Lopeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 bg 3 ü duyurmadan son yemleri atıyorlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 son 10 saifeyi özet geçsin biri pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 baldurs gate 3 fps olacakmış ama söliim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Ya ben çok birşey beklemiyorum, drakensang 'ı oynayan varmı burda bilmiyorum ama o kadar grafikleri olsa bana kafi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 bg nin kendi grafikleri drakensang dan 10 kat guzel. inf. engine arkaplanlari zamanla eskiyen grafiklerden degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 bg3'ü bilmem de 4 zarlarla, handbooklarla, postitlerler oynanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 bi de beamdog exclusive ne lan bari goga da verseler steami salla da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Silphatos said: bg3'ü bilmem de 4 zarlarla, handbooklarla, postitlerler oynanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 drakensang 2 oynadım güzel oyun, setting güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 kesin kötüdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 oha hürriyet e bile haber olmuş oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 diablo da haber olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Sparkcaster said: kesin kötüdür denemesi bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Bone said: Mortis said: mdk ya daha sevindim lan huehue bu ne abi, bu mu yani yok mu world of baldur's gate full pvp loot falan huehue enchanced edition ne olacak grafikleri düzeltip seslendirmeleri ekleyip tekrar mı salacaklar world of baldur's gate yapsalar kedimi keserim. o değil de enchanced edition'a laf etmiş millet topicte de, eğer motoru geliştirirse o bile çok şahane bişi, infinity engine'le oyun yapmak isteyen olursa eski motorla uğraşmak zorunda kalmaz insanlar. ama tabii yeni oyunculara da yaranılmıyor. Baldur's Gate dediğimiz seri özellikle 2.si itibari ile en rafine, en sağlam rpg serilerinden biri. Konsollarda moda edilen HD edition altında iki soundtrack ekleyip oyunu tekrar satma işlerine bulaştırılması benim için saçma bir durum. Oyun zaten allah sen daha neyi enchantlayabilirsin ki yani? Doğru düzgün, mantıklı eklemeler görene kadar bu olayı gereksiz bir şey olarak düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 osmaniac gibi "benim için en mükemmeli bu, ben halen 4:3 oynarım" diyorsunuz. yenisini görmeden, denemeden etmeden çıkıp ahkam kesiyorsunuz. şöyle ki, rpg'ye ilk bg1/2'yle başlamamış bizim gibi kişiler için, bg1 çok güzel grafikli bir oyundu o zamanlar. grafikler o zaman da önemli bir unsurdu. yani şimdi birileri "ah ah eskiden grafiklere hiç önem vermezdi, şimdi grafikleri hep önemsiyorlardı" dese de, baldur's gate çıktığı yıllarda da grafik önemliydi, battlefield 3 çıktığı günümüzde de önemli. sonuçta grafik bir oyunun atmosferini değiştirebilen etkenlerden biri. öte yandan "bg tutu kurunca, widescreen mod kurunca zaten oynanıyor ki bu" gibi şeyler diyenler var. evet bg tutu, widescreen mod gibi şeyler kurunca oynandığını onlar da biliyordur, ancak bunlara gerek kalmadan, daha iyi sonuçlar verecek bir mod olacak bu da. bir sürü farklı mod kurmakla ve onları ayarlamakla uğraşacağınıza gidip bgee kuracaksınız bitecek. bu sizi niye bu kadar rahatsız ediyor ki? ayrıca grafiklerin temiz olması her zaman daha iyidir. "yok yok bu grafikler mükemmel, daha da iyisi yapılamaz" diyerek kendinizi kandırmayı tercih edebilirsiniz de, sonuçta infinity engine yaşlandı, grafikler, görsel efektler eskidi. bu tip oyunlar günümüzdeki işletim sistemlerinde de problemler çıkartıyor. şu oyunun grafiklerini temizleyip günümüzde adapte edip biraz daha adam etseler kime ne zararı var? bence çok şahane bişi olur. ayrıca pc dışında platformlara çıkması da iyi bir haber. ne güzel, konsola çıksın işte, yeni konsol oyuncuları da bg1/2 gibi oyunlar oynasın. onlar da sevsin, da2 gibi oyunlar yerine daha çok bg gibi oyunlar görürüz. kötü mü bu? ha yok "ben kendi muhafazakarlığımla takılmak istiyorum, uzak durun benden, kimse bg'ye ellemesin, sonra niye bg gibi oyunlar yapılmıyor diye şikayet edecem çünkü" diyorsanız, o sizin bilceğiniz bir iş 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 konsolda nasıl oynanayacak gamepad'le aklım almıyor. wsad yok ki oyunda her adamı seçip hareket ettiriyosun vs. ne bileyim. birsürü spell/skill olacak hangi tuşlara koyucan onu, 100 saatlik oyun 200 saate çıkar pause'a bas büyü seç oklarla vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 dragonage2lolsgamepads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 sırf mousela oynuyormuş gibi gamepadle de oynarsın, o şekilde yaparlar oyunu. wasd kullandığımı hatırlamıyorum oyunda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 "press X for pause" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 olur olmasına da why.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 yok abi gamepad falan sakin http://i.imgur.com/ezA5L.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 ilk defa bone'un bi wot'unu okudum. son konsol kısmı hariç katılıyorum. ona da niye katılmıyorum, konsola çıkartırken oyunun has halini koruyarak çıkartacaklarsa katılıyorum ama sırf konsolda rahat oynansın diye basitleştirme yapılması insanları rahatsız ediyor. yoksa muhafazakarlıkla alakası yok. ama yani şu "zaten oyun olabilecğeinin iyisi, bu olay çok manasız" falan diyenler harbi hangi kafadalar anlamadım. ben bg oynamadım abi ve arkadaştan dvd'sini aldım. oyunu kurdum, çalıştırırken windows region değiştirmemi istiyor, onu yapıyorum çözünürlük leş. hi-res modu kuruyorum, bu sefer tuşlar bit kadar. uygun bi çözünürlük bulmaya çalışıyorum tuşlar da büyük olsun diye, bu sefer ekrandan taşıyor arabirim. EEH YETER LAN diyip bezdirdi beni, oynayamadım oyunu. Yazık değil mi şimdi bana? ben gayet alırım bunu, rahat rahat kurar oynarım abi mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Modernleştirilmesi iyi bence de. Katılıyorum Bone'a. Ankara'ya gelince haber ver bu arada Bone; sınırsız yapalım bir, gavur memleketleri anlatırsın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 haha ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Silphatos said: bg3'ü bilmem de 4 zarlarla, handbooklarla, postitlerler oynanacak ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar