Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kilo alamamak

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Yemek yiyorum. Oturup iki Quarter Pounder yemeden, 5 lahmacun indirmeden doymuyorum. Biraz önce iki levrek, epey bir salata, üzerine de ekmek kadayıfı indirdim. Öğle yemeği de aynı büyüklükteydi. Ama beni görenler bilir, iskeletor modunda dolaşıyorum.

Doktora gittim, onlarca test yaptılar. Kurttan, tiroid'e kadar her yere baktılar. En sonunda genetik bölümüne gönderildim, DNA'mı aldılar. Yok. Bir neden bulamadılar. İki hasteneye gittim, sonuç aynı. Doktor günde 3000 kalorilik diet verdi, uydum 3 ay, kilo yok. İstanbulda bir ay boyunca sırf Burger King beslendim; 2 kilo verdim, kolestrol hayatımda ilk ve son olmak üzere normalin dışına çıkıp 206 oldu; kilo ve diğer kan değerleri aynı.

Witch-doctor arıyorum artık. Kan değerlerim kendimi bildim bileli normal, ne istersem yiyorum güzelce ama artık biraz kilo da gerek. Spor yaptım, dağcı oldum, fayda etmedi, üzerine kalbim olduğu ortaya çıktı. Vücut geliştirme filan bana pek mümkün şeyler değil yani.

1.83 boy ve 60 kilo yani. Durum bu. Defolu mal mıyım, neyim?
Sosyal ağlarda paylaş

bende uzun zamandır almayıyordum 60-65 bandından 65-70 e çıktım
yazın spor yardırıp, kışın hareketsiz kalınca işe yarıyor sanırım

bir de günde 3 öğün şart
sabahları 3-4 adet poğoça ve türevleri
öğlen sebzeli normal yemek artı tatlı
akşamları çorba+ protein ağırlıklı yemek filan aldırır

bir de düzenli sex hayatı tabi, elizabeth de olur
Sosyal ağlarda paylaş

doktorun verdiği diyet yetersiz kalmış olabilir. neticede adam ortalamaya göre direk veriyo geçiyo. cinsel hayattır şudur budur derken enerji ihtiyacı fazlalaşabiliyor.

ayrıca 5 lahmacun yerim doymam filan bunlar biraz boş laflar. her gün düzenli olarak ne yediğin önemlidir. çok insan tanıyorum çok yiyiyorum deli gibi yiyorum 5-6 lahmacun yiyiyorum diyor ama bakıyorsun ertesi gün hiç bir şey yemiyor.

zayıflar hiç bir zaman kabul etmezler ama sorun iştah. eczaneden balık yağı hapı filan al biraz kilo alınca iştah düzelir.
Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikle spor + doğru beslenme.Bunları disiplinli bir şekilde yaptığın zaman vücut için artık rutine bağlandığından depolama/yakma kısmı evrim geçirip kilo almaya başlıyorsun.
Spor derken illa ağır tempolu haşatın çıkacak modunda algılama vücuda belli zaman periyodlarına dağılmış düzenli gönderilmiş sinyaller bir noktadan sonra başta dediğim gibi standarta bağlanacağı için vücut metabolizmayı o tempoya göre yeniden düzenleyeceği için kilo almak kaçınılızmaz gibi birşey oluyor.
Sıkıcıdır zamana bölünmüş kalori diyeti ve spor ama başardığında kesinlikle sonuç alıyorsun deneyimlere dayanarak yazıyorum.
Dinlenme kısmınıda düzene soktuğun zaman günde 6 öğüne bölünmüş gerekli kalori/protein diyeti spor takviyesiyle kesinlikle başarılı (sağlıklı) sonuç verir.
Uyumadan önce yağlı ye falan tavsiyelerini duymamazlıktan gel söylediğim şekil yavaş ama sağlıklı kazanç içindir 1-2 ayda harikalar bekleme yani.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Doktora gittim, onlarca test yaptılar. Kurttan, tiroid'e kadar her yere baktılar. En sonunda genetik bölümüne gönderildim, DNA'mı aldılar. Yok. Bir neden bulamadılar. İki hasteneye gittim, sonuç aynı. Doktor günde 3000 kalorilik diet verdi, uydum 3 ay, kilo yok. İstanbulda bir ay boyunca sırf Burger King beslendim; 2 kilo verdim, kolestrol hayatımda ilk ve son olmak üzere normalin dışına çıkıp 206 oldu; kilo ve diğer kan değerleri aynı.

ABİ SAKİN!!!

ahahah, çok tehlikeli bir formül belki ama sigaraya başlayıp bırak, aynı senin durumunda olan ben 1.5 ayda 10 kilo fln aldım :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...