slickers Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Türkiye'de gösterildiğine göre yasalara aykırı falan olmasa gerek.İzleyelim. Lisansı adları Paticik olmayan bazı tüzel kişiler tarafından alınmış olduğuna göre burada göstermek yasalara aykırı olsa gerek. -gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 izledik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 kacırdım ya telefondan gördüm pcye gecene kadar kaldırmıslar izlicektim bi öm atsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 ya iyide milyon tane gol videosu olsun, müzik videosu olsun video konuyo telif haklarını delen. bunu niye sildiniz ki şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 marijuana flnya ondandır dsfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 mokoko said: ya iyide milyon tane gol videosu olsun, müzik videosu olsun video konuyo telif haklarını delen. bunu niye sildiniz ki şimdi? (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 hapç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 noldu abi esrar içen gençler dehşet mi saçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Farklı bölümler, farklı yetkililer. Yoksa beni tanıyan kimse gelip de esrar yüzünden kaldırdığımı düşünmez yani. Forum kuralları madde 7: Telif hakları olan her türlü ürünün paylaşımı yasaktır. (Benim ek yorumum: Creative Commons gibi lisanslar hariç tabii) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 GERGE said: Yoksa beni tanıyan kimse gelip de esrar yüzünden kaldırdığımı düşünmez yani. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 e bi öm atın bari maça kadar izlicek bişeyim olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 abi yutuba başlığı yazın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 GERGE said: Yoksa beni tanıyan kimse gelip de esrar yüzünden kaldırdığımı düşünmez yani. buna içilir :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 GERGE said: Farklı bölümler, farklı yetkililer. Yoksa beni tanıyan kimse gelip de esrar yüzünden kaldırdığımı düşünmez yani. dude... B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 parti mi var beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 3lü 5li Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 GERGE said: Farklı bölümler, farklı yetkililer. Yoksa beni tanıyan kimse gelip de esrar yüzünden kaldırdığımı düşünmez yani. Forum kuralları madde 7: Telif hakları olan her türlü ürünün paylaşımı yasaktır. (Benim ek yorumum: Creative Commons gibi lisanslar hariç tabii) ahaha şaka mısın abi video youtube'dan konulmuş telif hakkı diyorsun burda ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 otomatik kaldırmayı aşmış ve youtube'dan silinmemiş diye telif hakkı olmayan bir videoyu yayınlayamazsınız. Ha kaldırmasak kimin umurumda? Kimsenin umurunda değil fakat madem her konuda, her bölümde kurallar kurallar diye takılınıyorsa bu forumda GERGE'nin yaptığı hareket doğru bir girişim, boşuna adamın üstüne gitmeyin. Onun dışında video şikayet edildiği takdirde kısa sürede kaldırılır. Hatta deneyelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 esrar artık hiç kesmiyor, kokaini güç yetmiyor, eroin de öldürüyor, extazi vay vay vay vay vay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 deneyelim 1 hafta içinde kaldırılmazsa bu topice koyacak mısın geriye şurdan da fikir edinilebilir videolar var http://natgeotv.com.au/tv/inside-marijuana/videos.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 benjani said: esrar artık hiç kesmiyor, kokaini güç yetmiyor, eroin de öldürüyor, extazi vay vay vay vay vay. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Fistan said: GERGE said: Farklı bölümler, farklı yetkililer. Yoksa beni tanıyan kimse gelip de esrar yüzünden kaldırdığımı düşünmez yani. Forum kuralları madde 7: Telif hakları olan her türlü ürünün paylaşımı yasaktır. (Benim ek yorumum: Creative Commons gibi lisanslar hariç tabii) ahaha şaka mısın abi video youtube'dan konulmuş telif hakkı diyorsun burda ahaha ben de böyle düşünüyorum paticik ile alakalı bir durum yok ortada videonun kaynağı youtube değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 GERGE said: Farklı bölümler, farklı yetkililer. Yoksa beni tanıyan kimse gelip de esrar yüzünden kaldırdığımı düşünmez yani. Pass me the bong bro. http://i.imgur.com/3xEO1.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar