Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 gamersgate in klasik fiyat hatalarından biriydi evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 tekrar 10 olursa yazsanıza arşivlik alayım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 iPAD versionu pek güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 ben beyenmedim ipad versiyonu , yavas geldi, retina ipad oldugundandir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Benimki de retina, hiç yavaş değil valla. Gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Multi var mi ipad version da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Bir sonraki upgrade de gelecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 adamlar oyunu bıraktı resmen, ios'ten de hızlıca paraları toplayıp gidecekler. dlc mlc demişlerdi hakgetire hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ipad ne alaka ya haberim yoktu? bu ne rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 android i olup turn based tactics isteyenler frozen synapse e bakabilir hatta su anda humble android bundle da olmasi lazim https://www.humblebundle.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Sam said: adamlar oyunu bıraktı resmen, ios'ten de hızlıca paraları toplayıp gidecekler. dlc mlc demişlerdi hakgetire hepsi. DLC gelir. Ama küçük bir sey değil de expansion tarzı bir şey bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 romslayer said: android i olup turn based tactics isteyenler frozen synapse e bakabilir hatta su anda humble android bundle da olmasi lazim https://www.humblebundle.com/ stealth bastard güzel baya mcpixel reviewlar iyi, bilmiyorum ama waking mars ilgi çekiic ve yine reviewlar iyi nightsky da aynı şekilde ilgi çekici ve reviewlar iyi frozen synapse zaten baya güzel oyun eğer ilginiz varsa, hem android'e de geliyor. organ trail da eski bir oyunun remake'i imiş galiba, ona da güzel diyorlar. kısacası hiç fena bundle değil bu ya. en çok stealth bastard ilgimi çekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 böle bişi belirdi: http://www.grb.or.kr/Statistics/GameStatistics.aspx?gameTitle=XCOM:%20Enemy%20Within XCOM: Enemy Within PC, PlayStation 3 and xbox 360 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Bir cisim yaklaşıyor! hehe şu oyunu biraz daha geliştirip serbestlik tanısalar tadından yenmez =/ Eski x-com olsun bu grafik ve combat system i olsun mesela, çok mu şey istiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 A wild X-COM sequel appears! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 evet bu kesin expansion, EW kısaltmalı birşey geleceği haberi birkaç aydır vardı zaten resmi forumda. Darksun said: Bir cisim yaklaşıyor! hehe şu oyunu biraz daha geliştirip serbestlik tanısalar tadından yenmez =/ Eski x-com olsun bu grafik ve combat system i olsun mesela, çok mu şey istiyorum =) maalesef çok şey istiyoruz renodon paşa, bu hafta oturdum xcom eu'yu yeniden bitirdim second wave setting'lerden eski oyuna benzetenleri açıp (asker statlarını ve gelişimi randomize edeni mutlaka kullanın, 120 aim'li albay sniper filan oldu ehu) ama iyi bir oyun olmasına rağmen zerre alakası yok eskisiyle. geoscape tam komedi, uyduları rush'lamak dışında bir olay yok. şimdi de xenonauts aldım mesela, alpha early access, bug tonla ama eski oyun gibi bayağı. hava savaşları çok zorlu. öyle firestorm faceroll ile geçilmiyor. ufo extraterrestrials gold var bir de işte eski oyuna benzeyen ama bunların ikisinin de grafikler/sesler meh tabii. ama mecbur böyle bir ikilemde kalmaya devam edeceğiz yeni popülist firaxis sağolsun. civ5'ten belli zaten adamların desturu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 X-com un şu oyunu yinede oynanması gereken bir oyun bence, öteki x-comların dışında değerlendirilmesi lazım. Çok az benzerlik ve çok kısıtlayıcı, ben yinede expansion ı alırım tabi. Bir ara yine oynayıp bitirmeyi planlıyorum. Slingshot ı felan aldım hiç oynamadım henüz =p Bu hızla expansion da anca oynarım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Civ 5 gayet güzel Sam. Son expansion dan sonra oynamadığın halde yine hep yaptığını yapıyorsun. Eksik bilgi, tam fikir. Sam'in düsturu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 geçen expansion'da da aynını diyordunuz, oynadım gene sulandırılmış civ4 bile olmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Bence EW dlc değil de standalone expansion türü bir şey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 edit notu: civ5 topigine yazarız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 zaten oyunun basitleştirilmiş kısmı geoscope o kısma el atarlarsa epik olur. ama atmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 geoscape tam komedi ya, bunu oynadım sonra xenonauts aldım onu oynuyorum. birisi kızmabirader öbürü europa universalis. battlescape de çok sığ bundaki, scope'ları oyunun başında verdim, son göreve kadar çıkartmadım aynen devam. inventory komedi. topu topu 3 tane silah var. askerini nerede konuşlandırdın bütün olay o başka birşey yaptıramadığın için. gece/gündüz döngüsü yok, gece görevleri yok. xenonauts'da gece görevine mecbur kalırsam aliens marine gibi oynuyorum tiril tiril. said: UPDATE: XCOM: Enemy Within - whatever it is - will be revealed later this month during Gamescom 2013, publisher 2K has confirmed to Eurogamer. "We're looking forward to making an announcement on 21st August!" a spokesperson told us this morning. A new slice of XCOM: Enemy Unknown DLC would be a welcome announcement - or it could be some form of mobile/tablet spin-off. doğrudüzgün bir iş yaparlar umarım bu sefer de çıkardıkları şeyleri geri koyarlar. iki alyen iki silahla olmaz bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Steam yaz indiriminden almıştım, sardı beni. Birkaç gündür bayağı oynuyorum. İlk oyunumdan devam ettiğim için biraz kötü gitti tercihler falan, ama hala 16 ülke de emrimde, bitirene kadar gidecem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 gene forumunda kavga ediyorum iki gündür, cidden şu firaxis forumcuları biodrone'ları aratmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar