Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Tunngle üstün alman teknolojisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 sabonis said: 55'er lira gönderecek 3 kişi varsa mesaj atsınlar, alalım şunu ucuza gameplanet'tan bi up'liim bakiim 2 kişi daha çıkacka mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 moriQ said: Tunngle akalim ekleyin moriq arkadaş eklemeyi bile bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 discover yapcak yer buldum bi tane ama bi aksiyon olmuyor. yerde parlıyor sadece. orayı görmek yetiyor mu yoksa bir şey yapmak mı lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Golden Key'i level 10civarı harcayan kaç malız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 nerde harcanıyo ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 sanctuary de chest var iki tane epic item veriyor random karakter leveline göre veriyor itemları yannız 1 kere acabilirsin chesti zengin versiyonundaysan ona göre:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 GwindonSurion said: Golden Key'i level 10civarı harcayan kaç malız? ben harcadım :( chest gördük arkadaşlarla gidip hemen kapmak için spamledik. daha önceden de yapmışız. orada farkettik key kullandığını. ben de mor item düştü lan chestten diye sevinmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 ft den çıktım ahanda chest dedim kuru kafalı falan, atladım 2 epic shield düştü, 5 lvl kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 ben de yanlışlıkla kullandım. insan sandığı açarken uyarı verir =) normal büyük sandıklardan sandım kullandıktan sonra farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Aynen bende kullandım, hatta 2 key'im varmış, zeki sandım kendimi, log-out olup login oldum, tekrar açtım, NİHOOHHAHAHA dedim, tekrar log-out olup girdim, key kalmadığını görünce... http://www.tawnya.us/wp-content/uploads/2012/05/poker-face.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Nasıl 2 key in oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Onuda bilmiyorum hiç, 2 kere açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Rusçuda 40 liraya satılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 questler felan inanılmaz iyi olmuş bu sefer ya scooterın her questi akıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 questler iyi hoş ama bazen uzun bi yol götürtüp sonra aynı yolu geri getiriyor. o zamana kadar yine spawn oluyor minion'lar. arka arkaya iki kere aynı yeri geçmek sıkabiliyor. Allahtan çok denk gelmedi o şekilde. Beklediğimden iyi çıktı oyun. Grafikler de çok orjinal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 biri bana oyunu özetleyebilir mi? online mı multiplayer mı tam anlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 ilk oyunun aynısı o parayı haketmiyor borderlands 2. Bugda var bir sürü bana denk geldi. Questlerde 40 yıl oyun oynamasam uff super derim yani. Çerez niyetine oynayabilieceğin bir fps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Black_Hand said: biri bana oyunu özetleyebilir mi? online mı multiplayer mı tam anlamadım.. tek başına singleplayer campaign'i oynayabiliyorsun, istersen birisini davet edip campaign'i multiplayer olarak da oynayabiliyorsun. diablo gibi işte, nesini anlamadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 bck said: ilk oyunun aynısı o parayı haketmiyor borderlands 2. Bugda var bir sürü bana denk geldi. Questlerde 40 yıl oyun oynamasam uff super derim yani. Çerez niyetine oynayabilieceğin bir fps. merak ettim "iyi" oyun olarak ne oynuyorsun, diablo 3 mü mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 diablo 3 e hiç bulaşmadım. oyun yok.dayz oynuyorum arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Çok fazla oynayamadım ama espri anlayışını bir adım öne taşımışlar, bayağı güldürdü oynarken.Silah tasarımları harici gözüme çarpan dandik birşey göremedim henüz.Ayrıca Gunzerker biraz op olmuş gibi duruyor hoş oyunun başları ama action skilli direk 2x player :p Kıssadan hisse beklediğime değmiş gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 abi robot arenası ne zormuş saatlerdir burdayım çok intense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 diablodaki gibi birbirimizin agzını yüzünü kırabiliyormuyuz? diablo 2 deki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 kaçıncı chapter o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar