Murray Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Yeni başladım. İlk iki bölümü izledim 1. sezonun. Yani biz de bu diziyi black mirror'un kendisinden izliyoruz ama yine de insanın başını döndürecek bir kurguyla afallatıyor dizi. Özellike s1e2'yi aşırı beğendim. Sosyal medya, popstar, şov dünyası eleştirisi ancak bu kadar güzel ve vurucu yapılabilirdi. edit: ulan pedal metaforunu da şimdi ekşide okurken öğrendim. Kim yazıp çizip çekdiyse helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 pedal metaforu ? bu arada ben de yeni baslaidm, seneler once ilk bolumu izleyip hoslasmamistim ama arkadaslairmin israrina yeniden basladim ve bambaska bir konu, iki gunde bircogunu bitirdim ve benim de en begendigim bolumlerden biri 1. sezon 2. bolum oldu. 1x2 spoiler ilk basta kiz ikna oldugunda diyorsun ki, al iste satti kendini sirf o statuden kurtulsun diye filan , sonra cocuk hirslaniyor hazirlaniyor - ben hatta basta juriyi oldurecek deidm- , sonra hoop cocukta statu atlayarak sistemin parcasi olmaya devam ediyor... Bir de surekli reklam cikiyor, izlemek zorunda ya da millerinden vericek ya, biz de suan oyleyiz yani o advertisementlari cogu kez izlemek duurmdayiz, paramizi degil ama zamanimizi caliyorlar zorunlu oalrak. Bir de sanal seyler alip kullaniyor hissi... bir daha itunestan bir sey alirsam ! asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 pedal =günlük hayat, iş hayatı, koşusturmaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 he tamam baska bir anlam var da kacirdim sandim. ahah aynen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 s3e3 bolumu neymis yaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 yeni kral geliyo - channel 4 black mirror'i netflix'e kaptirinca bunu planlamis http://www.wired.co.uk/article/philip-k-dick-electric-dreams-tv-channel-4?utm_source=Adestra&utm_medium=email&utm_campaign=wired%20awake%2022.03.17&utm_content=WIRED%20Awake%3A%2010%20must-read%20articles%20for%20March%2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 4. sezon bolum isimleri belli olmus; https://www.youtube.com/watch?v=oH85obU350E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 ellerinde kalmış galiba 3. sezon, bütçeyi bariz kısmışlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Abi 10 saniyeden nasıl anladın bütçe kısıtlamasını sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 görüntüden çok yazı var oyüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 uzaylı bölüme basmışlar galiba parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 oo bu sefer 6 bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 geçen sezonda 6 bölümdü zaten channel 4 yapıyodu 3 bölüm olayını, netflix 6'şar dan yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 6 bolum ust uste guzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 https://ontrava.com/black-mirror-un-turkiye-uyarlamasi-cekiliyor ahaha bi bu kalmıştı mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 bizde vardı bunun örneği, güzel çekilirse tadından yenmez. acayip hikayeler olması lazım adının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Olacak O Kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Acayip Hikayeler Galip Tekin'in cizgi oykulerinden uyarlamaydi. Black mirrorla hic ilgisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 ben gene spoiler'a koyayim da.. ilk bolumu izlemeyenler acmasin ilk bolumunu yeni izledim resmen zaman kaybi, bolum boyunca acaba icerden kim cikacak su bu derken pat diye bitti. en buyuk twist point proxy kullanilmasiydi dsfdfmkfsdmasoaSDFAD!? habercinin swattan kosarak kacmasi da sacmalik, karaktere 2 tane noron koymamislar. 2 cam kirmak icin kacma sahnesi eklemisler resmen, orda haberciyim diyip yere yatsa hikayede hicbisey degismeyecek. kadin parmagiyla erkek parmagi arasindaki farki anlamak icin de DNA testine ihtiyac duyuyorlar ^^ kendi halinde bi artistin prensesi kacirabilmesi da komedi. anlamadigim bisey var mi diye review baktim, most people don't have the stomach diyor. sirf olayin igrencligi uzerinden yurumus. ki bence igrenc bile degil, dunyanin yarisi keci esekle iliskiye giriyor, bakislar aglasmalar falan... sanki kendi bebegine tecavuz edip sonra barbeku yapip yiyor... cok hayal kirikligina ugradim, bu kadar kotu bir ilk bolumle nasil isim yapti bu dizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 ilk bölüm yine iyi. ikinci ucuncuyu falan izle bir de. Bu kadar hypelanıyor bir de arkadaslar en iyi dizi simdiye kadar izledigim falan demişti. Aşırı vasat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 İlk bölümü ben de sevmem de ikinci ve üçüncü bölümlerde sorun yok, özellikle ikinci bölüm iyidir. Bu arada, hayvanlarla ilişkiye giren çok insan olması başka şey, başbakanın canlı yayında domuzla ilişkiye girmesi başka şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 abi bugün yeni sezon çıktı netflixteki 2. sezonu, onu diyorlar sdfs. başbakan diyince anladım sen ta ilk channel 4 sezonunu diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Hayır, sardalya'nın yazdığı mesajın spoiler kısmına bakmadın mı? Benim dediğim bölümden bahsediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 dizi bozdu ya. ilk sezonlar gibisi gelmiyor yani. bölümleri bitiremiyoum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 goldbären said: abi bugün yeni sezon çıktı netflixteki 2. sezonu, onu diyorlar sdfs. başbakan diyince anladım sen ta ilk channel 4 sezonunu diyorsun. Netflixteki 2. sezonu nerde cikti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar