Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

betadan sonra almaktan vazgeçen?

bemre

Öne çıkan mesajlar

betasını oynamadım ama alıcam. seviyorum yeni çıkan MMO'ların ilk ayını herkeste bir heyecan, bir telaş yeni şeyler keşfetmenin hazzı.. Bu AoC'da Warhammer'da Aion'da Rift'te hep böyle oldu SWTOR'da da böyle olucak..

Pre-order keyi alabileceğim bir adres / site onerırsenız sevinirim ayrıca digital downloadı nerden yapıcam??
Sosyal ağlarda paylaş

ilk star wars filmimi izlediğimde 5 yaşındaydım
antalya'daydık, blaupunkt televizyonumuz vardı, star wars kaseti falan nerden bulucaz tabi antalya'da imkansız. ama ananemler almanya'da yaşıyordu o aralar, yazın filan geliyolardı antalya'ya bizim apartmanda daire satın almışlardı. yine öyle bi yaz tatilinde ananem star wars diye bişey getirdim yavuz sever diye verdi bize öyle bi kaset. allah, ben böyle şey görmedim. film almanca dublajlı olsa bile benim gözümde harika birşeydi. artık annem bana yemek yedirmek için çizgi film yerine star wars kasetini takıyordu, ben de paşa paşa yemeğimi yiyordum.

tabi sonra ben büyüdükçe teknoloji de gelişti, tüm filmlerini çatır çatır izler oldum star wars'un. dizilerini mizilerini izledim, gittim kendime ışın kılıcı aldım, baya çılgın bi star wars fanı olmuştum yani anlayacağınız.

swg çıktı sonra, deliler gibi onu oynadım, tüm galaksiyi avcumun için gibi öğrenmiştim artık. tabi daha sonra oyunun kolunu bacağını kestiler, tatlı bir hatıra olarak geçmişte kaldı. o yüzden yeni bi star wars mmo'su geliyor dediklerinde elimde tuttuğum içi kola bardağı yere düşürmüştüm. daha sonra diğer elimde tuttuğum içi kahve dolu kupayı, gözlüğümü, anahtarlarımı (hala bulamadım) ve omzumda duran cep telefonumu düşürdüm. çok sevinmiştim, sonunda bir kez dhaa star warsun inanılmaz evreninde maceradan maceraya koşabilecek ve sith lordlarına karşı mücadele edebilecektik.

beta kayıtlarının başladığını öğrendim gün hemen kayıt oldum ve mutlu gün geldiğinde mutlu haber de gmail hesabımın inboxına gelmişti; betaya kabul edilmiştim. aynı gün downloada başladım ve 3 gün sonra weekend beta başladığında ilk oyuna girenlerden biri oldum. fakat oyuna girdiğimde görüceklerime beni hiçbir şey hazırlamamıştı.

oyun bir felaketti. grafikler sanki beni parmaklarıyla gösterip gülüyorlar ve dalga geçiyorlardı. questler swg'nin yokluğunda uzun süre oynadığım bir mmo olan world of warcraft'ın çok çok benzeriydi. bir jedi knight olarak adım başı bir şeyler öldürmeye zorlanıyordum ve hatta bu benden bekleniyordu. o kadar büyük bir umutsuzluğa düşmüştüm ki sonunda imparatorluk için savaşacak kadar düşmüştüm. fakat bu tarafta beni tatmin edecek bir şey olmadığını görerek oyundan çıktım ve oyunu uninstall ettim. donuk gözlerle bu kadar zaman beklediğim oyunun bilgisayarımdan silinmesini beklerken kendimi ve hayatımı sorguluyordum, çünkü star wars gittikten sonra içimde oluşan boşlukla nasıl başa çıkacağımı bilemiyordum.

bu hezeyandan sonra açıp star wars filmlerini tekrar izledim (4-5-6, 1-2-3)fakat artık star wars izlemek bile bana zevk ve heyecan veremiyordu, luke skywalkerın pasifliği ve anakin skywalkerın kötü oyunculuğu iyice gözüme batmaya başlamıştı. anakin jedi akademisindeki küçük çocukları öldürdüğünde bile içimde bir kıpırtı olmadı.

çok uzun yazdım bağışlayın, fakat içimdekileri dökmem gerekiyordu. umarım beni bu derece hayalkırıklığına uğratan bu oyun başka star wars hayranlarında aynı etkiyi göstermemiştir. iyi forumlar
Sosyal ağlarda paylaş

oyunlar adı üstünde olacak ama oyun oynamak için oynanır kimse size buyurun bu oyunumuzda yaşayın diye oyun yapmaz bu kadar fazla kaptırmayın kendinizi eğleniyorsanız oyun güzeldir yok eğer eğlenemiyorsanız oyun kötüdür ama bu güzel ve kötü de size göredir çünkü sizin eğlenemediğiniz yerde başkaları eğleniyor olabilir ve oyunlar araçtır amaç değildir ha neye araçtır yine aynı şey eğlenmenize araçtır role play oyunu bile olsa amaç olamazlar sizi kendi içinde gerçek bir jedi şövalyesi olarak yaşatamazlar
Sosyal ağlarda paylaş

hamsilipilav said:

Saeros said:

o yüzden yeni bi star wars mmo'su geliyor dediklerinde elimde tuttuğum içi kola bardağı yere düşürmüştüm. daha sonra diğer elimde tuttuğum içi kahve dolu kupayı, gözlüğümü, anahtarlarımı (hala bulamadım) ve omzumda duran cep telefonumu düşürdüm.

wtf

adam bu olmuş duyunca galiba sdasdfgh
Sosyal ağlarda paylaş

Wow falan hep hikaye Star Wars Galaxies gibi bir oyun çok zor gelir artık bence arkadaşın özlemi beklentisi daha önce bir star wars mmo su oynamış olması ve bu oyun tor dan wow dan bile iyidi onlardan önce çıkmış olmasına rağmen bu benim şahsi fikrim. Crafting olayı çok güzeldi bi kere. Sonra ortalıkta jedi tek tük görebilirdiniz görünce heyecanlanırdınız. Zaten jedi ortalık bi yerde ışın kılıcı çıkaramazdı çıkarırsa sanırım bounty koyulurdu öyle hatırlıyorum. Jedi olmak zordu gerçekten. Rifleman, Pistoler , Smugler , Bounty Hunter vs bir sürü class vardı ve silahlarında özellikleri vardı yine yanlış hatırlamıyorsam bir rifleman 45m den atış yaptığında en fazla hasarını yapabiiyordu ve o koca tüfeğiyle yakından ateş edemiyordu mantıken şimdi öyle mi hayır neden 9 yaşındaki bebeler oynasın diye kolaylaştırılıyo artık oyunlar sanırım neyse sınav stresinden saçmaladık heralde bu swg özlemi bitmeyecek ya
Sosyal ağlarda paylaş

ben aldım bile, preorderla. 15inde başlıyorum oynamaya.

Bu arada SWG gayet kötü oyundu. İlk oynadığı MMO SWG olanlar beğenmiştir belki.

Taraflar arası dengesizdi, tüm oyun grinding üzerine kuruluydu, saçma sapan bir buff sistemi vardı buffsız bir şey yapılamıyordu, classlar arası komple dengesizdi teras kasi saçmalığı vardı tabanca sniper rifle'dan daha çok zarar veriyodu vs vs, jedi olmak için abuk subuk şeyler kasmak gerekiyordu. quest falan namına bir şey zaten pek yoktu, gidip terminalden 3 tane bıcır öldür diye görev alıyoduk anca. daha sonradan oyunu fps'ye çevirdiler abuk subuk skill değişimleriyle. iyice yalan oldu.

SWG'nin iyi olduğu 2 şey vardı, craftsmanship ve housing.

Tabii bütün bunlara rağmen oynadık SWG'yi uzun süre o ayrı.

Ancak ToR bayağı iddialı geliyor. Tek sorun var, oyunun her şeyi buram buram Mass Effect kokuyor, o havayı tam atamamışlar oyundan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...