Sam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 double attack yok mu? double attack olmadan niye char yaptın ki? :/ oyunun %90'ı double attack, %10'u positioning. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Tek sniper kullanırsan son bölümde yüksek alanlarda spotter kullanarak takımın üzerinden ateşi alman mümkün. Fakat yüksek alanlarda da düşman var. Bu nedenle sniperı korumasız salma ortalığa. Kancaları veya uçma ekipmanı olması şart zaten. Ama son bölümde iki snipera yer yok. Ben bir sniper, iki heavy, bir assult, SHIV, bir de o koşan bacılardan oluşan takımla bitirmiştim. Çok fazla ağır zırh var, bir iki turnde indirmezsen takımını kırabilecek üniteler var. O yüzden laylamlom gitme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Benim takım hep 2 assault 1 heavy 1 sniper 2 support du galba hehe support u seviyorum. Heallllll meeeeee. Assaultlardan birinde de shotgun vardı görünmez olup sutgunla çakıyordu =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 ben iki sniper gidiyordum hep mennum, uzak yakın fark etmiyor zaten çoğuna da tek atıyor, oyun sonu içinde, iki roket sallayınca zaten bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Sam said: double attack yok mu? double attack olmadan niye char yaptın ki? :/ oyunun %90'ı double attack, %10'u positioning. bullet swarm ın 2. attack a izin verdiğini anlamamışım tooltipten meh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 son görevdeki tek zorlu kısım son odadaki üç ethereal, geri kalanını halledersin zaten rift'li adam olacak ekipte. o ethereal'leri de invisible diplerine gidip shotgun sıktım 4-5 assault'la heh. mc atacak zamanları kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 ben ekibi full psy seçeyim diyorum zaten. ama shotgun ghost süpermiş ben shotgun research bile yapmadım "napcam bunu" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 invisible iken %100 crit rate, gg oluyor herkes dubul atak çarpınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 abi aslında daha gollop a geçmeden devam edilir de sıktı görev yap yap aynı yaratıkları öldür öldür git. hani bir süre sonra "championship manager" tarzı otoplay yapıp sonucu verse uğraşmasak sjaksadjkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 auto-resolve olsa oyun tam çöp, battlescape olmadan geoscape facia kötü çünkü. 3/10 filan not alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 gollop aktiflendikten sonra olsa bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 sniper i tepelere cikarmiyorum ben artik. arkada destek elemani olarak tutmak daha cok isime geliyor. baslarda bende oyle yuksege cikarayim bonus alayim mantigi ile oynuyordum. simdi direk titanliyorum. bonus yerine de firearm aliyorum artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 öyle bir sniper yerine assault almak daha mantıklı ki. uçmayan sniper'ın bir olayı yok los alamadığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 bi kere uçurmadan sniperi oyun bitirmişim ya :P siz ez mod oynamışınız yada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 yahu son görevin ne olduğunu öğrenince hevesim kaçtı oynayasım yok peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Sam said: öyle bir sniper yerine assault almak daha mantıklı ki. uçmayan sniper'ın bir olayı yok los alamadığı için. classic te sorun olmuyordu ancak insane de sniper ı archangelladıgım anda butun haritayı agroluyorum. vazgectim o sevdadan o yuzden. squad sight aldıgım icin arkada tutmak yetiyor. bir de yusekte iken bina iclerinde cok icerde kalanlara ates edemedigimden bazı haritalarda terror missionları falan basımı agrıtıyordu hep. su anda bütün haritaları sniper temizliyor diyebilirim. insane de cok memnunum kendisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 ben oyunun win-win mekaniklerini insane de kullanmamaya basladım. garip gelecek ama yuksek yer icin yaratılmış sniper ı yerde, ghost icin yaratılmıs assault u titanla falan oynuyorum. insane de sacmalamaya basladım yani. classic te ironman de by the book oynuyordum halbuki. garip gelecek ama bu taktiklerle cok daha rahat oynuyorum insane de. hatta dmg almadıgım savaslarım bol oluyor. bundan cesaret alıp insane ironman e gecmeyi bile dusunuyorum. gorev tipine gore su anda: 1 sniper-1 support-1 heavy - 3 assault ya da 2 sniper- 1 support - 1 heavy - 2 assault oynuyorum. assaultlara paso tank abanıyorum, eskiden dmg falan kasardım kendilerine, insane de hayatta kalmak daha onemli oldu bana. ghost armor ı da bıraktım. lightning reflexes a guvenerek onlarla da titan abanıyorum her yere. 1 tane ghost bırakıyorum gene de, recon icin. support med kit icin ve baslarda arc thrower icin sart oluyor. gorevlere hic support almayanlara cok sasırıyorum. heavy i mekanik unite bonusu olmasa zerre iplemem. ama bir tane sart hale geliyor, ozellikle end game de. bana sorarsanız support tan kat kat kat ve kat daha gereksiz bir class. allahtan double attack i var da ordan kurtarıyor. sniperları yerde tutuyorum. assault spot ediyor sniper indiriyor. sniperla yuksekten takıldıgımda line of sight avantajı olsa da catılara cıkan moblara kolay yem oluyor. cok sniper kaybettim insane de boyle. asırı dikkat edersem de indirdigi mob sayısı dusuyor, assaultlara cok yuk biniyor. yerde hasar almadan butun haritayı indiriyorum 2 sniperla. double tap ve overwatch ile 3 mob indirebiliyorsun aynı turn de. ustelik butun rage i üzerine spottingi yapan titanli ve tank spec li assault cektiginden burnun kanamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sirat Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Namessar said: ben oyunun win-win mekaniklerini insane de kullanmamaya basladım. garip gelecek ama yuksek yer icin yaratılmış sniper ı yerde, ghost icin yaratılmıs assault u titanla falan oynuyorum. insane de sacmalamaya basladım yani. classic te ironman de by the book oynuyordum halbuki. garip gelecek ama bu taktiklerle cok daha rahat oynuyorum insane de. hatta dmg almadıgım savaslarım bol oluyor. bundan cesaret alıp insane ironman e gecmeyi bile dusunuyorum. gorev tipine gore su anda: 1 sniper-1 support-1 heavy - 3 assault ya da 2 sniper- 1 support - 1 heavy - 2 assault oynuyorum. assaultlara paso tank abanıyorum, eskiden dmg falan kasardım kendilerine, insane de hayatta kalmak daha onemli oldu bana. ghost armor ı da bıraktım. lightning reflexes a guvenerek onlarla da titan abanıyorum her yere. 1 tane ghost bırakıyorum gene de, recon icin. support med kit icin ve baslarda arc thrower icin sart oluyor. gorevlere hic support almayanlara cok sasırıyorum. heavy i mekanik unite bonusu olmasa zerre iplemem. ama bir tane sart hale geliyor, ozellikle end game de. bana sorarsanız support tan kat kat kat ve kat daha gereksiz bir class. allahtan double attack i var da ordan kurtarıyor. sniperları yerde tutuyorum. assault spot ediyor sniper indiriyor. sniperla yuksekten takıldıgımda line of sight avantajı olsa da catılara cıkan moblara kolay yem oluyor. cok sniper kaybettim insane de boyle. asırı dikkat edersem de indirdigi mob sayısı dusuyor, assaultlara cok yuk biniyor. yerde hasar almadan butun haritayı indiriyorum 2 sniperla. double tap ve overwatch ile 3 mob indirebiliyorsun aynı turn de. ustelik butun rage i üzerine spottingi yapan titanli ve tank spec li assault cektiginden burnun kanamadan. 3 assault, 3 sniper. assault lar skeleton suit sonra ghost armor + alloycanon + full offense git ( lightning reflex al tabii ) sniper lar (ben onlarada ilkbasta skeleton suit sonra ghost armor kullandim hep ama tabi mantiklisi archangel ) skilleri zaten standarttir heralde squad sight + damn good ground(?) + opportunist + double tap. herkeste scope. insane oyunun sadece 3 assault 3 sniperi bir araya getirene kadar ki kismi insane di sonrasi cok kolay geldi. heavy ve support son derece gereksiz birimler, heavy nin mekanik birimlere ne kadar vurdugunu bilmiyorum ama 1 sniper zaten double tap la _neredeyse_ oldurebiliyor, olduremedigini de assault Run & gun acip dibine girmek suretiyle ( patlamaya dikkat tabi) double shot la kesinlikle olduruyor. Direk dash yerine teker teker ilerlersen bu parti herseyi eziyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 3 snip 3 heavy utanmasam alayına tek atıcam alan gelirse heavylerde full roket gıttım yok edıyorlar gordugume roket atıyorum tek gelırse zaten snip tek atıyor :D ufaktan baydım oyundan zorluk derecedsını arttırıp bırdaha baslıycam eskiden 2 ass 2 snip 1 heavy 1 sup idim oda guzeldı. sniplerde archangel digerlerinde titan vardı plazmayı kesfettiğim gunden beri oyun baydı sniperlar tabanca ile berseker falan olduruyor boku cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 steam'de ana oyun ve dlc'leri bugün indirimde, ayrıca free weekend var denemek isteyenler için. enemy within de önsiparişe açılmış, 27$ steam'de %10 indirimden sonra. gmg'de %20 voucher çalışıyor mu bilmiyorum, çalışıyorsa 24$ olması lazım orada. voucher eklenince %30 oluyormuş gmg'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 DLC leri almıştım ben yeniden oynayacağım felan derken expansion gelecek şimdi tekrar başlamaya deymez bekleyeceğiz yine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Oooh, bu ara PoE, APB (bonec sağolsun) fln sardım bu DLC çıkıp da indirime girene kadar idare ederler beni umarım. Hem yeniden şevk gelir belki bitirmek için oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 bunun da 10$ olması en az 6 ay sürer onu bekliyorsan ehe. şubat-mart bekleyemeyecek için 21$ gmg'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 savelerim kayboluyor. bi bende mi var bu sorun. delirtti resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 steam cloud dogru calismiyordu bende, evdeki saveleri bazen sync ettirdigim halde ofiste acamiyordum. onun disinda bir sorun yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar