Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 4 - Fun and Video Games

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

Steam = Multiplayer oyunlarda aylık ücret yok. 40 yıl sonra civ5 multi atabilirsin, para ödemen gerekli değil.

Ps4 = Multiplayer oynamak için aylık ücret ödemen gerekiyor.

Mmmhhhmmmhmmm NEFİSSSS

birinde ultrada oynamak için 1500-2000$ bayılman gerekiyor

diğerinde 400$ gibi cüzi bir ücret yeterli olacak. 500 GB harddisk içeriyor. şuan bu kaliteyi PC'de almak için en basitinden 400-500$'ı bir ekran kartına gömmen gerekiyor. fiyat tercihi önemliydi. eğer konsolu 600$ + multi ps+'ta zaaa diye çıkarsalardı analarına bile küfrederdim. 1 yıllık ps+'ı promo ile 40$'a alabiliyorsun. ps3'e ilk çıktığından 500$ basmıştım ben next geni daha ucuza alıyorum yani

ama multiplayer ile online ile işi olmayan oyuncu sayısı az değil. he bence konsolda multi bile oynanmaz :P her ay sikko bundlelara 4-5$'lar basıyorum ben. ps+'ı HAMBIL BANDIL gibi düşünün biraz dsdsf
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

axedice said:

Steam = Multiplayer oyunlarda aylık ücret yok. 40 yıl sonra civ5 multi atabilirsin, para ödemen gerekli değil.

Ps4 = Multiplayer oynamak için aylık ücret ödemen gerekiyor.

Mmmhhhmmmhmmm NEFİSSSS

birinde ultrada oynamak için 1500-2000$ bayılman gerekiyor

diğerinde 400$ gibi cüzi bir ücret yeterli olacak. 500 GB harddisk içeriyor. şuan bu kaliteyi PC'de almak için en basitinden 400-500$'ı bir ekran kartına gömmen gerekiyor. fiyat tercihi önemliydi. eğer konsolu 600$ + multi ps+'ta zaaa diye çıkarsalardı analarına bile küfrederdim. 1 yıllık ps+'ı promo ile 40$'a alabiliyorsun. ps3'e ilk çıktığından 500$ basmıştım ben next geni daha ucuza alıyorum yani

ama multiplayer ile online ile işi olmayan oyuncu sayısı az değil. he bence konsolda multi bile oynanmaz :P her ay sikko bundlelara 4-5$'lar basıyorum ben. ps+'ı HAMBIL BANDIL gibi düşünün biraz dsdsf

Bu argüman da kötü ya, mouse keyboard mevzu, bir yandan browser falan yani. PC'nin verstalitesi tatışılmaz ama eline kolu alıp koltukta yardırmak da başka birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...