlerde sorun vardır iptal edilir yeni stoktan verilir vs. Ama almayın yani acele edip yurt dışından. En azından Türkiye'ye gelmesini bekleyin, garantili alın.

Benim PS Vita sorunluydu. sağ shoulder tuşu çalışmıyordu. Gittim sıfırıyla değiştirdim. Oluyor yani olmuyor değil ürünlerde. Kronik sorunların ortaya çıkması 2-3 ayı bulur.
Sosyal ağlarda paylaş

jagd said:

Microsofttan para alıp karalama yapan saçmalıkları niye koyuyorsunuz ? Hem eski (en az iki haftalık bu saçmalık) hem özeliikle çarpıtılmış bir hadise.
O işin aslı şu ; O PS4 bir plexiglass kasanın içinde güvenlik nedeni ile , hava almadığı için ısınmış , kapağı açılıp hava ile buluşunca normal haline geri dönmüş . Kısaca aşırı ısınmadan dolayı konsol kendini kapamış , klima falan değil hadise ,normal hava alamamış durumda.

vaperon said:

Assassin's Creed 4: Black Flag konsolun çok ısınmasına sebep oluyormuş. Makine güvenlik sebebiyle kapatıyormuş kendini kırmızı ışık vererek. Yanında bir de 9000'lik klima almak lazım...

This shit sux

Mesajımı okumamışsın direk rage'e girmişsin. Benim anlattığım konsolu alanların yaşadıkları. Resim temsilidir mi yazacağız okuyamayanlar için? Hoş onu da okumazdın herhalde.

Alacaktım aleti, şimdi mecburen ikinci seriyi bekleyeceğim...
Sosyal ağlarda paylaş

SenariouS said:

yanliz nette biraz bakinca bu DOA olan playstation 4lerin tamami amazondan geliyor.
Daha walmart veya sony centerdan alipta sorun cikan bir post bulamadim.
Amazonla alakali olabilitesi durumun yuksek deniyor ama spekulasyon sonucta.
bu sirada sony %0.4 hata beklediklerini aciklamis. Zaten sony centerlarda falan sorunlu aletlerin yedekleri mevcutmus (satilmiyor sadece degisim icin olan ozel bir stok). bunun disinda %0.4 gercektende az bir oran bence. Test etmeye vakitleri yoktu dusununce.

Neyse 2. batch icin preorderi vermeyi dusunuyorum amazondan. Bu sirada amazon eger sorunlu ps4 var ise 120 dolar hediye ceki veriyormus mis ahahah.

Assassin creed olayinda ise sorun birazcik onlara kaliyor. Sc2 ciktiginda ana menuye frame limit koymadiklarindan milletin kartlari yanmisti. Onun gibi bir durum olsa gerek.

Bir ürünün production rate i %0.4 ise bir hayli yüksek bi oran. Büyük miktarda fire ve maddi zarar olur. Six sigma diye bişeyden haberleri yok sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

ACİL DUYURU.

arkadaşlar fiyatlar belli oldu, şimdi sony deki arkadaş aradı sony den gelecek stok belli oldu bana özel fiyat olarak 1299 tl ye dusuruyor ... alacak olanlar mutlaka bana gun ıcınde haber versın urunler cok sınırlı sayıda olacak. bugun halletmemız
lazım..

1299 TL taksitlede alabilirsiniz bu arada...

bir daha ki parti ocak sonu gelecek...

adam 100 tl ındırım yapıyor, acıkcası yapmayabılırdı her halukarda 1400 e satardı urunlerı yıne ıyı kıyak yapıyor , değerlendirmek isteyen mutlaka bana gun ıcınde haber versın..

[email protected] a da mail atabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

http://www.youtube.com/watch?v=fc6sPVPd1Sc

ben utandım lan şu videodan. Bukadar leş bir unboxing olabilir mi ya ahahaha. Adam utanmasa kartonun kalitesinden, poşetin üretiminden bahsedecek. SAPI VARMIŞ LAN KUTUNUN ÇOK İLGİNÇ!

ulan sanki kendi icat etti playstation4 u boyle bisey ilk defa goruyorum asfkoasfkoask
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

ACİL DUYURU.

arkadaşlar fiyatlar belli oldu, şimdi sony deki arkadaş aradı sony den gelecek stok belli oldu bana özel fiyat olarak 1299 tl ye dusuruyor ... alacak olanlar mutlaka bana gun ıcınde haber versın urunler cok sınırlı sayıda olacak. bugun halletmemız
lazım..

1299 TL taksitlede alabilirsiniz bu arada...

bir daha ki parti ocak sonu gelecek...

adam 100 tl ındırım yapıyor, acıkcası yapmayabılırdı her halukarda 1400 e satardı urunlerı yıne ıyı kıyak yapıyor , değerlendirmek isteyen mutlaka bana gun ıcınde haber versın..

[email protected] a da mail atabilirsiniz.

1 - fizban...

ben şimdi alacakların nasıl alacağınıda net ogrenıyorum yanı odemeyı nasıl yapacaksınız gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...