Suark Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 hastalık deıl abı zaten, sadece tanı koyuyorlar o kadar. etiketleme bi nevi. Mesela bunu bankacılar falan da yapıyo, zaten var olan ve bildiğimiz bişeyi etiketliolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 ilaç kullananlara sinir olurdum. mal mı bunlar ilaçla çözülmeyeceği belli, kafandaki sorunları ilaç nası çözecek falan diye. sonra bir gün kendimi çaresizce ilaç alırken buldum. o insanları anladım. ilaç gene de hiçbir işe yaramıyor, yaraması da hala saçma geliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Bende de aynı problemler var ama pek rahatsızlık duymuyorum şimdilik, idare ediyorum. Hiç ilaç kullanmadım veya psikoloğa/psikiyatriste gitmedim. Gitmem gerekli gibi gözüküyor aslında ama şimdi kim uğraşıcak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 ilaç çaresizseniz ne bilim şizofrenseniz falan alın abi. Diğerlerinin çözümleri var gidin yoga yapın spor yapın namaz kılın kız boks yapın bişi yapın. Bişiler üretmeye çabalayın, rahat batar adma çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Alcest said: Evet artık dayanamayacak bir noktaya getirdi bu rahatsızlık beni 25 yaşına geldim hala doğru düzgün arkadaşım yok hala en ufak bir sorumluluk almaktan çekiniyorum markete gidip fiyat soramayacak duruma geldim.Kıçıkırık işletme bölümünü bile zor bitiricem okula gitmediğimden 5. senem toplasanız 20 kere derse girmişimdir.Uyku zor uyuyorum en ufak bir sorunu kafaya takıp deli gibi düşünüyorum liste uzar gider şuan hayata dair hiç bir umut kalmadı içimde 6 senedir ilaç kullanıyorum bi işe yaradığıda söylenemez işler biraz daha kötü giderse geri dönüşü olmayan bir yola giricem gibi yeni bir başlangıç yapmak istiyorum hayatımda ama bu kadar sorun varken nasıl olucak bilemiyorum Welcome to the NHK izliyorsun ve olaylar gelişiyor http://4.bp.blogspot.com/-8OZ2X82bSmM/TmkgzMUE3FI/AAAAAAAAAY0/wtpissQIbUw/s1600/Booklet%2B01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 bak kıçı kırık işletme bölümünü bile okuyamıyorum demişsin. sence sebep ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 tabelaların altından geçemiyorum ben de final destination yüzünden hep. bende de var bişeyler ama hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 karda yürümekten korkuyorum bende ankaraya geldiğimden beri yine düşüyordum bugün az kalsın ankara piskolojik deli yapıp bırakacak beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 ginaly neden uçmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 uçmuş mu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 arıza çıkarmışlardır yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Bende çizgilere basmadan yürümeye calisiyorum hep :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 ocd değil ki lan bu şizoizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/Schizoid_personality_disorder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Giovanni said: Lemuria bu da obsesif kompulsif bir bozukluk. Kesinlikle eminim ve bir psikiyatrla gorusmen lazim. Psikolog falan degil yalniz psikiyatr (ciddiyim). o.O sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim? peki tedavisi hakkında bilginiz var mı? kullandıkları ilaçlar yatıştırıcı etki gösteriyorsa mesela kullanamam bu zarar verir işime. proje yaparken kafası high bi yönetici istemez hiç kimse. ya da ister mi? heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 lemuria said: bu topici okuyana kadar bunun bir hastalık olduğunu düşünmemiştim, kendi deliliğimdir diyordum. arkadaşlar kadar ağır değil, kendi içimde yaşıyorum çoğunu iş hayatıma ya da ilişkime zarar vermiyor. (bazı komik olanları kız arkadaşımla paylaştım, anlayışla karşıladı yapmama izin veriyor falan heh) sizce doktora gitmeli miyim? not bu durum senelerdir var, kendimi bildim bileli mücadele içindeyim beynimle. sana fazlaca bir zararı olmadığı görülüyor bu davranışlarının. kendinle barışıksın, kız arkadaşın var, işin-gücün var. günlük yaşamında seni engelleyici bir işlevinin olmadığı açık sözünü ettiğin davranışların. bence zaten çoğu insanın, belki herkesin, -az ya da çok- normal dışı olan, ya da başkalarına normal gelmeyen davranış, düşünce ya da duygulanımları olabilir. sen bu ''anomali'' nin üstesinden geliyorsun işte. yaşam kaliten bozulmadığı, günlük yaşamın olumsuz yönde etkilenmediği sürece, kime göre ve neye göre anomali ayrıca? sana fazla bir zarar vermediği sürece, kendini olduğun gibi kabul etmek, ya da ''illaki zarar veriyor bunlar bana az da olsa'' diyorsan, kendi gücünle üstesinden gelmeye çalışmak en sağlıklısı gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 ortaokulda 1 sene banada böyle dediler.bir kaç okul degiştirince dengem bozulmuştu iyice garipleşmiştim liseye başlamadan önceki yaz sapık bir kız arkadaş edinmiştim.o günden beridir koptum gidiyorum ben bu konuda arkadaş,kız arkadaş olayına inanıyorum tedavi olarak.yani bırak kızı öyle bi erkek arkadaş bulursun ki seni bir anda ordan oraya sürükleyip hayatını degiştirebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Çözüm Dinamik Meditasyon. http://www.youtube.com/watch?v=ccG5Yk_mYAw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Bir adım atmak istediğine göre hacım sen bu işi çözersin. Bu tip rahatsızlığı olan çoğu kişi kendine bunu yakıştıramadığından (erkek kesim genelde, kızlar zaten ota boka "psikolojim bozuk" dediğinden)öyle kalıyor mevzu. Senin durum tek başına ilaçla çözülecek bir şey gibi görünmüyor. Terapiye gitmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Kaede said: Alcest said: Evet artık dayanamayacak bir noktaya getirdi bu rahatsızlık beni 25 yaşına geldim hala doğru düzgün arkadaşım yok hala en ufak bir sorumluluk almaktan çekiniyorum markete gidip fiyat soramayacak duruma geldim.Kıçıkırık işletme bölümünü bile zor bitiricem okula gitmediğimden 5. senem toplasanız 20 kere derse girmişimdir.Uyku zor uyuyorum en ufak bir sorunu kafaya takıp deli gibi düşünüyorum liste uzar gider şuan hayata dair hiç bir umut kalmadı içimde 6 senedir ilaç kullanıyorum bi işe yaradığıda söylenemez işler biraz daha kötü giderse geri dönüşü olmayan bir yola giricem gibi yeni bir başlangıç yapmak istiyorum hayatımda ama bu kadar sorun varken nasıl olucak bilemiyorum Welcome to the NHK izliyorsun ve olaylar gelişiyor http://4.bp.blogspot.com/-8OZ2X82bSmM/TmkgzMUE3FI/AAAAAAAAAY0/wtpissQIbUw/s1600/Booklet%2B01.jpg Etkisi geçti, yine bir izliyim de hayatımı düzelteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 çok feci özgüvenin kırılmış zamanında bir daha da toparlayamamışsın anlaşılan. bunu yenmenin yolunu da belli. bunları denemeden ilaçlarla "idare" edersin ancak daha fazlası olmaz. - okula devam et, herkesle yeniden tanış ellerini sıkarak - gördüğün bakkala gir bütün ekmekleri elle, sonra bir şey almadan çık git. - sokakta gördüğün ilk kıza iltifatlar yağdır. - çalmasını bilmediğin bir müzik aleti al ve bir topluluk önünde bunu istediğin gibi çal, sesler çıkar ta ki sahneden zorla indirilene kadar ve sonra kendinle gurur duy. - yapabiliyorsan nudist camp bul ona katıl bir hafta. ... buna benzer şeyler yap hayal gücüne kalmış artık. hepsi ciddi öneri ben ilaçla (illegal olmayan) özgüven kazanılacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 kimse dememiş. get laid bro >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Zamanında birileri özgüvenini zedelemiş sanırım ve her şey aslında bu özgüven eksikliğinin doğurduğu sosyal fobiden kaynaklanıyo. Bi şeyi nasıl yaptığının ne gibi sonuçlar doğuracağını, bu sonuçların insanların senin hakkındaki düşüncelerini ne yönde etkileyeceğini düşünüp kendini yiyosundur muhtemelen. Hiç kimseden, hiçbi şeyden çekinme. İnsanların senin için ne düşündüğünün zerre önemi yok. Karşındaki adam peygamber de olsa en fazla senin kadar insan eninde sonunda. Etrafındaki herkes istediği gibi davranıp, kılı kırk yarmaya çalışan seni düşüncelere boğuyolar. Hiçbirini umursama, kafana göre hareket edip istediğini yapmaya en az onlar kadar senin de hakkın var. Artı, sorun olarak gördüğün şeylerin %90'ı aslında gerçekten sorun değil, senin fazla derin düşünerek yarattığın sanal sorunlar. Biraz sıkıntı çekeceksin ama bence bunu göze alarak, sıfırdan bi başlangıç yap. Şimdiye kadar hiç dahil olmadığın bi sosyal ortamın içine (ne bileyim bi hobi kursu olabilir, yeni bi iş olabilir) gir ve tamamen farklı bi kişilikle hareket et. Hiçbi şeyi tamamen umursama, hiçbi şeyin sosyal ve ahlaki sorumluluğunu üstüne alma, hiç kimseye çok uzak ya da çok yakın olma. Bu ortamdaki insanlar senin deneme tahtan olsun, kullan onları. O ortamın alpha male'ı sen ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 ve kojiroh sır gibi sakladığı geçmişini açıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 go get 'em champ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar