Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Yemek yiyorum. Oturup iki Quarter Pounder yemeden, 5 lahmacun indirmeden doymuyorum. Biraz önce iki levrek, epey bir salata, üzerine de ekmek kadayıfı indirdim. Öğle yemeği de aynı büyüklükteydi. Ama beni görenler bilir, iskeletor modunda dolaşıyorum. Doktora gittim, onlarca test yaptılar. Kurttan, tiroid'e kadar her yere baktılar. En sonunda genetik bölümüne gönderildim, DNA'mı aldılar. Yok. Bir neden bulamadılar. İki hasteneye gittim, sonuç aynı. Doktor günde 3000 kalorilik diet verdi, uydum 3 ay, kilo yok. İstanbulda bir ay boyunca sırf Burger King beslendim; 2 kilo verdim, kolestrol hayatımda ilk ve son olmak üzere normalin dışına çıkıp 206 oldu; kilo ve diğer kan değerleri aynı. Witch-doctor arıyorum artık. Kan değerlerim kendimi bildim bileli normal, ne istersem yiyorum güzelce ama artık biraz kilo da gerek. Spor yaptım, dağcı oldum, fayda etmedi, üzerine kalbim olduğu ortaya çıktı. Vücut geliştirme filan bana pek mümkün şeyler değil yani. 1.83 boy ve 60 kilo yani. Durum bu. Defolu mal mıyım, neyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 iskeletor baya kaslı esasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 gece yatmadan ekmek kızart, üzerine nutella sür yanına da süt 6-7 dilim ye böyle yat göt göbek nasıl çıkıyor sonra izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 bir şey düzgün çalışıyorsa ellemeyeceksin. küçükken "aaa acaba bunun içinde ne var?" diye açıp baktığın kumandalı arabalardan feyz al. ot, reçetesiz ilaç falan kullanma sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 protein takviyeli spor yapacaksin.basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 bende uzun zamandır almayıyordum 60-65 bandından 65-70 e çıktım yazın spor yardırıp, kışın hareketsiz kalınca işe yarıyor sanırım bir de günde 3 öğün şart sabahları 3-4 adet poğoça ve türevleri öğlen sebzeli normal yemek artı tatlı akşamları çorba+ protein ağırlıklı yemek filan aldırır bir de düzenli sex hayatı tabi, elizabeth de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 6-7 saatlik otobüs yolculuğu da baya kilo aldrıyor ama hem otobüse binmeden önce hem mola da hemde indikten sonra yemke yiyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 BramStoker said: bir şey düzgün çalışıyorsa ellemeyeceksin. bi bozulursa sistem kilo vermeye çalışırken ağlarsın. keyifle yediğin yemekleri de yiyemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 sabah 9 akşam 6 ofis işine başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 story of my life dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 hayatında bi tempo varsa almıyorsun.bende öyleydi en azından.yediğime hiç dikkat etmezdim kilo da almazdım ama işte fakirlikle beraber tempo düştü.şimdi ittire ittire spor yapmaya calısıyorum 100 kilo olmayalım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 doktorun verdiği diyet yetersiz kalmış olabilir. neticede adam ortalamaya göre direk veriyo geçiyo. cinsel hayattır şudur budur derken enerji ihtiyacı fazlalaşabiliyor. ayrıca 5 lahmacun yerim doymam filan bunlar biraz boş laflar. her gün düzenli olarak ne yediğin önemlidir. çok insan tanıyorum çok yiyiyorum deli gibi yiyorum 5-6 lahmacun yiyiyorum diyor ama bakıyorsun ertesi gün hiç bir şey yemiyor. zayıflar hiç bir zaman kabul etmezler ama sorun iştah. eczaneden balık yağı hapı filan al biraz kilo alınca iştah düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Spor aga, en faydalisi yine. Hatta yap 2 ay duzenlice, birak. Sonra ökuz gibin olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 iştah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 100 kere cignemiceksin her lokmayı böyle bütün bütün yiyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 böyle metabolizmaya can kurban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 ben de aynı durumdayım abi bi tiroidlere falan baktırayım orda sorun çıkmazsa artık spor falan yani napabiliriz ki sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 lan ben de kıçımı yırtıyorum kilo almamak için. kıçımı yırtıyorum dediğim de tatava. bazen abartıyorum bazen az yiyorum ama inş kilo almam diyip duruyorum sdfg. herhangi bişe yapmıyorum kilo almamak ya da vermek adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 bu arada nasıl olsa kilo almıyorum ben yaa diye slim fit abanma elinde patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 oldun said: 100 kere cignemiceksin her lokmayı böyle bütün bütün yiyeceksin(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Kesinlikle spor + doğru beslenme.Bunları disiplinli bir şekilde yaptığın zaman vücut için artık rutine bağlandığından depolama/yakma kısmı evrim geçirip kilo almaya başlıyorsun. Spor derken illa ağır tempolu haşatın çıkacak modunda algılama vücuda belli zaman periyodlarına dağılmış düzenli gönderilmiş sinyaller bir noktadan sonra başta dediğim gibi standarta bağlanacağı için vücut metabolizmayı o tempoya göre yeniden düzenleyeceği için kilo almak kaçınılızmaz gibi birşey oluyor. Sıkıcıdır zamana bölünmüş kalori diyeti ve spor ama başardığında kesinlikle sonuç alıyorsun deneyimlere dayanarak yazıyorum. Dinlenme kısmınıda düzene soktuğun zaman günde 6 öğüne bölünmüş gerekli kalori/protein diyeti spor takviyesiyle kesinlikle başarılı (sağlıklı) sonuç verir. Uyumadan önce yağlı ye falan tavsiyelerini duymamazlıktan gel söylediğim şekil yavaş ama sağlıklı kazanç içindir 1-2 ayda harikalar bekleme yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 GERGE said: Doktora gittim, onlarca test yaptılar. Kurttan, tiroid'e kadar her yere baktılar. En sonunda genetik bölümüne gönderildim, DNA'mı aldılar. Yok. Bir neden bulamadılar. İki hasteneye gittim, sonuç aynı. Doktor günde 3000 kalorilik diet verdi, uydum 3 ay, kilo yok. İstanbulda bir ay boyunca sırf Burger King beslendim; 2 kilo verdim, kolestrol hayatımda ilk ve son olmak üzere normalin dışına çıkıp 206 oldu; kilo ve diğer kan değerleri aynı. ABİ SAKİN!!! ahahah, çok tehlikeli bir formül belki ama sigaraya başlayıp bırak, aynı senin durumunda olan ben 1.5 ayda 10 kilo fln aldım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 sigarayı bırak yazmaya gelmiştim. aylardır 60-61 arası takılı kalmıştım sigarayı bıraktığımın 5. günü şafağında 63.4 kiloydum. canım manyak gibi sigara istediğinden öküz gibi yiyorum sanırım 1 haftaya 70 olurum bi yandan spor yapıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 git yazılım mühendisliği oku +30 kilo kesin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Metabolizman baya güzelmiş, ama dayak yiyemeyeceğinin garantisi değil. Böyle konular açarak dayak yeme riskini arttırıyorsun GERGE. Entellektüel birikimin seni kurtarmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar