Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun hakkinda izlenimleriniz

nscorp

Öne çıkan mesajlar

bugün "bu taxilerin fiyatları niye böle yüksek, 2 gezegen arası 50 cr giderken aynı gezegende 2 bölge arasına 600 cr veriyoruz nedir olay" diye ticket yolladım.

Kaybolan itemınızı şu şu şekillerde geri veririz, bu hak 6 aylık sürecte sadece bir kere kullanılabilir falanda diye cevap geldi lol,

support team is high.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

-Deno- said:

bende hiç olmuyor bu tip sorunlar ya.

speeder casti biter bitmez w ya basip ilerlemeye calis, otomatik olarak dismount oluyorsan o sorun sende de var demektir.

cast bitse de animasyon bitmedigi icin oyun izin vermiyor bir sonraki hamlene.

ha bak o var. ama 30 salise daha bekliyorum oluyor bitiyor yahu, çok büyük bir dert değil yani ?
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

bugün "bu taxilerin fiyatları niye böle yüksek, 2 gezegen arası 50 cr giderken aynı gezegende 2 bölge arasına 600 cr veriyoruz nedir olay" diye ticket yolladım.

Kaybolan itemınızı şu şu şekillerde geri veririz, bu hak 6 aylık sürecte sadece bir kere kullanılabilir falanda diye cevap geldi lol,

support team is high.

dostum bug degil gercekcilik o.
bursa istanbul arasini ido ile 5 liraya gidebiliyorsun erken bilet alirsan ama istanbul icinde taksiye 10 katina kadar para birakiyorsun.

gercek hayat iste bu.
begenmiyorsan pokemon oyna.
Sosyal ağlarda paylaş

Zone'ların boş olmasının nedeni instanced ve parça parça olmaları.

SW:TOR'un bana göre en büyük ve artık düzelmeyecek bariz eksisi sürekli loading beklememiz. Zonelar parça parça, her asansörde ekran kararıyor/loading giriyor vs. Fenalık basıyor. Kendimi Final Fantasy vs.oynuyormuş gibi hissediyorum bazen, saçma.

Onun haricinde çoook hızlı bir şekilde düzeltmeleri gereken gcd ve spell que saçmalıkları var. Eğer bir ay içerisinde düzelmezse bu oyun çok fazla müşteri kaybedecekler. İnsanlar artık sabırsız.

Bu arada bu kısmı önemli ben betada sage oynamıştım, dün gece sorcerer açtım, sage'in malum cast ederken yerden taşı alıyor adamın kafasına fırlatıyor vs. bu animasyon süreci de spell'in instant olmasını engelliyor; sorcererda ise animasyon olmadığından tam olarak instant.

Beta dahil herhalde 20 gündür falan oynuyorum sage, sentinel, sorcerer ve gunslinger kastım çoğu skillerini görecek kadar ve bayağı bir pvp yaptım bu arada;

-Rangedların oyun mekanikleri yüzünden bariz üstünlükleri var, kite manyağı yapıyorum gunslingerla adamı.

-Oynadığınız class'ta bolca animasyon varsa o classın instantları instantlıktan uzaklaşıyor.

-Özellikle cover olayı buglı, cover aldığım yerden aimed shot atamazken çatır çatır charged shot saydırıyorum. İşin komik yanı da aimedi atamazsın demiyor, %10'a kadar cast edip interrupt oluyor.

-Yine özellikle gunslingerda sayısız kez cast ettiğim spellin casti bitti, effect çıkmadı ve spell vurmadı.

-Oyun motoru hatalı, PvP'de defalarca ışınlanan adamlar gördüm, öldükten sonra bir süre salak salak duruyor karakter. Bu benimle alakalı da değil, rakip de öldükten sonra gri olup aynı şekilde duruyor.

Aklıma gelenler bunlar, PvP'yi gerçekten çekilmez hale getiriyorlar, bg'leri falan keyifliyken, ellerinde world pvp'yi oyuna çok kolay dahil edebilecekleri devasa bir "galaksi" varken böyle çarçur etmeleri çok vahim.

Artık WoW oynamak istemiyorum açıkçası, SW evrenini de çok seviyorum, senelerdir de bekliyordum SW:TOR'u, umarım kısa sürede adam edebilirler, eğer Kotick'in eline böyle kozlar verirlerse hem özgün oldukları noktaları WoW hacılayacak, hem de WoW'dan gelen kitleyi WoW'a geri kaptıracaklar kesinlikler.
Sosyal ağlarda paylaş

acc'ı dondurdum. 22 günüm daha var oynarım onuda kaçarım. Pvp'deki spell cast olayları deli etti beni. Target desen bi acaip taba basıyorum en uzaktaki adamı seçiyor. Sorcerer cok ıyı ve kolay bir class ama spell castlardan oynanmıyor.

bence şu akıcı - sorunsuz oynanış olayını blizzard'dan başkası yapamıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

abi oyun çok güzel ok eyvallah uzun sürede oynayacağım ben kendi adıma söyleyeyim haterlık falanla alakası yok ama

OYUN BOMBOŞ. sıra bekleyip girdiği serverda insan bi adam görmek istiyor ya bi son anda ölürken biri gelse heallasa birini ben öyle kurtarsam BİRİLERİ BENİ GANKLESE!

yok abi ayda yılda 1 adam geçiyor yanımdan ona daha selam veremeden çekip gidiyor zaten. instance olayı saçma değil mi ya hadi yeşil kapıları anladım tamam ona da razıyım ama bare gezegenler tek 1 instance olsaymış corellia 1 corellia 2 corellia 3 vs şeklinde olacağına
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Bu arada bu kısmı önemli ben betada sage oynamıştım, dün gece sorcerer açtım, sage'in malum cast ederken yerden taşı alıyor adamın kafasına fırlatıyor vs. bu animasyon süreci de spell'in instant olmasını engelliyor; sorcererda ise animasyon olmadığından tam olarak instant.

Aylardır beta forumlarında olan bir topicti bu, 5 yıldızlı falan.
Betayı gecti, release'e kadar geldi cünkü düzeltemiyorlar motor yüzünden sanırım :p
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...