Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 "onlar Türkiye'nin en hızlı online oyun takımı, onlar internetin uzmanı ve onlar internete diesel ile bağlanıyor" http://www.youtube.com/watch?v=719GAgmJhNs yıllardır kotayı bize dayatmış ttnet'in "ÜSTELİK KOTASIZ" diye reklam yapmasına mı gülsem, yoksa Türkiye'de adı çıkmış ttnet'in böyle iddialı bir reklam yapmasına mı... bizim için de "onlar Paticik! onlar fakir! onlar halen dial-up kullanıyor!" diye bir reklam yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Telefondan izlemek istemiyorum takım gerçek64i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Turnuvada 25TLlik plastik tuslu klavyemi kullaniyorlarmis demekki o kadar hizli degiller zira yurtdisindaki ornekleri Razer klavyeli turnuvalarda oynuyorlar hatta turnuvaya katildilar diye kafadan hediye ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 kotasız olunca ne yapıyorlarmış, bütün gün oynasan 100mb tutmaz ki heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 mazota gecsinler, daha ucuza gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Sam said: kotasız olunca ne yapıyorlarmış, bütün gün oynasan 100mb tutmaz ki heh. This. Benim tespitlerim ; 1 saatlik dota oynamak 7-8 Mb 8-12 saat uo açık bırakmak 50-100 Mb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Şu reklamda oynayan elemanlara vatan haini gözüyle baktım yalnız direk ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Hala cs oynuyorlar, saygi duydum ya sdsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Myshkin said: Şu reklamda oynayan elemanlara vatan haini gözüyle baktım yalnız direk ahahaha asdfasja aynen. progamer olmaları mümkün değil. arka sokak internet cafesinin kantır-kınaytçı tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Beyler siz oyun dünyasını xbox ve ps3ten oluştuğunu sansanız da yıkılmayacak olan "pro gaming" muhabbeti vardır o reklamdaki gençler yurtdışına "cs turnuvası"na katılmaya giden oyuncular. Casual olmanın kitabını yazacaksınız az kaldı. Reklamdaki saçmalığa diyecek bir şey yok o ayrı ttnet sunamadığı hizmetin reklamını yapıyor. Zaten direk sikayetvara yazmıştım yanlış bilgilendirme yapılıyor dava açacağım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 açılın hava alsın, internetin uzmanıyım ben!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 osmanı da görmek isterdik o reklamda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Osman'ın "progamer" geçen post sayısı ile tüm postlarının oranı %99.8 Bu arada reklamda ki hiçbir adamı görmedim, duymadım daha önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 bu pinglerle nasıl progamer olcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Lathspell ilkkez progamer kelimesini kullandım : İşte o kanıt http://www.google.com.tr/search?q=osmaniac+progamer+site%3Apaticik.com&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a Bone ben hiç pro olmadım :| olmam da. hardcore forever ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 yeşil kulaklıklı lamer chris burada aeahhu, bir reklamın her frame'i dandik olur mu aga ya pmden sevginizi yollayın, ben yollayacam abv http://forum.paticik.com/profile.php?39,255558 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 OsManiaC said: Beyler siz oyun dünyasını xbox ve ps3ten oluştuğunu sansanız da yıkılmayacak olan "pro gaming" muhabbeti vardır o reklamdaki gençler yurtdışına "cs turnuvası"na katılmaya giden oyuncular. Casual olmanın kitabını yazacaksınız az kaldı. Reklamdaki saçmalığa diyecek bir şey yok o ayrı ttnet sunamadığı hizmetin reklamını yapıyor. Zaten direk sikayetvara yazmıştım yanlış bilgilendirme yapılıyor dava açacağım diye. casual olmanın neyı kötü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 bu DSL reklamının tek güzel yanı Murat Uncuoğlu'nun parçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 benjani said: bu pinglerle nasıl progamer olcaz ttnet'e geçip kotasız dsl alınca pingler düzeliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 2 reklamda oynıcam diye hergün sövdüğün ttneti övmek nedir, prolamerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Reklam basarisiz da, oyunculara/oyun oynamaya yonelik bir reklam yapilmasi bile bir gelismedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 orası öyle. bi de çocuklara küfür ediyoz hainler falan diye de kaç para aldıklarını sormak lazım. ona göre ben de satarım valla çükmüşüm progamerlığını sdfkasdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 kotasız alın sınırsız pron dese ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 a4tech klavyeyi kes asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ahaha abi progamer diyince osmaniac summonlanıyo direkt oh wai- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar