Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pokemon niye çıkmıyo


Artariel

Öne çıkan mesajlar

kaç yaşında adamlarsınız hala pokimon mokimon falan uğraşmalar. gidin bir arkadaşım ya... bitek bu degil abi yani.memleket meselesi gibi oturup tartışması falan bide.yahu akıl sağlığı yerinde yaşını basını almıs kaç adam sunu tartışır ya bu kadar?ben 20 yasındayım ekmek elden su golden yasıyorum okula gitmekten baska hiçbir görevim yok.ben wowda spell power ın verdigi dmg ın hesaplamasını veya ne bileyim sc2 de spend quotient hesaplamasıyla falan ugrasirsam kimse bana bisi demez ugrasmiyorum da nitekim ama arkadasım senın ısın gucun yok mu ya.ben hiç reröre etmedim yani belirttiğim üzere geldim samimi bi sekilde uzmana gorun falan dedim yani.27-28 yasında oldugunu dusunuyrum bilmiyorum tam ama bu yasta bi insanın bunlara bu kadar kafa yorması sağlıklı değil.gerçekten degil yani.git iş güç derdine düş kariyer derdine düş askerlik derdine düş ne bileyim bi sorumlulugunla ilgili derdin olsun ya.he eğer sen bunları bu yasında dert etmiyosan bunun sayılı acıklamaları vardır ve bunlardan birisi de sen ailenin gotune güvenen ve 25 üstü bi yaşta hala ailene yük olan bi adamsın net.neyse abi ben acil şifalar diliyorum baska bisi demiyorum yanı.sabaha kadar tartısın cok da sikimdeydi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Ne pokemonu lan iyi misiniz ?


aslında pokemon çok iyi bi kafa ya.
yani cidden mmorpg'si zevkli olur bunun.
wow'daki hunterları ve onların gelişmişlerini düşünün,
savaşı pokemonun üstlencek, sen arkadan emir vereceksin.
gameboy'daki gibi tam turn based olmuycak, ama verdiğin komutlar arasında belli bir süre olcağı için turnbased etkisi vercek.
trainer olarak iki şey yapabilirsin, ya pokemonuna "helal aslanım" diye konuşarak buff vermek, ya da "git dal kulağını ısır" diyerek emir vermek. eğer belli bir süre emir vermezsen pokemonun kendi kafasına göre random bir saldırı gerçekleştircek.
trainerı ayrı geliştircen, pokemonu ayrı geliştircen. işte ne biliyim ninja kıyafetleri giyen bir trainer olursan pokemonun da daha hızlı olcak, karateci bi trainer olursan pokemonun daha çok damage vercek felan.
pokemonu geliştirdikçe kendi yapacağı random saldırılar daha efektif olacak, rakibine uygun ataklar çekicek felan.

yani aslında pokemon pre-teen bir konsept olsa da, mmorpg olarak düşünürsek epey bir potansiyeli var.

Iggy said:

pokemon mmo var zaten.

bayada iyi diyolaaa

pokemon world online


fan made sanırım bu,
nintendo yapsa çok daha güzel olabilirdi.
zaten direk gb versiyonunu multiplayer'a uyarlamış olmuşlar.
3d bir mmorpg çok şahane olurdu şu sistemle.

ama nintendo pokemon blue&red'den pokemon black&white'a kadar şu oyunu neredeyse hiç değiştirmediği için mmorpg yapmaya niyeti yok gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...