-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 çocukken kendi kedimi sokak kedisinden kurtarmaya çalışırken sol kolumu sokak kedisi ısırmıştı, ama öyle böyle tırnak ve dişlerini geçirmemişti. kanayan yere TÜKÜRDÜM. neden bunu yaptım bilmiyorum, ama aklımda insanın kendi tükürüğü panzehirdir diye kalmış (11 yaşında falandım galiba) hiçbir şey olmamıştı. ta ki şu ana dek. az önce şu hale döndüm, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 dün akşam 6 civarıydı bizim yemek. bu saatte çıkamam yarın sağlık ocağına gidip aile hekimine sorucam gerekir mi gerekmez mi diye. Ki kapandı çoktan yani zaten yara değildi adama göstermeye çalışsam şurayı tırmıkladı diye görmeyecektir bile büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 -Crawler- said: Esrk said: Yuh, korkaklarla aptallar bir aray gelince boyle oluyor demek ki. Kedi tirmalamasindan, elini parcalayacak derecede olmadigi surece kuduz felan gecmez. Yanlış kurmuşsun cümleyi. Fixliyorum. 2dk hastaneye gidip iğne olmaktan korkmak, aptallıktır. tek iğnemi saniyor sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 kedi tırmaladı die kuduz olunmazda ısırırsa belki edit: kedi tırmaladı die acile gitsem gtleri ile gülerler heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 O yönü de var işte. Dalga geçileceğime kuduz olur ölürüm daha iyi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 -Deno- said: çocukken kendi kedimi sokak kedisinden kurtarmaya çalışırken sol kolumu sokak kedisi ısırmıştı, ama öyle böyle tırnak ve dişlerini geçirmemişti. kanayan yere TÜKÜRDÜM. neden bunu yaptım bilmiyorum, ama aklımda insanın kendi tükürüğü panzehirdir diye kalmış (11 yaşında falandım galiba) hiçbir şey olmamıştı. ta ki şu ana dek. az önce şu hale döndüm, ORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORAORA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 oldun said: kedi tırmaladı die kuduz olunmazda ısırırsa belki edit: kedi tırmaladı die acile gitsem gtleri ile gülerler heralde gülmediler bana... abi normal prosedür bu gideceksin. Hem olman gereken bi aşı zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 hayatında yeni bir sayfa açılcak bu olaydan sonra, http://th00.deviantart.net/fs50/300W/f/2009/305/5/2/Real_Christy_sits_by_WhiteBlueWerecat.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 KEdi tırmaladı ise doktora gitmen lazım yani hayvan patisini yalamıştır ve mikrop varsa ağzında tırmağına da geçmiş olabilir. Ayrıca seni tırmalayan kediyi gözlem altında tut yani hayvan normal mi yoksa kudurdu mu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 daha önce de yazdım başka bir kuduz başlığına, buna da yazayım. şimdi normalde salya, kan, vs yoluyla bulaşan bir virüs kuduz. tırmalayarak geçmesi için kedinin 5 dakka önce falan yalamış olması lazım patilerini ve tırnağında salyası kalmış olması lazım. ikinci olarak derin olması lazım çiziğin, yani kanamayıp sadece kızardıysa pek bir problem yok. üçüncüsü kuduz aşısının yanında getirdiği abuk subuk riskler, gereksiz vücuda, beyine zararları var diye biliyorum. o yüzden ciddi bir şekilde derin değilse tırmık olmamak daha mantıklı gibi. ama "kediye baktım gayet normaldi" de büyük yalan. niye çünkü nasıl bizde kuluçka dönemi 2 ay civarında ise, kedi/köpeklerde de 1-2 hafta yanılmıyorsam. yani şu anda gayet normal olan kedi kuduz virüsünü taşıyor olabilir ve 1 hafta sonra delirebilir. size de bunu 1 hafta önce bulaştırmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Ayrıca yanlış yönlendirme olmasın ama kuduz büyük şehirlerde çok çok az görülen bir hastalık artık. Ama bu olmayacağı anlamına gelmez. Deeiğim gibi kediyi gözlem altında tutun ve gariplikler yapmaya başlarsa aile doktorunuzla tekrar görüşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 -Deno- said: çocukken kendi kedimi sokak kedisinden kurtarmaya çalışırken sol kolumu sokak kedisi ısırmıştı, ama öyle böyle tırnak ve dişlerini geçirmemişti. kanayan yere TÜKÜRDÜM. neden bunu yaptım bilmiyorum, ama aklımda insanın kendi tükürüğü panzehirdir diye kalmış (11 yaşında falandım galiba) hiçbir şey olmamıştı. ta ki şu ana dek. az önce şu hale döndüm, yalan söylüyorsun o benim fotoğraf lan. 2-3 sene önce çektirmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Kediyi bulamam neyse gittim aşımı oldum bulamayacağım için 5 tane aşı olacaığm böylece 1 yıl kafam rahat olacak. Kartta 6 aşı var ama bana 5 tanesine tarih verdiler. Heralde 5 yetiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Esrk said: Yuh, korkaklarla aptallar bir aray gelince boyle oluyor demek ki. Kedi tirmalamasindan, elini parcalayacak derecede olmadigi surece kuduz felan gecmez. ahhaha tipi kes. saçma sapan örnekler vermişsiniz ben tırmalandım vs diye de sizi trmalayanlar kuduz değilmiş demekki ki bişey olmamış size. ama bu arkadaşı tırmalayanın kuduz olup olmaması sizin istatistiklerinizle belli olmuyor. ben de çok tırmalandım 1 kere kedi de garip garip davranan bişey olduğundan gittim 2 gün iğne yaptılar sonra kedi sağlam çıktı kestiler iğneyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 baak bende kedi var diyen hipster show off yapılmış arada sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Bu arada 10 gün içinde aşı olabiliyormuşuz tutuyormuş yani. Bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 her kediye ısırıldığımda aşıya gitseydim memlekette aşı kalmazdı kedi sevip de her kediye atlamanın sonuçlarından biri tabi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 ben oldum valla içimi rahatlatmak açısından tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 bizim arkadaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Benim kafama şu takıldı şimdi. Yahu 7 ay önce oldum en son aşımı 3. aşımı bu doktor 5 tane olcaksın diyo şimdi ben bu 5 taneyi de olunca aşılar yüzünden kuduz olmayayım ? varmıdır böyle bişey hiçbir bilgisi olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Bunların hepsi bahane. Seni kobay olarak kullanıyorlar dostum, hala farkedemedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 kedi nasil tirmik atiyo lan, nasil tutucak da aticak koca tirmigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 kucukken yavru bi kedi elime yapisip tirmalayarak ve isirarak elimi parcalamisti kan revan, kedi kuduz aşısı oldu kurtuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Çok hastaneye sordum aşı olmaktan kuduz olunmazmış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 aquila said: kedi nasil tirmik atiyo lan, nasil tutucak da aticak koca tirmigi. ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar