Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Düşen insanlar


odullusoru

Öne çıkan mesajlar

hani şu kafasını gözünü kıran, çarpan insanların videoları oluyor ya "çogg gomikkk hahahah :):)" diye youtube'a filan koyuluyor akıllı.tv gibi yerlerde yayınlanıyor. acaba bende mi arıza var komik filan bulmuyorum ben bu videoları hatta tam tersi adamlar kafasını kaldırıma küt diye çarptıkça içim acıyor. hayret.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yolda yürürken takılıp düşüne gülmek için gülünmez. baktın adam takıldı hahaha ulan düz yolda gidemedin dersin ki adam hüzünlenmesin kendini mal hissetmesin diye gülersin aslında. işin içine mallık girdiği ölçüde kahkahan o kadar artar. sıfır mallıkta tebessüm olur(arkadaşın sizle konuşurken yoldaki taşa takılıp sendelemesi)(aslında bu o anki konuşulan konuya bağlı-tartışırken oluşan tebessüm, başka bir arkadaşın mallığını anlatırken takılırsa kahkaha)

mesela düşünsenize baya kalabalık bir yolda yürürken taşa takılıyorsunuz. düşüyorsunuz. kimse gülmüyor.

ama üstteki videoda var, adam kamyonetin arkasından uçaksavar? ateşliyor kamyonetin arkası dağılıyor, adam düşüyor. bu komik. çünkü durum ve ortam komik. kim bilir kaç kez kullanmışlar dayanamamış artık araç. gülüyorsun.

bi de gerzeklik yaparken madara olan insana gülünür. sandalye ile oynar mesela arkadaşın. bellidir yani arkaya düşmesi ahahaha gerizekalı dersin. ya da yürünmeyecek yerde yürür, yapılmayacak şeyi yapmaya kalkışır.

yoksa adam pro kaykaycıdır merdivenlerden düşer. gülünecek birşey yoktur. ciddiyet ile oluşan faillar komik değildir. gülünmez de. olimpiyatlarda yüksek atlayan adamın sopası kırılınca gülmezsiniz ama partide sopa ile atlamaya çalışan adama aynı olay olsa gülersiniz.

ha bir de kedi köpek düşmesine her türlü gülünür.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...