Kaede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 DarKRideR said: Kaede said: rakibi yokmuydu ? dreamcast ve gamecube MUHTEŞEM konsollardı ama ps2 karşısında duramadılar abi varlardı, iyi aletlerdi. Rakipler miydi? Hayır değildi. Gamecube'e oyun yapılmıyordu adam akıllı, nadir kaliteli oyun çıkıyordu. En çok satan oyunu neredeyse 15 yıllık bir süre içinde 7 milyon satabilen bir Mario oyunu, Dreamcast harika bir aletti fakat Sega'nın saçma sapan politikaları yüzünden patladı. Zaten Sega'nın da patlamasına yol açtı ya alet, çok daha güzel değerlendirilebilirdi o alet, Bu ikisi hiçbir zaman gerçek rakip olamadılar. İlk Xbox'ta olamadı ki gerçi Microsoft sadece nabız yoklamak için çıkardı o aleti, eşitliklerin bu kadar basit olduğunu sanmıyorum ben birçok dergiye göre dreamcast ve gamecubeun "patlaması"ndaki en büyük etken playstation 2 nin başarısıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 DoruK said: değil, yazmadan baktım zaten. ayrıca demin ds ile kıyaslıyordun şimdi 3ds diyorsun? 3ds yokken ds'nin durumu da aynıydı çünkü, 3ds çıktı ds fiyatları yarıdan aza düştü. o tarz bir kıyaslama yapacaksan ps2 vs ds filan demek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 GERGE said: abi biri 29 pound, biri 35 pound. çok fark yok.oyunların çıkmasının üzerinden bu kadar zaman geçmiş, şu anki fiyatlarıyla bu şekilde kıyaslayamazsın. ds'in en çok satan oyunu new sm bros €36.90 çıkış fiyatına sahipmiş. ps3'ün en çok satanı ise gran turismo €62.99 ile piyasaya çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 abi tuvalette zaman geçsin diye oynadıgımız konsolları ps2 ps3 lerle kıyaslamayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 GERGE said: DoruK said: değil, yazmadan baktım zaten. ayrıca demin ds ile kıyaslıyordun şimdi 3ds diyorsun? 3ds yokken ds'nin durumu da aynıydı çünkü, 3ds çıktı ds fiyatları yarıdan aza düştü. o tarz bir kıyaslama yapacaksan ps2 vs ds filan demek gerek.o zaman satış sayılarında da 3ds ile karşılaştır ps3'ü, ds ile kıyaslama. ps3Wün ezici üstünlüğü ortaya çıkıyor zaten orada. bence karşılaştırılması gereken psp o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Tamam abi. SNES diyorum işte. Kimse çıkıp da SNES kötü demiyor tabii =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Red said: ben bi playstation bilirim nintendoymuş xboxmuş anlamam ahah di mi cehalet mutluluktur. geçen gene tv alasım geldi mesela sağı solu araştırdım 1.500tl den 5000tl e çıktı alacağım tv nin fiyatı. o iyi, bu kötü, o olmuşken bu olsun. sonunda dolaşmaktan ayaklarım patladı bütün haftasonu. hem mutsuz oldum hem de yoruldum. tek markaya takıl, basit yaşa olay budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 kara kutu. 50 mark verdiydik lan alete. o zaman servetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Kaede said: DarKRideR said: Kaede said: rakibi yokmuydu ? dreamcast ve gamecube MUHTEŞEM konsollardı ama ps2 karşısında duramadılar abi varlardı, iyi aletlerdi. Rakipler miydi? Hayır değildi. Gamecube'e oyun yapılmıyordu adam akıllı, nadir kaliteli oyun çıkıyordu. En çok satan oyunu neredeyse 15 yıllık bir süre içinde 7 milyon satabilen bir Mario oyunu, Dreamcast harika bir aletti fakat Sega'nın saçma sapan politikaları yüzünden patladı. Zaten Sega'nın da patlamasına yol açtı ya alet, çok daha güzel değerlendirilebilirdi o alet, Bu ikisi hiçbir zaman gerçek rakip olamadılar. İlk Xbox'ta olamadı ki gerçi Microsoft sadece nabız yoklamak için çıkardı o aleti, eşitliklerin bu kadar basit olduğunu sanmıyorum ben birçok dergiye göre dreamcast ve gamecubeun "patlaması"ndaki en büyük etken playstation 2 nin başarısıdır eee zaten biri başarılı diye ön plana çıkar. Daha çok oyun çıkıyordur, oyunları daha iyidir ne bilim bu yüzden satarsın. PS2'de bu oldu biraz, Gamecube ve Dreamcast'te adam akıllı oyun yoktu. Hani en güzel örneği yeni nesil konsollarda Xbox'un başarısı ki Penth bile kabul eder; PS3, Xbox 360'a göre çok daha başarılı bir konsol lakin sunumu ve yazılımı Xbox kadar iyi değil. Xbox direk oyun konsolu olarak çıktı. Firmaları kendine bağladı Microsoft, yapısı ve işletim sistemiyle basit oyun yapımıyla ana platform olarak yıllarca oyunlar Xbox'a çıktı. Burada hep konuşuluyor aslında Xbox'un sebepleri de temel olarak budur. Sony'nin aklı başına geldiğinde Xbox çoktan piyasayı ele geçirmişti. Onlarda aynı olayın biraz daha masraflısını yaptılar, kendiler oyun yapacak firma satın alarak başladılar işe ki Exclusive bombardımanı ile Xbox'un satışlarını yakaladılar, geçecekler tahminen Hani olay rakiplerle nasıl mücadele ettiğin aslında, rakip olması değil. Rakip her zaman olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 mani said: Red said: ben bi playstation bilirim nintendoymuş xboxmuş anlamam ahah di mi cehalet mutluluktur. geçen gene tv alasım geldi mesela sağı solu araştırdım 1.500tl den 5000tl e çıktı alacağım tv nin fiyatı. o iyi, bu kötü, o olmuşken bu olsun. sonunda dolaşmaktan ayaklarım patladı bütün haftasonu. hem mutsuz oldum hem de yoruldum. tek markaya takıl, basit yaşa olay budur. he ya ne ugraşcam.memnunum işte zorlamanın anlamı yok televizyon konusunda da samsung/sony ise alırım direk ugraşmadan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Sony TV'lere para verilmez şu dönemde sadfs Samsung rulaz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 belki çok zenginiz dark alla alla sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 olu konsol dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 7. jenerasyondaki en büyük handikap 360ın headstartı ve amerikadaki ezici üstünlüğüydü 6. jenerasyonda ps2 nin hem avantajı hem dezavantajı vardı headstart konusunda. buna rağmen birinci olarak bitirdi ki ciddi ciddi dreamcastin 2 yıllık kurulu cultı vardı diğer iki konsolu küçük görmenin bir anlamı yok. ps2 gerçekten çok çok iyi bir konsoldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 en iyi konsol 3do bence so bad, its good Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 vita Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 iphone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 ilk oynadığım oyun atari 2600'da river raid. Ne kasardım ya. Lan nereden bulurum atari 2600? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 ps2 zamanının en iyisiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 gameboy classic derim ben, mobil oyun oynama konseptini bomba gibi patlatan alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
astral_adam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ps1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 GERGE said: En başarılı konsol SNES bence abi. SNES baya iyi hakikaten. Donkey Kong Country, Zelda: A Link To The Past, Mario gibi oyunlarını sevmiştim. Gameboy oyunlarını bi aparatla oynamak da şahaneydi. ama PS1 dönemi de iyiydi aslında, baya bol oyun çıkmıştı hem PC'ye hem PSX'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Bullbird said: ps2 zamanının en iyisiydi +1 atari 2600ler efsaneydi ama. biraz daha günümüze gelecek olursak ps2. konsolu konsol yapan şeylerden biri exclusive oyunlardır. ps2'de bunun en güzel örneklerinden biri. god of war, devil may cry, metal gear solid, final fantasy vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 kara kutu, kirmizi dugmeli kollar. bilen bilir. hele bide onda bi ucak yarisi vardi, fuel falan aliyodun bitiyodu yoksa. hacidan getirmisti nenem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 geymbıy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar