mokoko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 oyunu yükledim açtım steam üzerinde. update ekranı çıktı 27 mb'lık bi update yüklüyo ama download hızı 100den falan başlayıp bi anda 3 4 kb'ye kadar düşüyo. bu updateleri kendim indirip uygulayabilir miyim acaba oyuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 abi saçma bişey oldu, oluyor karakter yaratıcam, fakat seçtiğim hiçbi görsel özellik karaktere işlemiyor, bi tek male/female seçtiğimde değişiyor görüntü. bu ne la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 İlk an öyle olabilir, sonra düzelir. bide Add butonu var saç/sakal falan için seçtiklerini ekliyor karaktere belki de ona basmıyorsun. gerçi BF3 falan varken bu oyun cidden leş geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 tamam hallettim, advanced mode'a geçmek lazımmış illa yalnız milyon tane seçenek var karakter açarken, oyuna girdim belli bile olmuyor hiçbiri sdfs. oyun iyi gibi gözüküyor bu arada, ama araç kontrolleri biraz ağır mı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 araç kontrolleri client'ta değil sunucuda işlendiği için öyle geliyor ama öyle olmasa speedhack filan cılkı çıkar heh. Saeros said: abi saçma bişey oldu, oluyor karakter yaratıcam, fakat seçtiğim hiçbi görsel özellik karaktere işlemiyor, bi tek male/female seçtiğimde değişiyor görüntü. bu ne la? generate/randomize deyince ekliyor o özellikleri, sonra advanced'da ince ayar. Lord_Argos said: Patriot'da çok rus olduğu doğru. Bende Patriot 'da Enforcer 'ım, nick Cho. Karakter taşıma varmı Obeye'ye falan? Son zamanlarda gördüğüm en tehlikeli combo Shotgun ile sıkıp koşmak. Aime alamıyorsunuz, 3 vuruştada gidiyorsunuz. Anlamadığım şey ise şu comboyu yapanlarda şöyle ortak birşey dikkatimi çekti: Size bakmıyorlar (artık aim almıyorlarmı bilmiyorum) yere doğru bakarak koşuyor ve koşarak yanınızdan geçiyor, aniden size dönüp ateş ediyor. Sürekli tekrarlayınca ağzınıza edip gidiyor. Aimbot kullandıkları içinmi böyle artık bilemiyorum orasını. bilmiyorum transferi ama duymadım, düşük ihtimal. shotgun hadi neyse de desert eagle'la 1km'den sektirmeden vuran tipler çıkıyor, kesin aimbot heh. vardı öyle bir adam, 50 kere filan ateş etti ve asla ıskalamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 aimbot filan kötüymüş be bi de az önce öldüm ve crash yedim sdf benim pc mi yetemedi acaba oyuna nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 abi oyunu steam'den mi yüklediniz? ben steam'den yükledikten sora update etmiyo oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 steamden yükledim, update filan da etti valla yav. istersen oyunun kendi launcherını açmayı dene veya direk exe'sini aç steamapps'tan bu arada obeye serverındayım enforcer'ım nickim sael ekleyin lan çok yalnızım bu arada oyun dehşet ram yiyor ya, ram yetmezliğinden 2. kez crash yedim az önce meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Skype ver yada steam'den ulaş bize, öyle organize olup beraber giriyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 öf lan sinir oldum steamclient.dll.zip diye 25 mb'lık bişi yüklüyo launcher üstünden ama 100 byte'la falan yüklüyo artmıyo hız. bi türlü çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 xunn said: Skype ver yada steam'den ulaş bize, öyle organize olup beraber giriyoruz biz. bilemedim bi an, çünkü gerçekten çok kötü oynuyorum gerçi daha bugün başladım ama olsun çok kötüyüm fds. şöyle doğru dürüst fps gibi oynayabilseymişiz keşke kantırstrayk falan gibi. ama out of memory olayını çözdüm en azından oyunu oynayabiliyorum artık geliştiririm kendimi fıfıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Baita hepimiz çok korkunctuk. Baya kötüydük, anlayana kadar kötülük devam edecek sonra sopaya doymuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 asgard rage quit bile attı. "oynamam ben bu oyunu geçiniz abi" dedi, 10 dk sonra "hadi bi şans daha tanıyayım" dedi. o gün bugündür mutlu mesut yaşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 bi doğru silahımı bulsam cennetin öfkesini yeryüzüne indirirmişim gibi geliyor ama bulamadım malesef hayır mok gibi de para harcadım silahlara "dur şunu da deniyim" düşüncesiyle, hepsi fıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 hep dedim diyorum, her silah değişik menzilde iş yapar. silahınızın menziline göre konuşlanın. one size fits all silah yok. silahınızın iş yapmadığı menzilde dayak kaçınılmaz. ama iş yaptığı menzillerde takılmayı başarınca (ki iyi oyuncuların olayı bu genelde, menzili kapatabilmek, açabilmek veya sabit tutabilmek, bunları yapamazlarsa stage gereği silah değiştiriyorlar hemen) silaha alışmışsanız tekme tokat dövüyorsunuz. gold olmasa bile silver olunur rahatça. apb için wowhead benzeri site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 O tarz sitelerin çok işe yarayacağını düşünmüyorum. Zaten herşey oyun içinde yazıyor. Bir contact'a gidip menuyu açınca hepsini goruyorsun. Nedir bu Enforcer Sevgisi anlamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 oyun içindeki çubuklar çok yanıltıcı. arabanın durability 10 katı gösteriyor, açıp bakıyorsun siteyi %40 fazlaymış sadece. "bakın en hızlı ekran kartını yaptık" deyip rakibiyle arasındaki %5'lik farkı 1km gibi gösterip alttaki %95'i dahil etmeyen reklamlar gibi tam. gene hangi silahın hangi heavy barrel'la kaç kurşunla öldüreceğinin hesabı için filan tam rakamlar lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 oyunda dürbün vs gibi şeyler takamıyor muyuz silahlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Bildiğim kadarıyla hayır abi. Zaten dürbünlü kafası sniperlar var, zoom yapıyorlar sag clickle, pew pew vuruyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 tüh lan güzel gidermiş dürbün. bi de bugün pledge olayını filan keşfettim güzel oldu lan, ben direk random giriyodum item filan kovalamadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Onlar ziyan olmadı korkma, eger pledgelemezsen randomize olarak veriyor o puanları. girsek mi ya, ben yalnız oynamıyorum bu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 bu oyun beleş değil mi ya? bugün d&r de 19 liraya gördüm onun bi özelliği varmı ki yoksa dr çingenlik mi yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 agaya beleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Esnaf said: bu oyun beleş değil mi ya? bugün d&r de 19 liraya gördüm onun bi özelliği varmı ki yoksa dr çingenlik mi yapıyor f2p var oyunda, belki paket alınca premium özellikleri filan geliyodur ama çok tahmini bi cevap oldu bu bi bilene sormak lazım xunn said: Onlar ziyan olmadı korkma, eger pledgelemezsen randomize olarak veriyor o puanları. girsek mi ya, ben yalnız oynamıyorum bu oyunu. ha ziyan olmadıysa iyiymiş body armora kasıyorum şimdi fuck yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 ah be Blackjesus'imi ozledim euhe baya benzetmistimde herifler bot olayini baya azalttik falan yazmis indirip bir ugrarim size samle oyun oynamayali baya zaman oldu keyifli olur ragelerini ozledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar