Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yüzük kutusu nerden bulunur?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çektiğim kısa film için yüzük kutusu bulmam gerekiyor. Evlilik teklifi falan ederken vardır ya böle bıcırık bi kutu, açar içinden yüzük, sevinç bıdıbıdı. ondan lazım bana ama nerden bulurum, kaça bulurum hiçbir fikrim yok. Yardım edin patiler.

dipnot; kutunun içine Xunn'un katkılarıyla the one ring koyulacaktır. ekstra destek bekliyorum bu yüzden.
Mesaj tarihi:
Allure- said:

kuyumcudan git al, böyle soru mu olur.

abi ne bilim ömrümde kuyumcuyamı girmişim. kuyumcu dediğin altın satar, altından kutu varsa bilmem ben.

fiyatı nasıl bişey peki?

bi de daha yaratıcı troller bekliyorum. shit tier paticiğe yakışmıyor.
Mesaj tarihi:
hakikaten abi yüzük kutusu için kuyumcudan başka yere niye bakıyorsun ki?

adamlar yüzük sattığı gibi yüzük kutusu da satar.
olmadı gümüşçülere bak, orada da o tip şeyler satılır.
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

abi adamlar yüzüğü bim torbasına sarıp mı veriyorlar kuyumcuda sanıyordun. asdgf

hayır ama yüzük alınca kutusunu veriyorlar sanıyordum. sadece kutusunu verdiklerini tahmin edemedim lol
Mesaj tarihi:
of öyle olaydı ne epik sahne olurdu aslında da, o kadar cıvıtamam ya limitlerim var. yoksa kız yüzüğe dokunduğu an 1 frame sauron eye koymayı falan bile düşündüm.

ama kutu açıldığında arkadan mordor language whisperlar duyulabilir, bunu hala düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
yüzükcülerde vardır ya. Markalaşmamış altın gümüş satan yerlere gidip sor talep et. Bakarsın verirler bir tane ücretsiz. Vermezse credits kısmına ekleyeceğiz, özel teşekkürler yazacağız rörörö kuyumculuk diye hemen verir o.
  • Yeni Oluştur...