Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Çektiğim kısa film için yüzük kutusu bulmam gerekiyor. Evlilik teklifi falan ederken vardır ya böle bıcırık bi kutu, açar içinden yüzük, sevinç bıdıbıdı. ondan lazım bana ama nerden bulurum, kaça bulurum hiçbir fikrim yok. Yardım edin patiler. dipnot; kutunun içine Xunn'un katkılarıyla the one ring koyulacaktır. ekstra destek bekliyorum bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 kuyumcudan git al, böyle soru mu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 seçkin yüzükçülerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 ayakkabicilarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Allure- said: kuyumcudan git al, böyle soru mu olur. abi ne bilim ömrümde kuyumcuyamı girmişim. kuyumcu dediğin altın satar, altından kutu varsa bilmem ben. fiyatı nasıl bişey peki? bi de daha yaratıcı troller bekliyorum. shit tier paticiğe yakışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Çeşitli yerlerde var abi ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 hakikaten abi yüzük kutusu için kuyumcudan başka yere niye bakıyorsun ki? adamlar yüzük sattığı gibi yüzük kutusu da satar. olmadı gümüşçülere bak, orada da o tip şeyler satılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 15 lira kargoya karismam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 seçkin kitapçılarda ve bayiilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 abi adamlar yüzüğü bim torbasına sarıp mı veriyorlar kuyumcuda sanıyordun. asdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 fede said: seçkin yüzükçülerde asfhausfhua her seferinde bu seckin [template] olayina guluyom lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Xenocide said: ... Ankarada yaşıyorsan sadece kutucuların olduğu bir pasaj var kızılayda. Ordan temin edebilirsin 5-15 lira fiyat aralığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Black-ice said: abi adamlar yüzüğü bim torbasına sarıp mı veriyorlar kuyumcuda sanıyordun. asdgf hayır ama yüzük alınca kutusunu veriyorlar sanıyordum. sadece kutusunu verdiklerini tahmin edemedim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Geçir zinciri as boynuna kızın. Ritüel'i bozma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 of öyle olaydı ne epik sahne olurdu aslında da, o kadar cıvıtamam ya limitlerim var. yoksa kız yüzüğe dokunduğu an 1 frame sauron eye koymayı falan bile düşündüm. ama kutu açıldığında arkadan mordor language whisperlar duyulabilir, bunu hala düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 aynı şehirde yaşıyorsan annenin nişan yüzüğünün kutusunu iste. para vermezsin hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 yüzükcülerde vardır ya. Markalaşmamış altın gümüş satan yerlere gidip sor talep et. Bakarsın verirler bir tane ücretsiz. Vermezse credits kısmına ekleyeceğiz, özel teşekkürler yazacağız rörörö kuyumculuk diye hemen verir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 üff snne be slk .s.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 kuyumcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 marka değil de esnaf kuyumcudan istersen verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beygir Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Ne adamlar var hakkaten memleketten insan manzaraları vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar