Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Eğer kapıyı kırıp girmişlerse askerler ateş açtıysa da yapacak bir şey yok aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Tam belirgin olmayan öncemi ateş açıldı yoksa sonra mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 insan olun azcık ya, hayatta yaptığınız herşey inanılmaz mantıklı ve tutarlı sanki ? ölümcül de olsa yapılan bir hata bu orası kesin bunu tartışmıyorum ama şu gerçeği de gözardı etmemek gerekiyor : hacca gidenlerin çoğu 70+ insanlar. yaşlı insanların güncel hayatla bildikleri sınırlıdır, cahillik edebilirler. fakat bu duruma " APTALLIK YAPIP ÖLMÜŞLER OH OLSUN " demek en basit tabiriyle hayvanlıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Oh olsun demek hayvvanlık evet katılıyorum ama bu olaydan milleti gazlamaya çalışırlarsa yaptıkları şeyi tanımlayabilmek için banlanmayı göze almam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 bu basliktan kavga istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 SouLKilLeR said: Jeeztro said: SouLKilLeR said: aktiftablet said: Abi karayoluyla dönmek ne ya? Amacı ne gerçekten? Aynen. abi, çok garip bir forum burası ya. 1-klostrofobi 2-arkadaşın dediği gibi tadını çıkarmak, yolculuğun. 3-uçak korkusu (1 ve 3 aynı şey değil onu da açıklatmayın) al sana amacı. İyi de iç savaş yaşayan bir ülkenin ortasından geçiyorsun. :/ Bunun da mantığını açıklarsan pek bir memnun olacağım. adamlar haklı, ya da çok mantıklı bir olay demedim. sormuşsunuz cevap verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLKilLeR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Jeeztro said: SouLKilLeR said: Jeeztro said: SouLKilLeR said: aktiftablet said: Abi karayoluyla dönmek ne ya? Amacı ne gerçekten? Aynen. abi, çok garip bir forum burası ya. 1-klostrofobi 2-arkadaşın dediği gibi tadını çıkarmak, yolculuğun. 3-uçak korkusu (1 ve 3 aynı şey değil onu da açıklatmayın) al sana amacı. İyi de iç savaş yaşayan bir ülkenin ortasından geçiyorsun. :/ Bunun da mantığını açıklarsan pek bir memnun olacağım. adamlar haklı, ya da çok mantıklı bir olay demedim. sormuşsunuz cevap verdim. Peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 link verin link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ateş edildimi, ateş edenler kim, ortada gerçekten bizim hacıların içinde olduğu bir araç varmı vs vs. Saldırı anı videosu falanda düştü. Nekadar tesadüfi şeyler dimi bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 (tu) Bir de bazı gelenekleri değiştiremezsiniz, karadan gelme eskiden beri süregelen bir hadise. Gitmek isteyince insanlar gidiyorlar ama haberin doğruluğu merak konusu arkadaşın dediği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 kaynak surasi http://www.haberturk.com/dunya/haber/689920-turk-haci-konvoyuna-suriyede-ates-acildi . ha ne kadar dogru onu türk gazetecilerine soracaksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Adamlar günahları zaten sildirdik, geze geze dönelim ölsek de bi şey olmaz mantığında demek ki. Ne kadar cesuruz, ülkede savaş var biz takılalım abi siz devam edin. Yarın bakanlık çıkar onlar hacı, bari hacılara ateş etmeseydiniz der çoluğun çocuğun gözünün yaşına bakmayan ülke için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Emin değilim bilen biri açıklasın; ilk ateş bizimkiler kaçınca mı edilmiş yoksa ateş sonrası mı bizimkiler kaçmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Haber doğru/yanlış olabilir aslında ben orasında değilim. Medya sürekli olarak birşeyleri manüple ediyor toplum üzerine. Burada konuşuyoruz mesala alenen suriye üzerine itiliyoruz. Adamlar BM konseyinde rusya/çin aksi yönde oy vermeseydi gireceklerdi ama şimdi giremedikleri için bizi sürmeye çalışıyorlar. Ama medyada mesala hiç böyle bişi yok. Bayrağımızı yaktılar hacılara saldırdılar blablabla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 "Türk arapsız yaşayamaz! Kim ki yaşar der delidir!" diyodu sayın başbakan. Kandırdın bizi başbagan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 kendi cumhurbaşkanının adını bilmeyen bir halkın suriye'de içsavaş olduğunu bilmelerini veya bunu umursamalarını mı bekliyorsunuz? adamlar hacı olmaya gidiyor, nerenin politikası nasıldır bunu düşünmeye değil. ha turizmi düzenleyen bir şirket varsa onun suçu suriye üstünden getirmeye çalışması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 O güzergahı karayoluyla geçmeye çalışmak en iyi tabirle saflıktır, başka bir şey değil. Bahane bulmaya gerek yok. Hadi hacılar saftır, cahildir, gündemden haberleri yoktur, cumhurbaşkanını tanımıyordur vs. de, zaten Esenler - Mekke bileti alıp gitmiyorlar hacca; tur şirketleri, rehberlik ajansları vs. bir sürü şey var bu işleri düzenleyen; onların gündemi takip etmemek, bölgeyi bilmemek gibi bahaneleri olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 topicte hacılara anlamsız bir sorumluluk yükleme çabasındasınız. "bahane bulmaya gerek yok" felan. dediğim gibi hacca giden herkes sizin kadar "gündem konusunda hassas" değil. aman şurda savaş varmış gitmiyim, aman şurda domates fiyatları pahalanmış gitmiyim, aman şurda saçı uzunları dövüyorlarmış gitmiyim diye düşünen kişiler olsa zaten hacca gitmezdi o gidenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 bone nasıl bir genelleme bu ya.hacca gidenler gündem konusunda hassas değil hacca gidenler gazete okumazlar tv izlemezler bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 bugün de isveçtekilere bundan bahsediyordum, "master bitince geri dönünce ne yapmayı planlıyorsun?" diye sordular, "inşallah gitme durumum olmaz" dedim. "niye ki" diye sordular, her gün uyandığında "nolur bugün başıma bir şey gelmesin, pkk'lının teki bana saldırmasın" diyerek yaşadığımızı anlattım. budur işte üstteki olay. adam belki karakolun önünden geçerken ölecekti orda, "istatistik" verilerinin bir parçası olcaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 .belli bir yaşa erişmiş.dini için yüzlerce km öteye gidebilecek zekaya ve paraya sahip adam. oturup gündemi takip edemiyor mu yani sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ABD finansal ve askeri zorluklardan dolayi suriye ye direk saldiramiyor, bizi kiskirtiyor. Bakalim hukumetimiz ne yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Bone said: topicte hacılara anlamsız bir sorumluluk yükleme çabasındasınız. "bahane bulmaya gerek yok" felan. dediğim gibi hacca giden herkes sizin kadar "gündem konusunda hassas" değil. aman şurda savaş varmış gitmiyim, aman şurda domates fiyatları pahalanmış gitmiyim, aman şurda saçı uzunları dövüyorlarmış gitmiyim diye düşünen kişiler olsa zaten hacca gitmezdi o gidenler. haklıymışsın http://www.ntvmsnbc.com/id/25299126/ yani ortada bi kumpas falan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 gül onu baska mevzuları kapatmak için sölemiş. olauy kızışmasın diye değil. otobüsle gelenler hacıalr değil, mevsimlik calışmaya arabistana gidenler. Turların falan tuttuğu işciler yuanı. ama turlar bunlaraın ucaklarınıda hacılara verip bunlara otobüsle dönüceksiniz demiş. adamlar konsolosluğa falan başvurmuşl bize ucak bulun diye, ama cevap gelmemiş. en sonunda vize süreleri bittiği için mecburen otobüsle dönmek zorunda kalmışlar. mevzu öle hacca gittiler yolda saldırıya uğradıalr değil yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 ki zaten ta başlığın başında dediydim hacca karayoluyla gitmek yıllardır yasak diye, niye inanmadı bana kimse :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar