hunty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Bende paso izliyorum. Cd key gelmedi hala :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Sylian said: Saeros said: oha hepsi yapılır mı abi deli misin bi otur düşün sor kendine bu yaptığım mantıklı bişey mi diye Butun questleri (heroicler dahil) yapmaniz lazim eger hizli level atlamak istiyorsaniz. Heroicler + bonus questler sizi 2-3 level ileri atiyor. Bu sekilde bir sonraki planet'de cok daha hizli questleri bitirebiliyorsunuz. Ozellikle lvl 30 sonrasi butun questleri yapmamis olanlar cok sikinti cekecek. Simdiden uyariyorum muhakkak butun questleri yapin onlar extra quest felan degil. Bu nası bi tavsiye ki şimdi ? Neden bütün questleri yapmak zorunda olsun insanlar ? Ben 10 lvldan sonra istersem 1 quest bile yapmadan gayet 50 olurum. Saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 abi bütün questleri yapmak mantıksız.ben balmorrada lvl 21de tıkanmıstım nar a geldim 24 oldum hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 atımı da aldım sonunda oh yeah, bugün hiç beklemedim ayrıca, cat cat girio artık anında http://img828.imageshack.us/img828/8809/screenshot2011122100323.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 bütün questleri yapabilirsiniz tabi. diğer mmolarda olduğu gibi öyle 10 tane mobu toplayıp aoe yapamıyorsunuz. 3-4 level altınız 3 tane strong gelse adam gibi kontrol etmezseniz durumu anında ölüyorsunuz. ama bukadar quest ve zone seçim için konulmuş. Yani hepsini yapmak zorunda değilsiniz. Zaten space missions bi yandan, warzone diğer yandan deli gibi exp geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 ilk defa warzone a girdim.2 defa öldüm sadece.onun harici ezdik ama fps baya düşüyor warzone da ayrıca her questi yapmak bence zmaan kaybı tam tersi.yürü babam yürü babam bitmiyor cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 her questi yapmadigin zaman napiyosun peki sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 oyunu kapamış oluyorum ahha balmorra 16-20 diyor.ben lvl 21 idim.ve o son questler artık çok baydı beni.mekan baydı.anasının şeyine görevler verince dayanamadım nara geldim işte.balmorrada rahat 6-7 belki daha fazla questi yapmadım yeni mekan hevesiyle şimdi 24 oldum.1-2 quest daha yapar tattoine geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 ben yapıyorum her side questi, gezegenden gitmeden önce bi komple tur atıyorum hatta kalmış mı diye, pvp yapmadığım için büyük bi zaman tasarrufum var o yandan :p tattoine çok güzel bu arada, binek almaya gittimdi ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Lvlınızın altında kalan questleri yapmayın tabii ki, gereksiz zaman kaybı. Class questleri bitirip bi sonraki bölgeye geçin. Akila sen nerde oynuyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 ben almadim daha ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 war .... olan flashpoint çok eğlenceli. şuan level 44 oldum 680k civarı para var, o yüzden harcamaktan korkmayın.. 2 gün yokum şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 hacılar şöölee elitistjerks sıtayla bi site yok mu teorycrafting yapan? işyerinde açılmıyor bir sürü site, patiye zor giriyorum, akşam da oyundan çıkamadığım için bit türlü araştırma yapamadım sdfsdf. gunslinger için aim mi daha önemli yoksa cunning mi çözemedim 5 günden beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 galactic trade market'a acil el atılması lazım. patlar valla yakında. bid sistemi koymaları lazım bir kere, şimdi çok gerekmiyor belki ama end game'de lazım olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 guernica said: hacılar şöölee elitistjerks sıtayla bi site yok mu teorycrafting yapan? işyerinde açılmıyor bir sürü site, patiye zor giriyorum, akşam da oyundan çıkamadığım için bit türlü araştırma yapamadım sdfsdf. gunslinger için aim mi daha önemli yoksa cunning mi çözemedim 5 günden beri. http://sithwarrior.com/forums/ Bi de her questi yapmak istemiyorsaniz siz bilirsiniz tabii, ben her questi yaparak daha cok zevk aliyorum. Ek olarak oyun hakikaten zorlasiyor lvl 35 sonrasi, o yuzden 2-3 level ustte olmak iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 4 günde 50 oldu millet ee şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 yanlış başlık :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 companionda jedi olunca bi süre sonra lightsaber sesi çok feci kafa yapıo vıjvıjvıjı bide bugünkü update ile taristeki lag problemi çözülmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 pvp combat cok clunky. duzeltmezlerse sikinti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 dün başladım kasmaya bir lvl 12 sith assas yaptım ama sith pek sarmadı beni gerçi story q ları falan harikaydı ama ne bilim sarmadı işte. nese şimdi legions of lettow da jedi warrior kasıyorum iyi bu hoşuma gitti birde etraf daha bir aydınlık ! bakalım bu sararsa republicteki turk guildlerine bir başvuru yaparık herhalde. oyun genel olarak güzel zaten mmo larda ilk 10 lvl beni sıkmadan oynatırsa o mmo iyidir benim için ki swtor çok harika hazırlanmış.mekanikler nekadar wow oslada oyun masseffect ve grafiklerde clone wars karışımı ama niye grafikler böyle yav? insan birazcık sinematic falan yapar şu grafikleri! karakter yaratım ekranıda ayrı bir rezalet hiç özenmemişler,oyunda AA yok la? yada ben açma olayını bulamadım:)neyse level 12 e kadar izlenimlerim iyi durumda herhalde oynadıgım hiç bir mmoda karakter kasma istegim bu kadar çok olmamıştı yani ne bilim bir tane 50 yapayım ardından 3-4 tane daha yapayım istiyorum o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 dün niyeti bozdum valla. ilik gibi kira'ya karşı duygularımı daha fazla gizleyemedim. dark side puanı da almadan çatır çatır flört ettik. ve sonuçlar (evet kasten üstümü çıkardım lol), erotik dakikalar http://i.imgur.com/GwUq2.jpg http://i.imgur.com/GdxXs.jpg HARDER NEXT TIME AAAAAAAAW YEAAAAAH http://i.imgur.com/U8iEz.jpg http://i.imgur.com/RcrH5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 oyun gittikçe güzelleşiyor şu ana kadar olan tecrübemle , nar shaddada kendimi kaybettim diyebilirim ,cyber-punk atmosferi beni benden aldı :D .obsesif düzeyde side quest bağımlılığıda oluştu bende ,bir gezeni repeatable questler hariç komple bitirmeden gitmiyorum, gri olsada yapıcam galiba dediğim gibi obsesif düzeyde :D, çünkü ne alaka dediğiniz bir side quest bile baya uzun chain quest serisine bile dönüşebiliyo. tam single player rpg kıvamında questlerde ,yazdıklarımdan da anlayabileceğiniz üzere baya zevk alıyorum yapmaktan, space a basıp atladğım olmadı hiç voice overları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ÇAPKIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Bezerye said: oyun gittikçe güzelleşiyor şu ana kadar olan tecrübemle , nar shaddada kendimi kaybettim diyebilirim ,cyber-punk atmosferi beni benden aldı :D .obsesif düzeyde side quest bağımlılığıda oluştu bende ,bir gezeni repeatable questler hariç komple bitirmeden gitmiyorum, gri olsada yapıcam galiba dediğim gibi obsesif düzeyde :D, çünkü ne alaka dediğiniz bir side quest bile baya uzun chain quest serisine bile dönüşebiliyo. tam single player rpg kıvamında questlerde ,yazdıklarımdan da anlayabileceğiniz üzere baya zevk alıyorum yapmaktan, space a basıp atladğım olmadı hiç voice overları. wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Dark Side recruit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar