LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Oyun çok iyi, ilkinde can sıkan öğeler, giderilmiş, oynanabilirlik son derece zevkli hale getirilmiş falan. Beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 yarım saate fln başlayacağım. 8 level'im. co-op a gelecek varsa ses etsin o zamana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Sparkcaster said: kollu makineden 12 tane eridium düşrüdüm, bide turuncu silah düşse lan bana da bomba düştü ve patladı. böyle şansın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 1. oyunu oynamadım, konuyu okudum bi kaç video izledim ama karar veremedim. toplaşıp coop oynamaca varsa alayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 arkadaşlarınla oynaması acayip keyifli, çok güzel espriler var. baya baya eğlenceli bir oyun. ilki de güzeldi ama bu daha da güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Lan ne zaman çıktı insan söyler ahah indiriyorum hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 11 lvl oldum anca ama oyun çok sardı. ilkinde multi de varmış bunda niye yok acaba. var diye almıştım ben çıkarırlar umarım sonradan. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Level ilerledikçe biraz daha iyi oldu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Bone said: Gangren said: harcadığım en aptal 80 tl olabilir şu demek ki neymiş? bir daha kimsenin gazına gelip oyun almamak lazımmış :p mmorpg veya strateji oyunu sanarak aldın herhalde? Evet ya, raid yapılıo dediler :(((((888 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 simdi bu oyunda napılıyo cok baydım da alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 korsan takılan varsa mesaj atsın coop yapalım bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 evet fakir edition var bende de, hamachi'den filan akabiliriz sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 55'er lira gönderecek 3 kişi varsa mesaj atsınlar, alalım şunu ucuza gameplanet'tan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 screwy said: simdi bu oyunda napılıyo cok baydım da alabilirim diablo 1/2/3'ün fps'lisi gibi düşün. ilerleyip bol bol düşmana ateş ediyorsun, item koleksiyonu yapıyorsun, boss pataklıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 fakir modddayım bende tunngle ile rahat oluyor kasalım kastıralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 3 kisi oynuyoruz super olmus oyun.ilk oyun gibi saglam dlc'ler ile gelirlerse gomecem parayi acimadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 abi benim arkadaşlardan alan yok. tek tabanca takılıyorum. ikinci oyunda multi de yokmuş. önsiparişten aldığıma pişman olacağım gibi oyunu sevmeme rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Tunngle akalim ekleyin moriq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 moriQ said: Tunngle akalim ekleyin moriq ben takiliyorm tunngledan, genelde odasinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 şuraya bak herkes fakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… OsManiaC Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Silphatos said: şuraya bak herkes fakir mezarcılıktan iyidir asf şaka maka tangıl mangıl voteban beyler emeğe saygı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 df said: abi benim arkadaşlardan alan yok. tek tabanca takılıyorum. ikinci oyunda multi de yokmuş. önsiparişten aldığıma pişman olacağım gibi oyunu sevmeme rağmen. ehe biz bugün oynadık pek bi item düşmedi gerçi ama ilerde biraz daha genişler diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 http://i.imgur.com/ZqrXh.jpg ya her gördüğümde gülüyorum of çok iyi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… barbu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 aynen. orası efsaneydi. bu videoyu izleyin bir de. http://www.youtube.com/watch?v=9oUKjv9Afck direk alıp boşaltıcam şarjorü koşarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Saeros Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 moriQ said: Tunngle akalim ekleyin moriq tunngle neymiş ki ilk kez duyuyorum kurdum bakalım :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sonraki 7.sayfa (Toplam 32 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar FPS Borderlands 2 × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 şuraya bak herkes fakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Silphatos said: şuraya bak herkes fakir mezarcılıktan iyidir asf şaka maka tangıl mangıl voteban beyler emeğe saygı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 df said: abi benim arkadaşlardan alan yok. tek tabanca takılıyorum. ikinci oyunda multi de yokmuş. önsiparişten aldığıma pişman olacağım gibi oyunu sevmeme rağmen. ehe biz bugün oynadık pek bi item düşmedi gerçi ama ilerde biraz daha genişler diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 http://i.imgur.com/ZqrXh.jpg ya her gördüğümde gülüyorum of çok iyi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 aynen. orası efsaneydi. bu videoyu izleyin bir de. http://www.youtube.com/watch?v=9oUKjv9Afck direk alıp boşaltıcam şarjorü koşarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 moriQ said: Tunngle akalim ekleyin moriq tunngle neymiş ki ilk kez duyuyorum kurdum bakalım :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar