Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

XCOM: Enemy Unknown

Sam

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
romslayer said:

android i olup turn based tactics isteyenler frozen synapse e bakabilir hatta su anda humble android bundle da olmasi lazim

https://www.humblebundle.com/

stealth bastard güzel baya
mcpixel reviewlar iyi, bilmiyorum ama
waking mars ilgi çekiic ve yine reviewlar iyi
nightsky da aynı şekilde ilgi çekici ve reviewlar iyi
frozen synapse zaten baya güzel oyun eğer ilginiz varsa, hem android'e de geliyor.
organ trail da eski bir oyunun remake'i imiş galiba, ona da güzel diyorlar.

kısacası hiç fena bundle değil bu ya. en çok stealth bastard ilgimi çekiyor
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
evet bu kesin expansion, EW kısaltmalı birşey geleceği haberi birkaç aydır vardı zaten resmi forumda.
Darksun said:

Bir cisim yaklaşıyor! hehe şu oyunu biraz daha geliştirip serbestlik tanısalar tadından yenmez =/ Eski x-com olsun bu grafik ve combat system i olsun mesela, çok mu şey istiyorum =)

maalesef çok şey istiyoruz renodon paşa, bu hafta oturdum xcom eu'yu yeniden bitirdim second wave setting'lerden eski oyuna benzetenleri açıp (asker statlarını ve gelişimi randomize edeni mutlaka kullanın, 120 aim'li albay sniper filan oldu ehu) ama iyi bir oyun olmasına rağmen zerre alakası yok eskisiyle. geoscape tam komedi, uyduları rush'lamak dışında bir olay yok.

şimdi de xenonauts aldım mesela, alpha early access, bug tonla ama eski oyun gibi bayağı. hava savaşları çok zorlu. öyle firestorm faceroll ile geçilmiyor. ufo extraterrestrials gold var bir de işte eski oyuna benzeyen ama bunların ikisinin de grafikler/sesler meh tabii.

ama mecbur böyle bir ikilemde kalmaya devam edeceğiz yeni popülist firaxis sağolsun. civ5'ten belli zaten adamların desturu.
Sosyal ağlarda paylaş

X-com un şu oyunu yinede oynanması gereken bir oyun bence, öteki x-comların dışında değerlendirilmesi lazım. Çok az benzerlik ve çok kısıtlayıcı, ben yinede expansion ı alırım tabi. Bir ara yine oynayıp bitirmeyi planlıyorum. Slingshot ı felan aldım hiç oynamadım henüz =p Bu hızla expansion da anca oynarım tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

geoscape tam komedi ya, bunu oynadım sonra xenonauts aldım onu oynuyorum. birisi kızmabirader öbürü europa universalis.

battlescape de çok sığ bundaki, scope'ları oyunun başında verdim, son göreve kadar çıkartmadım aynen devam. inventory komedi. topu topu 3 tane silah var. askerini nerede konuşlandırdın bütün olay o başka birşey yaptıramadığın için.

gece/gündüz döngüsü yok, gece görevleri yok. xenonauts'da gece görevine mecbur kalırsam aliens marine gibi oynuyorum tiril tiril.
said:
UPDATE: XCOM: Enemy Within - whatever it is - will be revealed later this month during Gamescom 2013, publisher 2K has confirmed to Eurogamer.

"We're looking forward to making an announcement on 21st August!" a spokesperson told us this morning.

A new slice of XCOM: Enemy Unknown DLC would be a welcome announcement - or it could be some form of mobile/tablet spin-off.

doğrudüzgün bir iş yaparlar umarım bu sefer de çıkardıkları şeyleri geri koyarlar. iki alyen iki silahla olmaz bu iş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...