Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

All Points Bulletin Reloaded

Sam

Öne çıkan mesajlar

sistem önbelleğini arttırdım bide gboostu indirdim kasılmalar geçti, arada out of mem ram hatasından crash yıorm ama :p

demin mavi ekran aldım mesela.

O diil de, bütün gece tüftüfle sıçtım meğersem yanlış silahmış.
sonra bone la süper bi final yaptık nerdesiniz ey pati!
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada
uzun menzilli silahlar için hunting sight, improved rifling,
yakın menzilli silahlar için cooling jacket, reflex sight,
güzel kombinasyon oluşturuyor gibi geldi bana.
arabaya steel plating ve fast fix chassis almak lazım sanırım, onun dışında değer bişi var mı arabalar için? armoured engine mesela?
Sosyal ağlarda paylaş

armoured engine kullanışsız çünkü araba tütmeye başladıktan sonra yanmaya geçmesini yavaşlatıyor ki tütmeyle yanma arasında az hp farkı var, ateş yemeye devam eden araba için anlamsız. ateş almayan arabayı da hemen bırakmak lazım zaten. ama yanmaya başlayınca arabadan inmeye vakit bırakmıyor ki o açıdan kötü. bütün eli yüzü düzgün arabalar max iki slotlu zaten, steel plating ve fast fix de yeterli gördüğüm.

isi'den almıştım ben rainbow dash ama selam vereni istiyordum, eyvallah çok makbule geçti. hatta dur şimdi girip alayım bitmeden ehe.

improved rifling de bence çok anlamsız çünkü 7 metre bonus çok az ve bloom arttıran herşey kötü. hedefi vuramıyorsan menzil sınırından ötürü dmg düşüşü olmuş olmamış önemli değil. heavy barrel'ın bazı seviyeleri bazı otomatik silahlar için iyi, ttk (time to kill) artışı yaratmayacak şekilde ayarlamak lazım. resmi forumlarda yönergeler var.

heh kaptım dash'in selam çaktığını, 5 tane don satıp parasını çıkartırım lol
http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20110929110409/nonsensopedia/images/4/41/Rainbow_dash_salute.png
Sosyal ağlarda paylaş

sam planlarıyla hannibal, viktor paso kostüm değiştirmesiyle face, ben kendimi deli gibi öne atmamla murdock, kojiroh insanlara kafa göz girmesiyle biey baraküs...

maşallah a-takımı gibi oynadık bu gece...

http://www.youtube.com/watch?v=6wRF_TE-0Pw
Sosyal ağlarda paylaş

aslında 3 slotlu silahlara güzel modifiyeler takarsanız çok çok rahat biçimde armas marketten alınan silahları çöp haline getirebilirsiniz.
çünkü armasta satılanların modifiye seçimleri çok kötü.

bi de önemli olan kullandığınız silahı iyi idare edebilmek. default smg alıp attığınız her kurşunu isabet ettirebiliyorsanız rahat bir şekilde whisper modelini kullanan kişiyle kapışabilirsiniz.

işin sırrı aimde. bi de düşmanları gafil avlayacaksınız.
mesela dün bi adam vardı oyunda. sürekli koşuyor sürekli ordan oraya geçip duruyor. onu ne zaman tek yakaladım düşünsem daha canını yarılamadan arkasından 2 kişi çıkıp beni vuruyordu.
benzeri bir şekilde ben başkasıyla kapışırken adam arkadan çıkıp beni öldürüyordu.
yani böyle fırsatçı oynuycaksınız oyunu.

bi de kombinasyonlar kullanmak lazım. birisi sniper olcak çatıda durcak, iki kişi close quarter silahı alcak yanyana ilerleyerek çatıya çıkmaya çalışanları alıcak. aynı anda iki kişi ateş ettiği zaman karşıdaki ne kadar iyi oynuyorsa da şansı olmuyor.
4. kişi de başka bir tarafta çatının etrafına toplananları alacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...