mokoko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 beşiktaş > barça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 besiktasli tesellisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Serefli mağlubiyetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Abartmayın agalar. 99-2000 sezonunda 3 kupa alan bir GS vardı, maç trafiğini yazmayayım. Ama playoff yoktu, farkı yaratan o. Bu da biraz da kendi suçunuz. Playoff'a hayır demek zor değildi. Kendi düşen ağlamaz. 2012 Avrupa Şampiyonası var. Üstüne saçma sapan playoff sistemi getiriyorsun, ondan sonra ağlamayacaksın. Senin elinde buna hayır diyecek güç vardı. 3 günde bir maç bahanesini kabul etmiyorum. Ben Gs'nin de 3 günde bir çok maç yaptığını, Perşembe-Pazar oynadığını bilirim... Evet, yargıladınız. BJK sezon başından beri yargılıyor da daha derbi kazanamadı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 playoff islerine gelir ki bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 araya bir tane de galatasaray aleyhine karar koysaydiniz da inansaydik bu kadar kritik kararlara. adam melo'nun pitbull gol sevincini kaldiramamis ahah, zaten bu yuzden seviyoruz o gol sevincini. deliriyor kuslar. baska da kus kalmadi artik leylek falan var sirada. ha melo'nun gol sevincine laf edip quaresma'nin teletubby gibi ziplamasina deginmemek de trajikomik olmus. hayatimda gordugum en gereksiz gol sevinciydi. en buyuk temennim besiktas'in playofflara kalabilmesi. egleniyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Eskiden supersport vardı, eski maçları verirdi sürekli. Herhalde arkadaşın yayında bant karışmış yanlış maçı izlemiş o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 valequenta said: quaresma'nin teletubby gibi zıplaması sfasdfsff quaresma nasıl seviniyor bilmiyorum da ama şunu bi gözümde canlandırmaya çalıştım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 gs nin 2. golü bildiğin ofsayt beşiktaş o kadar ofsayt taktiği uygulamış, pasif ofsayt kuralı uygulanmaz beşiktaşımızın hakkını yemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 beşiktaş hep yargılıyor ama nedense 3 puana dökemiyor bi türlü EN ÇOK ŞUTU BİZ ATTIK ama 3-0 yenildik napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 yahu aydinus zaten kendisi besiktasli hakem. hatta kendi aciklamasi da var bu konuda. kendi oglum yalvadigindq bile takim kayirmadim baskasi isteyince mi kayiracam diye. nereye taraf tutuyo hadi tutu niye kendi tuttugu takimin aleyhine tutsun? 2. golde de iyi izleyin top atildiktan sonra necati bekliyor melo topi aldktan sonra tekrar hizlaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 tamamda onların gözlüğünde necati ilk andan itibaren melo ile kol kola koşup attılar golü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 topic'i okumadm da aydunus en son laf söylencek hakemdir, bize karsi caldigi penaltilar cıkardgı kırmızı kartlar dolu, onla cok mac kaybettk de.. olay onun besiktasli olmasi yada olmamasi degil, burda insanlarin kendi yorumlarna ahaha bebe aglıo bak,yok işte hak yendi, yok bilmemne durusu,yok söyle aglamayin fln gibi yetersiz yorumlar yapılıyor ya o komik oluyor.. sözde tarafsiz forum filan ama her saniye taraftar forumlarna dönusme potansiyeli var insanlar 2 kere dusunp 1 kere yazmali, hatta bazilari hic yazmasn sdsfsf olay sudurki; bir adam o pozisyona faul dedi diye yok efendm sen futbol bilmiosn konusma,yok söyle böyle diyince siz cok bir halttan anlıyor gibi olmuyorsunz.. eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Harbiden yalnız, bu kadar yargılayıp bir türlü kazanç elde edememek olmamış =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 mesela cok guzel bir pozisyon vardir pasif ofsayta ornk. telefondayim simdi bulamadim da olay su: nistelrooy manudayken 10 metre ofsayttadir. birisi ona uzuuun bir pas cikartir. nistelrooy topa hareketlrnmez, kazik gibi bekler orada. gelen top sirtina carpar ve sekip yere duser. geriden gelen aradan kacan ofsayt olmayan manulu 2. oyuncu gider o topla gol atar ve hakem golu verir. cok tartisilmisti zamaninda. topa hareketlenmemenin en guzel ornegidir o pozisyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Yine beşiktaşın hakkı yendi, yine gözyaşları sel mi? Okumaya gerek duymadım tüm başlığı sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 nistelrooy pozisyonunu goremedigim icin yorum yapmak biraz yanlis olabilir ama, hareketlenip hareketlenmemesi degil tek olay; orada topa etki ediyorsa ve pozisyona avantaj saglatiyorsa ofsayttir. hareketlenmese de, top ona degiyorsa ofsayt olmasi lazim. necati pozisyonu bambaska, orada necati bir an yoneliyor topa; ama kararindan hemen vazgeciyor ofsayta yakalanma ihtimalini farkedip ve duruyor. o sure zarfinda da hic bir sekilde pozisyon'a etki etmiyor, ne baska futbolcuyu yaniltiyor, ne engelliyor ve kaleye de cok uzak mesafe. acikcasi erman'i dinlemesem ben de ofsayt diyebilirdim, kaleye uzakligi ne alaka derdim de; her ne kadar sevmesem de adam futbolun kurallarini benden iyi biliyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 bence de ofsayt pozisyonu tamamen yoruma açık bi durumdaydı zaten. necati'nin ilk hareketlenmesine çalabilirdi hakem, sonunda yavaşladığı için çalmadı. gayet olabilecek, kimine göre hatalı kimine diil. üçüncü golde hiçbişey yok zaten, çok net yükselip atıyo gsliler arkadan aldığı hızla. küfredip, söylenilmesi gereken tek isim almeida bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Abi hakem ağır çekimde izlemiyor maçı, sizin gibi izometrik bakış açısıyla da izlemiyor. Adam sahanın içinde. Necati'nin topa hareketlenip geri dönmesi 1 saniyeli bir olay, yan hakem de hakem de muhtemelen umursamamıştır bile. Zaten orada gözler arkadan depar atan Melo'da falandır. O pasın kime çıkartıldığını, ne olacağını bir tek beşiktaş defansı anlamadı zaten sdfdhgfsdghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Aydınus beşiktaşlı olduğu bilindiği için ve mesleki şerefine önem verdiğinden dolayı genelde bjk aleyhine kararlar yaratma gafletine çok kolayca düşebiliyor. Böyle bir durum da var kabul etseniz de etmeseniz de. Tabii o zaman da adam bjk'li olsa ağlarsınız olmasa ağlarsınız diceniz asdf Napalım işte hakem bile şerefli bizde.8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 ya hakemlik bişey yokki macta neden bu kadar konusuldu anlamadm.. ben 2 sene önce ögrendm aydınus'un besiktasli oldgnu, ondan önce de en begendgm hakemdi bişeyi degstrmedi bu yani.. kuddusileri hele hele bünyamin gezerleri gördkten sonra fırat melek gibi hakem ya :D böyle giderse cuneyt cakırdan fazla mac yönetir avrupada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 semih'in ikinci sarısını vermemesi bize yaradı, gol attı; falan diye mi düşünüyorsun vodka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 semihe 2. sarılk bişey göremedim.. simao'yu ittigi pozisyon cok agır olurdu 2. sari için, semihin sarısı olmasa kimse konusmazdi bile o pozisyonu o kadar diyorum.. 2. sari konsunda o kadar takdir hakkı olmali bence hakemin.. bir barca-real macnda cıkmayan ne 2. sarılar vardi semihin hareket solda çift 0 kalir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 barca maçlarındaki hakem hatalarıyla kıyaslayacaksak, TSL'de hakem hatası bulamayız ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 applev0dka said: semihe 2. sarılk bişey göremedim.. simao'yu ittigi pozisyon cok agır olurdu 2. sari için, semihin sarısı olmasa kimse konusmazdi bile o pozisyonu o kadar diyorum.. 2. sari konsunda o kadar takdir hakkı olmali bence hakemin.. bir barca-real macnda cıkmayan ne 2. sarılar vardi semihin hareket solda çift 0 kalirabi adam bomboş çizgiye iniyordu, nasıl sarı kart verilmez o pozisyona yaa. fernandes sayesinde ne kolpa sarılar gördük, şu mu sarı değil yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar