Supradyn Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 nah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Askerde giderdik agora'ya HEY GİDİ GÜNLER! MediaMarkt ve BestBuy vardı bir kere yanlarında... Sinemaya gitme olayını azalttım, evde TV'den izlemek daha keyif verici. Gidersemde gideceğim filmden keyif alacağını bildiğim kişilerle gidiyorum. Yani milletle rulet oynamıyorum. Yoksa direk acı verici bir deneyim olabiliyor, mesela bilgisayar dünyasından uzak bir kızla Social Network'e falan gittim salaklık yaptığımı bile bile. Ama filmi görmek istiyordum çare yoktu :/ Ama mesela müzik ve magical hikaye seven bir arkadaşımı August Rush'a götürdüğümde filmden aldığım keyif katlanmıştı. Ben insanlara sevecekleri filmi izletmeyi seviyorum, onlar sevince ve film için gerçek anlamda heyecanlanınca benim aldığım keyif artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 şu sıralar tek başıma gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 aile evradı, akrabalar filan. filmden sonra "vay nasıldı" sohbeti, bir ambiyans felan. yoksa evde hd izlemek daha kaliteli genelde artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 valla sinemaya "birileriyle gitmek" taraftarıyım her zaman. Birileri yoksa bildiğin otururum evimde. ama çok forever alone moduna girdiysem yetti ülen diyip kah agora kah kipaya gidiyorum. bu arada kipa cinebonus agoraya nal toplatır kalite konusunda. net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 agora daha samimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Birde zamanında okula gitmeyip sabah matineye girip tek başına film izleme olayı yapardım, oda ayrı keyiftir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 kız kankayla gidilmio mu lan sinemaya. yaratık gibi hissettim suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Starscream said: kız kankayla gidilmio mu lan sinemaya. yaratık gibi hissettim suan. oğlum o kız seni sevgili pozisyonuna koymuş bile sıçtın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 babamla gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 http://s3.amazonaws.com/kym-assets/entries/icons/original/000/003/619/Untitled-1.jpg?1288903617 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 kipa cinebonus yanında agora bok yemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 izmirliler kendini belli etti kipa-agoras tartışmasında :P baya varmış yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 sevgili/arkadaş farketmez genelde tek gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Bullbird said: Tyrannus said: "sevgiliyle" varken "erkek/kız" arkadaş diye ayrı bir seçenek neden var? sevgililik kurumuna dahil değilse söz konusu kişiler niye sadece arkadaş yazılmamış? yoksa sinemaya sadece sevgilisi olmayan karşı cinsle giden manyaklar diye kitle mi var. yoksa hiçkimse transeksüellerle arkadaş olmaz onları da ankete dahil etmem diye bi tutum mu? karşı cinsten normal bir arkadaş olamaz mı? :) adam zaten diyorki karşı cinsten normal bi arkadaş ile aynı cinsten normal bi arkadaşla sinemaya gitmek arasında fark mı var yine direk "arkadaş" yazmadın da erkek/kız arkadaş yazdın diyor. öyle diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Xenocide said: Bullbird said: Tyrannus said: "sevgiliyle" varken "erkek/kız" arkadaş diye ayrı bir seçenek neden var? sevgililik kurumuna dahil değilse söz konusu kişiler niye sadece arkadaş yazılmamış? yoksa sinemaya sadece sevgilisi olmayan karşı cinsle giden manyaklar diye kitle mi var. yoksa hiçkimse transeksüellerle arkadaş olmaz onları da ankete dahil etmem diye bi tutum mu? karşı cinsten normal bir arkadaş olamaz mı? :) adam zaten diyorki karşı cinsten normal bi arkadaş ile aynı cinsten normal bi arkadaşla sinemaya gitmek arasında fark mı var yine direk "arkadaş" yazmadın da erkek/kız arkadaş yazdın diyor. öyle diyor. çok fena yakaladın :) o an öyle geldi aklıma bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 %90'ına sevgilimle, ama arada gerçekten ekiple gidilmesi gereken filmler oluyor, onlara mecburen bi sausage fest lazım. LathspeLL said: Birde zamanında okula gitmeyip sabah matineye girip tek başına film izleme olayı yapardım, oda ayrı keyiftir. Üni ilk senem böyle gitti, fazla kolaydı dersler. Harika bir his sinemadan çıkıyosun daha gün yeni başlamış ama dat feel var bütün vücutta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 LathspeLL said: Birde zamanında okula gitmeyip sabah matineye girip tek başına film izleme olayı yapardım, oda ayrı keyiftir. sdfds şunu yaptığım günler oldu, hatta bi keresinde daha agora açılmadan gitmiştim beklemiştim önünde kedi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Bir kendim bir ben gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 tek başıma gidiyorum veya manitacılıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Vingthor said: tek başıma gidiyorum veya manitacılıkla ulan mancınıkla okudum wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 fuck buddy yazılmamış. keşke ben yazabilseydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Sevgilimle, aksiyon maceraysa (sevmediği için) 1-2 ortak film kültürü olan erkek arkadaşla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 7 yaşımdan beri babamla giderim hep. Sinemada bile film izlerken yanımdakiyle konuşma alışkanlığım vardır, babam hariç kimsenin hoşuna gitmedi bu huyum :D Bana da babamdan geçti gerçi. Gerçi son senelerde üniversite falan derken pek sinemaya gidemez oldum ama yine de güzel bir film varsa arkadaşlarımı ekip babamla gitmeyi tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 babamla en son aslan krala fln gitmişimdir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar