Seru Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 5 dolardan az olacak diyorlar bi de.. BAK! mmo olayi ile beraber subsin boku cikabilir ama dogru, ses yukselmez de ilgi cekmeyebilir. ne dersen de konsolda mmo ney lan'! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 dlc'de tek karakterin giysisinin 2$'a satıldığı bir medyumdan bahsediyoruz arkadaşlar, mmo aylığının ps+'a ilaveten ayrıca söke söke alınmayacağına inanıyorsanız size kötü bir haberim var.. moriarty said: cep telefonlarına 1k+ verdiğimiz bir devirde bence fiyatı tartışmak çok anlamsız. fiyat tartışma konusu olmayacaksa, bu oyun forumlarına, sitelerine filan hiçbirine gerek yok. bütün platformları, bütün oyunlarını, bütün paralı hizmetlerini, bütün dlc'lerini filan hepsini alırız, 10dk deneyip atarız kenara. oyunu veya platformu denemek, hakkında araştırma yapmak veya tartışmaktan çok daha az vakit alıyor nasılsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 mmo subsi ekstra olarak alinir da mmo ne kadar insan oynayacak konsoldan o tartismaya acik. konsol exclusive bir mmo olmadigi surece kimse alip oynamaz, cok ufak rakamlar olur. guild wars olacak deniyordu ne oldu imkani yok abi gw2 oynayan varsa o oyunun konsolda cikmasi gibi bir ihtimal var mi, age of conan ne oldu cikti mi xboxa bilmiyorum ama var mi xboxdan oynayan hic sanmiyorum, zaten pcden de oynayan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 bu online için plus gerketiği resmi mi ? ben bakındım sabah biraz. plusın extra avantajlarından bahsetti. ki şuanda da plus ps3 te bedava oyun , indirimli fiyat falan var zaten. ps4 için betalara öncelik falan dedi adam. online için plus isticekse saçma. ama 4 dolar bişi değil tabi ver gtsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 evet red. wow'dan gördük ki neredeyse oyun oynamayan insanlar bile 7'den 70'e, cinsiyet filan farketmeden mmo'ya dahil olabiliyor ve çatır çatır ödeyebiliyor yıllarca ücretini. brand loyalty inanılmaz miktarlarda mmo'larda. boşanmış, çocuğuna bakarken işsizlik tazminatıyla geçinen wow raider tanıdım. böyle sigara parası gibi mmo aylığı, veren insan "yaa veriyorum ama çok geliyor, artık bitireyim fazla ödemişim" gibi bir hesap asla yapmıyor. sadece yeterince bağlayıcı bir oyun olacak ve yeterince insanı çekecek. gerekli sosyal ortam oluşursa aylık 15$ değil, 20 hatta 25$ bile öder insanlar. orada hiç şüpheniz olmasın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 benim mmo ile sorunum yok ben de cok paralar yatirdim zamaninda. benim dikkat cekmek istedigim nokta konsol uzerinde mmo. fps oynamiyosun mouse gerk yok konsolda ok ama mmoda saliseler onemli mouse 180 derece cevir yana kay buyu at falan bunlar konsolda yok olamaz da yeni bi kontroller ciktigi surece, bu baglamda mmo exclusive olmadigi surece insanlar ilgi gostermeyecektir diye dusunuyorum. kac tane basarili mmo var konsolda benim bir bildigim bir onceki ff serisi var japonyada sirf konsol icin ozel hazirlanmis bir oyun. yani ben su an mmo gelecegi goremiyorum bu nesilde fikrim bu. yoksa oynanirsa herkes doker paralari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Sam said: microsoft işin cılkını çıkarınca sony de fırsat bilip sorunsuz geçirdi yıllık ücreti. 400$ konsol kandırmaca, 800$ aslında fiyatı aletin. pc fiyatına pc'den kötü aletler oynanacak yıllarca. 400 dolar launch fiyatı olunca milletin çenesi düşmüş ya şaka gibi. ulan ps3 de 499 dolara çıktı zaten yanlış hatırlamıyorsam? bi de bunda aylık/yıllık para ödeyeceksin. eee? ne farkı var hausfuadshfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 ha kesin yani. şu film olaylarını hiç denemedim ben. yanılmıyorsam bizim ülkeye kapalı ama. nadiren bakıyorum store'a fiyatlar uygun ya. hani torrenten film indirmeyi bırakırım o derece. ama yararlanamdıktan sonra plus mlus kötü işte. şuan plus benim için oynamıcağım indie oyunlar hediye eden gereksiz bir şey oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Sam said: evet red. wow'dan gördük ki neredeyse oyun oynamayan insanlar bile 7'den 70'e, cinsiyet filan farketmeden mmo'ya dahil olabiliyor ve çatır çatır ödeyebiliyor yıllarca ücretini. brand loyalty inanılmaz miktarlarda mmo'larda. boşanmış, çocuğuna bakarken işsizlik tazminatıyla geçinen wow raider tanıdım. böyle sigara parası gibi mmo aylığı, veren insan "yaa veriyorum ama çok geliyor, artık bitireyim fazla ödemişim" gibi bir hesap asla yapmıyor. sadece yeterince bağlayıcı bir oyun olacak ve yeterince insanı çekecek. gerekli sosyal ortam oluşursa aylık 15$ değil, 20 hatta 25$ bile öder insanlar. orada hiç şüpheniz olmasın derim. ya zaten olay kaç para karşılığında kaç saat eğlendirdiği. ben de wow'da 24-25 yaşlarında karı koca tanımıştım. "pek paramız yok ama ayda 25 dolar veriyoruz toplam (12.5tu galiba ilk başta wow, emin değilim) bütün gün evdeyiz ama birlikte vakit geçiriyrouz ve eğleniyoruz. dışarı çıksak 1 saat zaten o parayı harcıcaz." diyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 sabo aynen öyle diyor insanlar ve haksız da değiller. öyle çünkü. şirketler de farkında bunun ama normalde ücretsiz olan klasik mp hizmetinin paralı hale gelmesi oyuncular için büyük bir değer erozyonu. Seru said: benim mmo ile sorunum yok ben de cok paralar yatirdim zamaninda. benim dikkat cekmek istedigim nokta konsol uzerinde mmo. fps oynamiyosun mouse gerk yok konsolda ok ama mmoda saliseler onemli mouse 180 derece cevir yana kay buyu at falan bunlar konsolda yok olamaz da yeni bi kontroller ciktigi surece, bu baglamda mmo exclusive olmadigi surece insanlar ilgi gostermeyecektir diye dusunuyorum. kac tane basarili mmo var konsolda benim bir bildigim bir onceki ff serisi var japonyada sirf konsol icin ozel hazirlanmis bir oyun. yani ben su an mmo gelecegi goremiyorum bu nesilde fikrim bu. yoksa oynanirsa herkes doker paralari. seru, aksiyon oyunları, shooter filan multiplatform var konsolda bunu biliyoruz. world-first raiding ağırlığında olmaz da casual-fest birşey olur, mmo'lar zaten sürümden kazanıyor. 180 derece çevirme filan onlara tuşlar var zaten shooter'larda. evet fare kadar hassas olmaz ama insanlar shooter bile oynuyorken mmo hayli hayli oynar. hekşat bilmemne derdi yok zaten tab-targeting dünyanın en çok oynanan mmo'ları. lock'u koyup 2-3 ability rotasyonu yapıyorsun al sana mmo oluyor. mmo exclusive de yaparlar, pc piyasasında millet evini ipotek ettirip varıyla yoğuyla girdi neredeyse işe. hala mmo-boom sönmedi. bu kadar yok cloud yok paralı mp hizmeti, yok feysbuk'a oyundan video/ss at bilmemne network üzerine kurulu platformlar hazırlıyorken, mmo işlerine yatırım yapılmaması düşük ihtimal. illa çıkar birşeyler. içlerinden en azından birisi de tutar er-geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 5$'dan az olayı yıllık abone olursan olur anca. Yoksa kendinizi bukadar kolay avutmayın be abi sigara parası diye. Yıllık abone olursan da direk çekiyorlar parayı diye biliyorum. Sony MS'in mallığını gördü ve muazzam bir fırsata çevirdi okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 bu islerin hazirliklarini ps plus ile baslattilar ps4de tam olarak devreye sokuyorlar yani. mallik derken xboxin malligi mi yoksa subs sistemine prim verip cok satmasina sebep olanlar mi mal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 xbox live ile alakası yok ama ps+ ın ps+a yıllık 50 dolar veren adam her ay 50 dolarlık oyun oynuyor livea veren de işte ancak aldığı oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 uzun suredir ps+ uyeyim ve hala 3 senelik bir zamanim var sdsgdf igc'dan gelen oyunlar ps3 ve vita tonla oyunum oldu.cok iyi bir servis.online oynamak icin dayatilmasi uzucu yapacak bisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 http://img.gawkerassets.com/img/18qghw77r6xy6jpg/ku-xlarge.jpg kamera yanında gelmiyormuş aletin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 şuan 12 aylık ps+ kartları 40$'a alınıyor bestbuyda. böyle bir promosyondan alırsan aletin ömrüne göre 7 senede max +280$ ödersin. bu durum her türlü ms ile danışıklı dövüş olmasından iyidir. specleri daha üstün makineyi hem daha ucuza satıyorlar hemde ms'in çıkardığı drm, used game satamama zırvaları yok. xbox'ın kazıklarına karşı, ps4 'muricalıları bile kazandı. firmaların çıkardıkları 3.jenerasyon konsollarda hep bir fail olur zaten. konsolda oynadığım zamanın 90%'ı singleplayerda geçiriyorumdur ama gerekirse ps+ alırım böyle bir durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 bir sonraki nesilde sony de şimdi ms'in yaptıklarını getirince, "eee ms yapıyordu zaten olur bu kadar napalım" mı diyeceksiniz? hayır işin komiği şuradaki hiç kimse xbox kullanmıyor veya almayı zaten düşünmüyordu, efektif olarak siz aynı şeye daha çok para veriyorsunuz, değeri düşüyor elinizdeki ürünün. zaten almadığınız ve almayı düşünmediğiniz ürünle kıyaslamak yerine zaten halihazırda elinizdeki ürünle kıyaslayıp, tepkinizi buna göre ortaya koymanız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Release date yok heralde dimi ortada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Aralık 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Sam said: bir sonraki nesilde sony de şimdi ms'in yaptıklarını getirince, "eee ms yapıyordu zaten olur bu kadar napalım" mı diyeceksiniz? hayır işin komiği şuradaki hiç kimse xbox kullanmıyor veya almayı zaten düşünmüyordu, efektif olarak siz aynı şeye daha çok para veriyorsunuz, değeri düşüyor elinizdeki ürünün. zaten almadığınız ve almayı düşünmediğiniz ürünle kıyaslamak yerine zaten halihazırda elinizdeki ürünle kıyaslayıp, tepkinizi buna göre ortaya koymanız lazım. son paragraftan hiç bişey anlamadım, ps3 ile mi kıyaslamak lazım yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Ya yuh cok varmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 razzRaziel said: son paragraftan hiç bişey anlamadım, ps3 ile mi kıyaslamak lazım yani? evet, çünkü kullanılan alet bu bizim forumda konsol olarak. xbox kullanan yok denecek kadar az. gidelim sony merkezini basalım demiyorum da buna en azından tepki göstermek lazım sözlü olarak. bu kadar kabullenmeye hazırsa insanlar yandık, oyunculuğun geleceği gitgide daha pahalanır. şirketler göbbels'in dediği gibi her yıl çiviyi bir milim çakıyor kafamıza çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 600$'a çıkarsaymışlar o zaman konsolu eğer için rahatlayacaksa sam. ben ps3 ilk çıktığından 80 gb'lık fat modeli amerika'dan 500$'a getirtmiştim. next gen ürünü daha ucuza alacağım. 500 GB harddisk olacak içinde. online ile işi olmayan ps+ a bulaşmaz daha çok para vermez. ayrıca bu korsana karşı bir hamle sanırım o yüzden haksızlık olarak görmüyorum price tag düşük olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 herkes iki haftadır direniş modundayken burada anında pes edilmesi de düşündürücü. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar