toggie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Heavy Rain de fena değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Left behind da guzel normal olarak gene bogazda hafif agri :) esek gibi spo Ellie is gay!!!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 left behind i bitirdin mi? ne kadar surdu? ben oyunun mukemmeliyetine yaklasamaz diyerek oynamadim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 2 saatmi ne. %70 i video. ana oyun gibi degil tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 last of us'i bitirmen 2 gun mu surdu?? cok hizli harcamissin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 ben gamepad ile oynamaya yetemeyip bırakmıştım da merak ediyorum oyunu da. iyi bi eleman önersenize twitch/youtube fln. izleyeyim en azından story için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 önermicem, git oyna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 pc'ye çıkarsa oynarım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 ps4 var ve ben daha bu oyunu alip oynayamadim. fml. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Oynamayin sonra pc de zor seversiniz oyun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 reyou said: ps4 var ve ben daha bu oyunu alip oynayamadim. fml. Sideways Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 dun bitirdim oyunu lol 2 si ciksin cabuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 bana kızmadın di mi bitirdikten sonra, hatta hosuna bile gitmistir sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 aklima geldi aslinda lan acaba dedigin gibimi olcak diye sdf hos ole olsaydi banlanmandan anlardim ahah ama olmasi gereken gibi bitti. expansion pack ine basliyom bugun, gizlari oynicaz galiba. artindan ver elini watch dogs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 left behind da bitti.. artik puan verebilirim. 9/10. ama ama ama, lan ellie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 10 dolara inmiş us psn de kaptım bir tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 2. si yapılıyo, ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 miyaw33 said: 10 dolara inmiş us psn de kaptım bir tane iyiymiş, alayım ben de akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 miyaw33 said: 10 dolara inmiş us psn de kaptım bir tane Bende 50dolar hala ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 ne kadar yalancı bi patiymişsin sen sdf 10 dolar olan kısa ek paket gibi bişey, full oyun hala 50 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 darejedi'ın paylaştığı bir site vardı. orada last of us, destiny fln hepsi çok uyguna code olarak satılıyor. ben last of us ı 15 dolara aldım ki aylar önceydi, hiç stok out olmadı gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 siteyi de yazsan tam olacakmış bıngılcım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 inan ki aradım 10 dk bulamadım ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 mailinde order detay vs duruyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 burası var mesela http://www.cdkeys.com/playstation-network-psn/psn-games/the-last-of-us-remastered-ps4 ama ben buradan almadım, kullanmadım ondan güvenliğini bilemem. benim aldığım yeri bulamadım ya darejedi yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar