Sam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 suark interface olmayacak, fotojenik olacak. bu sefer silmiyorum herkes görsün nasıl ss atmamak lazım geldiğini. suark gibi ss atmayın, siliyorum. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 interface fln var ama güzel denk geldi. Atını hep çok sevmişti evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 atını seven kovboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 http://i.imgur.com/I7qny.jpg http://i.imgur.com/IHwJR.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Dragon Fear said: Tebrikler..Kazandınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 teşekkürler ama o geçen ayın yarışmasının fotosuydu. bu ay daha iddialı yarışmacılar var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 hiç sevmedim seçilen fotoları sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 silverhoof said: Dragon Fear said: Tebrikler..Kazandınız.. bu bariz girmeliymiş listeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 kazandı zaten geçen ayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ha tamam o zaman pardon devam edin sdf ben de koyuyorum bi tane interface var diye silebilirsiniz ama güzel anılarımıza hitap ediyor sdf http://i7.photobucket.com/albums/y269/odedfehr/planescapee.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 http://i.imgur.com/mdTYz.jpg dun CRIMINAL SCUM avlarken, direksiyonda sam var, yaninda oturan mor afrolu pembe nigga pop, tam gaz kovalamaca sirasinda hic gerilmeyen, cleik gibi sinirleri ile arkamda sakin sakin oturanda bonbon, sanirim bu sahnenin devaminda kafamiza roketi yiyip infilak etmistik tam hatirlamiyorum ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 hangi oyun bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 APB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 eve online gate dekı concord güçleri ve t3 tengu gemimiz ve tengunun ptlama raporu rapor o/ bu gun /2011.05.23 13:23:00/ yeni uye olmuş bir kardeşe yanında takılmak için gittik ee yardım da ettik.ilk odadaki tum npc leri kestik ona ,,sen buranın lotlarını topla ,ben oteki odaya girem ordakileri kesem ,, dedik kesim işi bitince arkadaş ,,gorev bitti ,,dedi. biz salvage de yapam dedim ve aynı sistemdeki istasyondan salvage aldım geldim. tum wrekler beyaz kilitlendik .. ama salvage yerine ateşe bastık konkord geldi bizi patlattı sad smiley . 600m zararım var,evlât acısı gibi sad smiley 2011.05.23 13:23:00 Victim: destur Corp: AY YILDIZ Alliance: TORTUGA CARTEL Faction: Unknown Destroyed: Tengu System: Ichinumi Security: 0.9 Damage Taken: 8861 Involved parties: Name: CONCORD Police Commander / CONCORD (laid the final blow) Damage Done: 8861 Name: Sagacious Path Fighter / Unknown Damage Done: 0 Destroyed items: Heavy Missile Launcher II, Qty: 4 Medium Capacitor Control Circuit I, Qty: 2 Heat Dissipation Amplifier II (Cargo) Widowmaker Fury Heavy Missile, Qty: 195 Tengu Defensive - Adaptive Shielding Tengu Engineering - Augmented Capacitor Reservoir Tengu Electronics - Dissolution Sequencer Salvager I Tengu Propulsion - Fuel Catalyst Tengu Offensive - Accelerated Ejection Bay Caldari Navy Ballistic Control System Heat Dissipation Field II, Qty: 2 Medium Bay Loading Accelerator I Dropped items: Heavy Missile Launcher II, Qty: 2 Medium Shield Booster II Widowmaker Fury Heavy Missile, Qty: 39 Widowmaker Fury Heavy Missile, Qty: 5499 (Cargo) Dread Guristas Explosion Dampening Amplifier Heat Dissipation Amplifier II Caldari Navy Ballistic Control System, Qty: 3 Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 http://cloud.steampowered.com/ugc/651004495513807636/68A9F1556426577688FFCA97EE5D8783D4E7BCA2/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 ee noldu yaw.. :S kazanan yok mu juri ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 kimse beleş oyun istemiyormuş demek ki, ben de paralarımı tim şafere attım. ek: jüri seçsin bi tane january ayından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 o kadar paskalya temali wow fotosu koydum ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 jonq said: Lotro Jüri üyesi olaraktan oyum bu fotoğrafa. Diğer jüri üyeleri ile de paylaştım fikrimi. Yarın akşama kadar farklı bir ses çıkmaz ise bu fotoğrafı seçiyoruz. Evet. Kritik olarak; Fotoğrafın içinde bulunduğumuz iklimi şahane bir manzara eşliğinde yansıtmasına ek olarak habercilik hissi katan bir enstanteneyi öne çıkarması seçilmesinde büyük rol oynadı diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 ehuh geç kalmışız, eski ss'lerden birini koyayım ben de. olmazsa bir sonraki yarışmaya katılım olur :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 coup de grace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar