Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun hakkinda izlenimleriniz

nscorp

Öne çıkan mesajlar

Biz farklı bişey diyoruz sen farklı bişey diyorsun. Textureların çeşitliliği ve kalitesi ayrı, animasyonların kalas gibi olması yada karakterin "akması" ayrı. Rift kalas, wow ve tor akıyor. Bu durum grafikle ilgili ama aynı zamanda sadece grafikle ilgili değil, hero engine benim beklediğimden iyi çıktı bu alanda.
Sosyal ağlarda paylaş

belden altı vurmasanıza adama. istediği gibi okur herif.

neyse o zaman ben anlamıyorum grafikten. bana kalsa swg'nin grafikleri bile bu oyundan daha güzeldi. çok kotor gibi hissettiriyor bu oyun. open world değil de, her an bir duvara çarpıcakmışım gibi bir his var.
Sosyal ağlarda paylaş

High res texture'lar ve AA hala kapalı. Karakter üzerinde high res texture'ları görmek isteyenler, gemideki holocommunication terminal'e tıklasın. 1-2 saniyelikte olsa high res texture'lar açılıyor. Item texture'ları, dark side corruption vs harika oluyor ya. Dev'lerde bunu biliyor yakında daha detaylı bir option interface görebiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

aente said:

hayır madem varsa neden kapatıyorsun AA yı, makinesi kaldıran açar istemeyen açmaz, bu kadar da zorla mal olunmaz ki arkadaş.

ea ın bütün amacı BAKIN OYUN NE KADAR SMOOTH BİR BAŞLANGIÇ YAPTI BAŞKA HİÇBİR MMODA YOK BU !!1 dedirtmek

tabi onu da yüzüne gözüne bulaştırdı orası ayrı
Sosyal ağlarda paylaş

Oski said:

neyse o zaman ben anlamıyorum grafikten. bana kalsa swg'nin grafikleri bile bu oyundan daha güzeldi. çok kotor gibi hissettiriyor bu oyun. open world değil de, her an bir duvara çarpıcakmışım gibi bir his var.

Oyunu çok beğenmeme rağmen bunu ben de farkettim bak. Acaba çok fazla zoom out yapamamaktan dolayı mı karakterleri, open world havasını ben de alamadım haritada sanki, hani bir wow haritası gibi değildi. Saçma takıldığım yer ama biri daha yazınca dikkatimi çekti. Hani Kotor'daki gibi belli güzergahta ilerlemek gerekiyor gibi, wow'da, SWG'de dağa taşa çıkardık vs.
Çok yer gezmedim gerçi ondan da olabilir..
Sosyal ağlarda paylaş

oyun smooth başladı da ağır sıçıyor şu an, bir forumlara bakayım dedim hiç yoksa 50 tane farklı konuda sıkıntı topicleri var, class questlerinin sonunun buglanmasından, i7 6950 ile 20 fps alana, holo buglanmasından, zonelerda stuck yemeye, login ekranında takılmalar oyundan atmalar...

hele ki en büyük dram ki buna ben de dahilim, şu an keyleri redeem edemiyoruz.

binlerce insana redeem e bastığında message not found diğer binlercesine bu keyi zaten kullanıyorlar hacı hatası veriyor.

neyse ki bilgisayarım çarşambaya kadar, yoksa ana bacı girişecem ea'ya.

hayır şimdi 5 gündür keyini kabul etmediği için oyuna alınmayan insanlara ea çıkıp o giremediği gün kadar oyun süresi eklemezse ve bu tip sorunlar devam ederse o 1 milyon kişi de kolunu sokar ea'nın bir tarafına seneye de 500 bin insanla devam eder 3. sene f2p gg.

ne olursun bu laflarımın hepsi boşa gitsin ama.
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Oski said:

Oyunu çok beğenmeme rağmen bunu ben de farkettim bak. Acaba çok fazla zoom out yapamamaktan dolayı mı karakterleri, open world havasını ben de alamadım haritada sanki, hani bir wow haritası gibi değildi. Saçma takıldığım yer ama biri daha yazınca dikkatimi çekti. Hani Kotor'daki gibi belli güzergahta ilerlemek gerekiyor gibi, wow'da, SWG'de dağa taşa çıkardık vs.
Çok yer gezmedim gerçi ondan da olabilir..

planetleri subzone sistemiyle yapmalarindan da olabilir. haritalar buyuk ama parcalara ayrilinca lineermis gibi his birakiyor.

e bir de wowdaki gibi undercityden binege atlayip gurubashi arenaya kadar dere tupe binek surme sansi malesef yok bunda o da etkiliyor biraz. :p

ozellikle coruscant ve nar shaddaa'da cok hissediliyor bu. tatoine daha iyi olmus open world hissiyati konusunda.
Sosyal ağlarda paylaş

beyler banamı denk geliyor nedir ama 20 ayrı yerde takıldım resmen stucklamamak için atladım zıpladım ama olmadı bastım stuck'u 2 sinde yemedi logout oldum girdim düzeldi de,oha be kardeşim daha 25 olamadım bu kadar takıntı,aoc de yoktu harbiden,ama oyun geneli göze batan hata yok bana göre o kadarda abartmayın,ama wow swtora ,swtor wow a iyi bir alternatif olur haberiniz olsun:D
Sosyal ağlarda paylaş

AscAnsio said:

Gencolar,

Collector's Edition'a özel itemları ilk yarattığımız karakterde kullanıyoruz diyelim. Yeni bir karakter açtığımızda da aynı eşyaları oyun tekrar yolluyor mu mail yolu ile? Yoksa sadece açılan ilk karaktere mi özel bunlar?

bütün karakterlerine yolluyorlar.
yeni mail var işareti olmasa bile mailboxa gidince görüyorsun maillerini
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...