knox Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 http://farm8.staticflickr.com/7010/6484070331_326e6cecb5_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 uc3'un bar sahnesinde gazetelerden birinin ustunde last of us'la ilgili bi baslık varmıs, ondan naughty dog mu yapacak acaba diyolardı ign'de, guzel olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Naughty Dog yapıyorsa çıktığı gibi alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 demin izledim ben de trailer'ı. yet another zombie game diyecektim ki naughty dog ibaresini görünce şöyle bir silkindim. bu arada kız kesinlikle ellen page. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 benim de aklıma direk ellen page geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 kızın oyundaki adı da ellie zaten euheuh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 oo beybi yıllar sonra adam gibi bir survival horror oyunu mu geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 gifteki atmosfler iam legendi anımsattı oyun iyi olur herturlu nd yapıyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 oley yeni bir zombie apocalypse oyunu geliyor. (yalan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 sonunda ezik xbox portu olmayan survival bir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Gameplay detayları gelsin bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Ben net alırım bunu. Spidee Uncharter gösterdi biraz, Indiana Jones olmuşuz, hepsini oynarım hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 şu oyunun duyurulması beni biraz üzdü aslında, uncharted serisinin geleceği last of us'un durumuna bağlı olacak gibi gözüküyor çünkü, uncharted olayından hiçbir zaman vazgeçmeyecek sony bundan eminiz fakat araya uzun süreler girecek gibi gözüküyor. Last of Us'un tutma durumunda DLC paketleri başka olmak üzere devam oyununa kadar Sony ve ND'nin bu yönde yüklenme yapması bekleniyor. Her ne kadar Uncharted ile sağlam bir kitle oluşturmuş ve çok iyi satışlar yapıyor olsalarda daha önceden ND'nin yaptığı PS3 üst sınırda oyun tasarlıyoruz vs. açıklamalarında üstü kapalı bazı laflardan firmanın yeni nesil konsollara kadar bir Uncharted yapmayacağı düşünülüyordu. Hatta PS4'ün çıkış oyunlarından birinin Uncharted 4 olması geyikleri vardı vs. Şimdi yeni bir seri olarak başlanırsa bu oyuna, yeni Uncharted'ı yeni nesil konsola kadar beklememiz gerekecek gibi gözüküyor. Farkındayım galiba çok karışık yazdım da sadf kısacası Uncharted fanları için kötü bir haber bu oyun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 yeter zaten uncharted serisi ps3'e. daha ustene koyacak birsey kalmadi gfdhfd adamlar suyunu cikardi cihazin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 naughty dog yazısı her okuduğumda hep heyecanlanıyorum acaba crash ile mi ilgili diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 ND her nesil konsolda farklı franchise'lara gidiyor ve bence bu kararlarından vazgeçmemeliler, Uncharted'ın suyu çıktı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 http://i.imgur.com/uEH5n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 http://www.eurogamer.net/articles/2011-12-13-the-last-of-us-preview Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 said: From the interview of vandal.net: - You'll control Joel throughout the game. - One player adventure. (No news of online mode - coop mode) - They're show a scene in which Joel is teaching Ellie how to shoot a gun (but the Dogs said that they're not sure if the scene will appear in the final version of the game or not). - A game centered in the relation of the two main characters (Joel & Ellie) and not on the infected. - Face animations and expressions will be done by hand. - It is still not known which is the relation between the protagonists. - To the infected & other survivors.. a third enemy'll appear: the mother nature. - In order to add more tension, more realism and nerve to the cinematics, it is being tried to imitate a style of "camera in hand" , something that we already saw with spectaculars results in the film "Children of the Men". -It'll be a game less linear than Uncharted, with exploration elements. my dick is hard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Chldren of Men tarzı olacaksa kamera açıları, hold on to your butts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Enslaved'in aynısı. Explore dediği de mario gibi yuvarlak şeyler toplicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 eleman gerard BUTTler değil mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 http://www.eurogamer.net/videos/egtv-inside-naughty-dog-the-last-of-us-special Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar