bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 hayatımda gördüğüm en hipster before it was cool enstrümanı olabilir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Hipster demek synth demek patiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 şurda manyak indirim var gitarlarda http://www.do-re.com.tr/espltd1-1?&Baslan=1 1400 tl lik gitarı 700 e veriyolar felan. yıl sonu geliyor stokları eritmek içinmiş. ben şunu aldım ufak boy elektro. amazondan bile daha ucuza geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 şunu tekrar uplıyım. cidden şaka gibi fiyatlar. karşılaştırınca diğer sitelerdeki normal satış fiyatından 1000 tl felan ucuz gitarlar. direk gitarın geliş fiyatına koymuşlar galiba. esp nin distribütörlüğünü bıraktı dore ondan geliş fiyatına veriyor galiba. stokta kalanlar; http://www.do-re.com.tr/espltd1-1?St=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Başlangıç için şu nasıldır; hepsi burada schecter Kardeşim alacak ama bu civarda paraya daha iyi bişey bulunabilir mi yine başlangıç seviyesi olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 yakın fiyata ibanez'in 2 modeli daha var ama emin olamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 bi okadar daha verip japon ibanez alın 2. el eleman satıyo:D Üzerindki manyetikleri değiştirin böyle bir gitar alacaksanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 200 liraya benim az kullanılmış ibanez'i satarım. isteyen öm atsın. dank diye girerim böyle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 başlangıç gitarı diyorum, yeni öğrenecek daha bilmiyor diyorum, başlangıç seti diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 200 lira diyo bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 klavyesi rahat bir gitar alin baslangic icin yoksa uzulursunuz ibanezlerin genelde daha incedir klavyesi tercih edilebilir 200 liraya ibanez :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 -Deno- said: 200 liraya benim az kullanılmış ibanez'i satarım. isteyen öm atsın. dank diye girerim böyle sdf deno nerdesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 500-600 lira bütçeye akustik gitar tavsiyesi alabilir miyim ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 aynı bütçeye (belki 100-200 daha koyabilirim) klavye arıyorum ben de. fl studio için midi özelliği de olursa şahane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 yurtdışından thomanndan veya amazondan gitar getirtmek mantıklı mı? nerden alalım yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 benim eski gitar çöpe atılmış da yeni bi gitar bakıyorum da amfi mi alsaam interface mi onu araştırıyorum şu an. interface'in avantajı hem evdeki dijital pianoyu bağlayabilirim, DAC olarak hoparlörlerime bağlayabilirim(bu önemli değil) ve beleşe her türlü ton var sanırım. apartman dairemden dışarı çıkarmıycaksam niye amfi alayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 abi bu devirde evciysen amfi acayip hamallık. apartmanda tadına varacağın kadar ses açamazsın zaten. amfi simülatörleri çok gelişti. amplitube ve bias FX'e bakabilirsin. (bence amplitube daha iyi ama kenardan gerge çıkıp bias daha iyi falan diyecektir, inanma sen onlara) çoğu signal freak sana "hocu aynısı olmuyor ben anlıyorum farkı" dese de ilik gibi temiz kayıt alıp bunu DAW'da dizdiğin zaman kesinlikle kat kat pratik oluyor. üstelik sen aslında sade sinyalini kaydettiğin için, sonra üzerinde efektlerini değiştirip soundu değiştirebiliyorsun. kulaklıktan ses kartından falan fazlasıyla güzel ses de alacaksın zaten, üstelik amfi aldığında budget orta ayar bir şey alıp kısık orta seste dinlerken, çeşit çeşit pedal alıp signal chain yapamazken bu programlarda envai çeşit aletle denemeler oynamalar yapabiliyorsun. Zaten denemesi bedava (ilaçlı olarak bulunuyor) ben lisanslı dev bi bundle almıştım sound bank falan filan içeren ucuza gelmişti. Bu arada gig'e gidenelr stüdyo kasanlar tabi ki analog efektler ve sinyal kullanacaklar tercihe göre, ancak ev ortamında kesinlikle daha keyifli ve pratik olan şey bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 interface dediğin ASIO ses kartı herhalde? al scarlet 2i2 geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 işte pratik adam tavsiyesi ya. gitarcı arkadaşa sordum amfi al bence dedi planlarımı bozmuştu. bence de mantıklı olan bu. peki amazondan gitar alınca illa luthierciye götürmek gerekir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 asio4all free bildiğim kadarıyla. fl studio ile kullanıyorum. yazanlardan allah razı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 tiLi said: işte pratik adam tavsiyesi ya. gitarcı arkadaşa sordum amfi al bence dedi planlarımı bozmuştu. bence de mantıklı olan bu. peki amazondan gitar alınca illa luthierciye götürmek gerekir mi? gerekmez. gitarına göre değişir. çoğu akort edilince düzgün hale geliyor hemen, kimisi en fazla 10-20dklık bi ayar istiyor. Tabi kompleks köprüler kilitli eşikler teknolojik bişeyler alırsan onlar uğraştırabilir. (floyd rose vb.) yani amazondan gelen gitarın ya fabrikada ya yolda çok fena tongaya gelmesi bükülmesi falan lazım lütfiyelik işi olması için. sap ayarı, entonasyon falan artık gerçekten yutubdan bakıp yapabileceğin şeyler. en kötü yapamaz yine götürürsün çotark diye kırman gerçekten zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 sap ayarı yaparken çöp edebilir abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 adamın önceden gitarı olmuş, başka şeyler denemiş, gerçekten inatçı bir gerizekalı değilse zor abi. balıkçı teknesi gibi kavisli sap yapacağını sanmıyorum yani. umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 HALLEDERİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 YA HAK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar