PZero Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 çok çok çok kötü üsküdara giderikenin ingilizcesi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Bence eğlenceli şarkı olmuş ya, güzel yani hoş geliyor kulağa. Abuk sabuk kasıntı işlerle gideceğimize böyle relax ezgiler iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 çok eğlenceli olmuş şarkı sevdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 şarkı kötü değil ama max 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 fena olmamış. kenandan iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 güzel sarkı ilk 3ü zorlar gibi geldi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 kötü ve rahatsız edici bi şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 abi şarkı güzel olmuş diyenler ciddi mi ya ciddi misiniz? çooooook kötü ya sertapın, mor ve ötesinin, atenanın şarkıları vs yanında o kadar kötü ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 twitterdan cp yapayım üşendim Eurovision şarkısı gibi değil de Ege'de küçük bi ilçede çekilen orda yaşayan bi kaç aileyi konu alan dizinin jenerik müziği gibi. Olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 yol yakın ken değiştirsin müzik çok iyi am ilk 10 sn çok gaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 aşırı kötü. tahammül edemedim dinlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 xaty said: demin trt'de gösterdi. şarkı orjinal olmuş baya, bu sevdim anlamına gelmiyor tabi, arada kaldım.. http://www.youtube.com/watch?v=MhXKmXARTKw şarkının ezgisi bayağı güzel ama altyapı sıçış, öyle türk ezgileri ege ezgileri yerine dayamarlı lazımmış elektronik bi altyapı, tam justin timberlake teenager havası yakalabilirmiş o zaman. ama bu haliyle kötü. yılların müzik eleştirmeni senko konuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 ben bayaa beğendim. biraz daha davul zurna lazım ama, altyapı bazı yerlerde boş kalmış. çok bilmiş roket adam sundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Şarkı pek güzel değil ama eğlenceli ve basit bir şarkı, o açıdan eurovisiona uygun olmuş. 1. olmasına ben de pek imkan vermiyorum ama ilk 3, ilk 5 filan rahat girer gibi. [klişe]tabi kim komşusuna verir kim müziğe verir bilemeyiz o yüzden ümitlenmemek lazım. çünkü hep komşularına verdiklerinden kazanıyolar[/klişe] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 bugun ne giysem jurisi gibisiniz yok ya cidden kotuymus. 3 sarkisini dinleyip cok begenmistim de bu gercekten cok kotu. ingilizce yaramamis diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 dünya çapında tt şu an yabancılar şarkı olduğundan habersiz içlerini döküyor acayip komik olmuş ahaha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Müzik mi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Bone said: http://www.youtube.com/watch?v=uzdfOKy4WH0 şunu koymaya gelmiştim fakat bone'un +5 attack speed'ini unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 ntv'de şimdi dinledim çok kötü çok ço ç o k o ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Ilk bese girebilir. Birde kadin vokal lazim o sarkiya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 daha iyi bir şarkı olabilirmiş. biraz sönük kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Fena değil, neden hiç bir fikrim yok ama bana muziğin bazı tınıları biraz blind guardian'nın tarzını andırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 biraz daha bebek yüzlü olsaydı justin bieber la kapışabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar